0 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (499 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

3-4 yıldır haber ızleyemıyorum cunku kalbim yuregım dayanmıyor artık :(ama haber izlemeye ne hacet oyle cok şiddet var ki oyle cok vahset var ki.... İllaki duyuyorsun.  
Oyle yoruldum ki hayattan... Karaktersiz insanlardan, riyakarlardan, utanmazlardan.  Ve tabi şu gundemden.. Ve oyle korkuyorum ki evladım için... Sadece benim degıl herkesin evladı için. 

Hayat ne kadar zor dimi, sen cocuguna tokat atmaya kıyama ama bı gun bi canı gelıp senin cocugunun canını alsın, ve dahasını saymıyorum bile... Hersey mi kotu olur heryer mi berbat olur...

Gitmek istiyorum ya ıssız bi adada yasasam yeminle demem sıkıldım oyle bıkmısım... Önceden köylerde yasasak diyordum. Mis gibi tertemiz cocugun için korkmadan gunaha da batmadan. Ama tv de goruyoruz koylerde berbat. Koyde bile cocugunu kapıya cıkaramaz oldu insanlar. Cıkar an da bedelini evladının acısı ile öder oldu :((

Kıyamet kopsa da kurtulsak der olduk. Sonu ne zaman gelecek. Ben dayananıyorum. Bunca acı vahset rezalet sapıklık.... :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Köyde aynı emin ol kocamış adamlar erkek çocuklarina tecavüz ediyorlar senelerce tehditle yada aklını çelerek taciz tecavüzce bulunuyorlar.  3 sene önce bizim komşu köyden birini hapse attılar. Sapık bir gençti.  Kucucuk Çocuğu tehdit etmiş pislik  ve annesi makatindan kan geldiğini görünce zorla çocuğuna  itiraf ettirmiş . Sadece oda değil ki küçükken dışarı çıkmaya korkardım köyümüzde sapiklar vardı ve o ailenin köyden gitmesiyle rahata kavuşmuştuk.  Seneler sonra da yine bizim köyden bir sapık daha cıktı.  ******** evlendi çocuğa karıştı yine de huyundan vazgeçmemiş.  Şimdi nasıl bilemem ama onu destekleyen bir kişi vardı ki oda öz babasiydi adı pislikkkk . Anlatsam roman olur.  Köyleri kimse sakin sessiz diye düşünmesin.  Görünmeyen ve yapilan çok kahpelikler var. Mesela iki yakın arkadaştan birisi arkadaşının karısıyla ilişkisi vardı köyde.  Yaaaaaaaa işte böyle 
(499 puan) tarafından
İşte yazdım ya canjm koyleri iyi bilirdik koyler daha beter. :(
tarafından
Şeytanın nefisleri eline aldığı her ücrada pislikler hep olacak malesef :((
(909 puan) tarafından
Köyde ailelerin evlerin olmadığı bir yerde evin olacak hiç komşun olmayacak kimseyle samimi olmayacaksın alacaksın iki üç pitbull millet değil evine bahcene yanasamayacak ohhh mis.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her yer pislik kaynıyor. Biri kızıma yaklaşsam aklımdan bin tane sey geçiyor. Rabbim esirgesin evlatlarımızı. 
(499 puan) tarafından
Ben ogluma da oyleyim valla. Kızı erkegı kalmadı artık :(
tarafından
Bu sapıkların anaları babaları anlamıyor mu? Nasıl insanlar ya hiç anlamıyorum
(499 puan) tarafından
Genelde asosyal tiplerden korkarım ben hep.
tarafından
Onlar tedirgin ediyor ihtimal veriyorsun. Asıl hersey normalmiş gibi olanlardan korkuyorum.
(499 puan) tarafından
Valla kuzum bu devirde kimseye guvenip cocuk mocuk bırakmayacaksın. 1 saatliğine bile
tarafından
Ben bırakmıyorum kimseye. Geçen gün ablamın  cocukları bende kaldı görümcemin çocukları kaldı. Ben hastalık olmadığı sürece göndermem ne halasına ne teyzesine yanımda olsun
(499 puan) tarafından
Aynen oyle canım. Bana da komşum bırakırdı şaşardım. Dogru bısey degıl bence
0 oy
tarafından
Evet bu sapkınlıklar canilikler aldı başını gidiyor aynı duygulardayız buu sıcak havalarda bi yere gideceğim de kızımı dikkat çekmeyecek şekilde giydiriyorum  çünkü  korkuyorum kimin ne niyetle bakacağını bilmiyoruz rabbim evlatlarımızı korusun allahım öyle insanlarıda kahru perişan eylesin 
(499 puan) tarafından
En dogrunu yapıyorsun canım. Allahım korusun yavrulaeımızı ne olcak boyle bilmem
0 oy
(909 puan) tarafından
O yüzden insan evleneceği insanı iyi seçecek her önüne gelenle evlenmeyecek aileler sahip çıkacak kızlarına ne olursa olsun kizimizdir diyecekler aslında her şey ailelerin kızını evlendirdikten sonra başlarından tamamen atmalariyla oluyor kadinlar tecavüze uğruyor sığınacak bir liman bulamıyorlar bebeklere tecavüz ediliyor kadın çaresiz yine ortada kalıyor korkma herkes bozuk değil geçen eşimle TV izliyoruz haberde bir adam kızlarına tacizde bulunmuş öz baba ya nasıl yapar dedim eşime baktım çok ama çok üzüldü sustu boğazı düğümlendi ne diyeceğini şaşırdı o lafı ettiğime utandım evladı için canını verecek olan bir babanın yanında her şey kadında bitiyor kadin cahil olmayacak sapik adam hareketinden belli olur ne bileyim ters ilişki kurmak falan ister o zaman az çok anlaşılır çünkü bu çok büyük sapikliktir kocalarını herkes iyi gozlemlemeli komşuya çocuk bırakılmamalı ben doğumdan sonra işi bıraktım çocuğum devlet kresine gidinceye kadar kendi anama ki çok güvenirim ona bile baktirmam çocuklar annelerine emanettir dünya güzel bir yer ama sürekli uyanık kalmak gerekiyor  
(499 puan) tarafından
Ay yazım yanlış anlaşılmış heralde benim eşimde oyle biri degıl yani. Baska sebeplerden ayrıldık.

Önune gelenle evlenmeyecek lafına gelince o maalesef anlaşılmıyor. İnsan 20 yıl evli kalıyo, 20 yıl sonunda eşinden darbe  yıyo. 20 yıl mukemmel davranan adam terkedıp gidebiliyo karpuz kavun degıl ki bu secesin. Kimse de evlenene kadar kendını kotu göstermiyor
(909 puan) tarafından
Öyle değil işte kız dayak yediği sevgilisiyle evleniyor ya da sevgilisinin küfür etmesine göz yumuyor
(499 puan) tarafından
O zaten bastan gosterıyo kendını aynen canım. Bile bile lades oluyo işte :(
0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

baksana balim bu sana videosunu attigim fiyata bak ucmuslar
0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

baksana 3 tuğ 170 ten 130 a düşmüş bunu kesin yaparsın balim 
0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

image

balim bende anahtarlık denedim internette bakarken gördüm bu anahtarlikta mevlut hediyeligi doğum hediyelik falan baya tercih ediliyormuş bi yerle anlaşıp tek anahtarlikta olabilir toplu da alınır hem

0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

image

image

balim en çok kullanılan D düğüm deniyo sanırım onun resimlisini buldum
0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

Balım bu dualarada basliyabilirsin  ben başlayamadım ama başlamak istiyorum image

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 413 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
4 cevap 312 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,053 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler