0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şuan 33 haftalık oldum korkmaya başladım hiç bisey yoktu bu zamana kadar içimde dert bile etmiyordum korkmaya başladım beni biraz rahtalatin 19 yaşındayım ilk gebeliğimm eşim de rahatlatıyor hiç rahat değilim normal olacak Rabbım hayırlısı ile kurtarsın hepimizi 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla nekadar aci cekersen cek yalan soylemeye gerek yok aci cekiyorsun ama okadar guzel birsey kiiii ya zaten hemen geciyor bitiyor gercekden cok guzel  dogum 
tarafından
Ya içimde korku var kuzenim doğumda öldü korkuyorum
tarafından
Neden
(3,675 puan) tarafından
Canım kuzen basına gelmiş olabılır hayat bu sabaha kalkarmıyız bilemiyoruz icini ferah tut böyle seyler düsünme
Allah rahmet eglesin n
tarafından
Rahim kisti varmış haberi yokmus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok kucukmusssun kiyamamm. Ben 26 yasindayim bende korkuyorum doğumdan:D insan bilmedifi seyden korkuyor, Allah yardimcimiz olsun
tarafından
Amin amin şuan eşim iş yerinde gece 1 de geliyor tekim kimse de yok gurbette olmak da zor eşim bilmiyor ağladığımi korkuyorum yaa
tarafından
Bende gurbetteyim. Olsun yapicak birseyimiz yok. Sen neden boyle erken evlendinn, Allah mutlu mesut etsin ama ben hep erken evlenenlere hayret ediyorum. Ben 24yasimda evlendim hala diyorum aklim olsa 30da evlenirdim diye :)
tarafından
Konsiyroduk zaten aileler de biliyordu bizde kendi  evimizde olalım deidm 11 ay oldu evlenlek
tarafından
Hayirlisii olsun hakkindaa, korkma dogumdan da baksana herkes doguruyor bir biz degiliz dimi.
tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Dusunmemeye çalış cok kolay olur 
tarafından
Ya dilnaz yaaaa ıyiki varsın
tarafından
Ayyyy canim benim sende iyki varsin❤
tarafından
Ağlamaktan gözlerim şişti eşim soruyor noldu diye uyuyamadım diyorum gece
tarafından
Kiz dusunme ay ben amalyata girerken bile çok mutluydum benim igneden kandan korkan arkadasim bile normal doğurdu Allah kolaylik veriyor:)
tarafından
Aynen valla iyiyim biraz, dahaa
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Korkulacak bisey yok kuzum yeterki kendineguven biz kadinlarin yapamayacagi bisry yok vok sukur 
tarafından
Çok şükür cesaretim var doğuma son zamanda korkmaya baslaidm
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Ne var kı korkacak öyle yada böyle cıkacak o cocuk. Kimin cocugu karnında kalmıs ki seninki kalacak takma kafana. Rahat ol. Normal yaparsan normal olur yapamazsan sezeryan olursun. Sıkıntı etme... Sonu güzel olacak onu düşün. Bir ilen 2 oldun 2 iken 3olacaksın. Dünyanın en güzel duygusunu tadacaksın. Sana Bi melek geliyor. Dogacak büyüyecek okula gidecek. Meslek sahibi olacak evlenecek. Sen annane babanne olacaksın. Yaslanacaksın sen nasıl ona baktı isen oda hayırlı evlat olursa sana bakacak. Hayat bu sekilde devam edecek seneler akıp gidecek...... Bak seni 40 sene sonrasına kadar götürdüm:)) 
(1,714 puan) tarafından
Korkma cnm Allah İnan yardım ediyor. Allah bir düğün yapana bir ev yapana bir dogum yapana yardım eder bunu unutma. Kendini her zaman teselli et. Aman herkes dogum yapıyorsa ben neden yapamayacak. Hiç dogum yapamazsam sezeryan olurum de. Öyle düşünürsen tansiyonun cıkar uykuların kacar panik atak olursun.
tarafından
Uyku yok canım zaten aklım doğumda eşim mesaili çalışıyor aklım onda hiç uyuyamıyorum bide kadın şiddet cinayetleri arttı içim hiç rahat değil kuran da okuyorum hiç uyuyomiurun
(1,714 puan) tarafından
Hiç sorma onu yaa hergün haberlerde bu aralar cok sık duymaya basladı. Allah sonumuzu hayr eylesin. Bol bol uyu dogunca uyuyamayan. Melegin uyumayacak seni :))
tarafından
O uyur inşallah babası uykuyu sever yatarlar beraber
(1,714 puan) tarafından
İnsallah cnm hersey gönlünce olsun. Saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah bebegini
0 oy
(830 puan) tarafından
İlk gebeligimdi doguramicam diye hastane koridorunda suni sancı verildiğinde ağlaya ağlaya bir kalmıştım. Ama sonuç doğurdum tabi hamd olsun :)) 
0 oy
tarafından
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan o kadar korkulacak değil Bir hafta içinde ayaktasin kişiye göre değişir tabi ben sezeryanla doğum yaptım çokta rahattım korkma ins doğumun güzel geçer
0 oy
(21 puan) tarafından
kiz korkma benimde ilk 21 yasindayim 39.

haftaya giridm aha simdi .sadece hazirliksiz yakalnmaktan korkuyorum agdami yaptrdim ama umuyorumki ihtiyacim kalmadan dogururum bian once.korkma  herkes dogruyo bikac yil sonra nasip olursa bidaha dusunuyom valla ☺
0 oy
(651 puan) tarafından

Bende 20 yaşımda doğum yaptım şu an 21 olcam inş benide gorumcem çok korkutuyodu gerizekalı insanın yapısıyla alakalı bisey hastanede yatisimi verdiler sabaha doğru suyum gelemeye başladı doğuma aldılar kendi sancimla oldum 16.20de oğlum dünyaya geldi sancıyı illaki cekeceksin ya o bile nasıl tatlı geliyo eline verdiklerinde yavrunu Allahım herkese benim doğumum gibi kolay doğumlar nasip etsin bütün hamilelere :)<3

0 oy
tarafından

Hepimiz bekliyoruz korkma bende 34 haftaligim Rabbim büyüktür  ilk degiliz sonda olmayiz guzel anne minnoşu  düşün...<3

0 oy
(4,176 puan) tarafından
Korkcan tabi normal.amaaa cok cok cok dua et♡ inşaAllah Rabbim peşembe gecesi puani Kabul eder yasin oku 
0 oy
tarafından
Bnm ilk doğum normal oldu gebelik kursuna gidiyordm  rahatlatiyorlardi  baya doğumada   korkarak  değilde  bi cesaretle grdm  doğurdum şükür bak şimdi 2 ay snra ikinci bebeğim olacak  oda normal olcak korkma öylede böylede doğacak 
0 oy
(10 puan) tarafından
Ben de korkardım çok ama asıl korkulacak şey lohusalikmis valla zırt pırt aglamalara elinin ayağının dolaşmasına hazır ol. Kendini yetersiz hissedeceksin beceremiyorum galiba diyeceksin yalniz hissedeceksin nefes alıyor mu diye korkacaksın bir sürü panik havası amaaaaaa sana söz 40 gün dayan sonra hepsi geçecek . Doğum kısmı kolay bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelecek hiç bir anında yalnız olmayacaksin önemli olan sonrası işte oraya hazırla kendini ilerde bu günlerini düşünüp güleceksin  bol sanşlar güzel bebeginle :-)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
İnan korkacak bişey yok 1 günlük olay hatta bazen Bi iki saatlik cok güzel Bi an Acı ceke ceke yasıyor sun kucağına alınca hıc acı olmuyor direk emzirmek istiyorsun 
0 oy
(519 puan) tarafından
20 yaşında anne oldum bende 37.  Haftada doğum yaptım suyum sizdiyordu ve 1 cm açıklık  vardı ondan dolayı suni sanci verildi 12 saat çektim evet sanci anı zor ama bebek çıktığı an bi anda kesiliyor sancin hatta bende suni sanci serumla verildiği için ebeye dedim ki bu serumu doğum yapar yapmaz çıkarcaksınız sancim hemen kesilecek dimi dedim o da hayır rahimin geri toplanması için bitene kadar kalcak dedi bebek çıktığı an sanci manci kalmıyor hatta nasıl bir acıydı diye hatırlamaya çalıştım hatırlayamadım bile ve doğum anında da bağırmak yerine ikin ki acın bir önce bitsin bebeğini kucağına alabil hayırlı kolay doğumum olsun ınsallah 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 551 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,000 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,695 cevap

335,634 kullanıcı

...