0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Koydeyim karşı tarladan yangın var sanıp itfaiye yi aradım rüzgar çok fazla evler hep odundan ki tarlalar da kuru sandım ki yangın çıkmış insanlar sindiremiyorum ***** gibi aradım itfaiye yi meğerse kontrolü yakiyorkarmis itfaiye de tutmuş numaramı vermiş arayan bu no die kadın aradı sen kimsin sen niye işimize karışıyorsun Ama nasıl bağırıyor dedim kötü amaçlı değil yazıktır yardımım olsun benimde fln gece gece iş çıktı başıma ymnle daha birinin evi yansa aramam nasıl numaramı verirler ya sırf bunlar yüzünden insan aramaya korkuyor daha da yapmam

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İtfaiye ne diye veriyo anlamadum manyakmi
tarafından
Hiç sorma cnm kadın neler neler dedi kötü amaçlı aramadım ki ben ayy valla gece gece sinirlerim bozuldu sırf bu yüzden çoğu insan yardım etmek istemiyor keşke de yapmasaydim
-Reklam-
+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Itfaiye nie veriyor ne sacma. Valla insanlar bi cins tesekkur edeceklerine. Ya gercekten yansa idi.:ermm:

0 oy
(2,975 puan) tarafından
Numarani ne hakla verir ya 
tarafından
Sinirden deliye döndüm kadinin laflarını görsen niye veriyorlar ya
0 oy
(1,714 puan) tarafından
İtfaiye de suc ne DİE senin numaranı veriyor halktan biri aradı deseymiş. Sende itfaiye yi ara numaramı neden verdiniz DİE laf söyle. Benimle kavga ediyorlar de. Yangın cıkıp köyü sarmıs olsaydı daha mı iyi olacaktı de
tarafından
Kız şuan varya öyle sinirliyim ki konuşamıyorm sırf bu gibi gerizekalılar yüzünden kimse yardım etmek istemiyor keşke de yapmasaydim
(1,714 puan) tarafından
Bosa dememişler iyilikten maraz dogar DİE. Ama itfaiye ne DİE.numaranı veriyor ki onu hala anlamıs degilim cok sacma. Öyle seyler normalde gizli tutulması lazım ihvçbar gibi şeyler
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya İnan daha aramam sırf bunlar yüzünden insan korkuyor acaba arasam mi diye ayy gece gece Varya keşke de yapmasaydim ya
(1,714 puan) tarafından
Eger öyle birsey olursa ben bile aramam bunu duyduktan sonra
0 oy
(17,381 puan) tarafından
Iyide o sekilde yakmak ta yasak zaten. Kadınin ağzına lafı tikasaydin bak şimdi de jandarmayı ariyorum anız yakmak yasak diye deseydin.
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Kıçı yırtılmış gibi bagiran kariya deseydinki o anda kontrollü bir yangin degilde ansizin yangin olsaydi icinde sen olsaydin yine böyle cirila cirila bagiracakmiydin ..

***** şey ya 
Bizim millete iylik yaramiyor be.
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Snn iş yanlışlıkla kadını savunayım derken adamı öldürüp  ortada kalan kadir miydi neydi o çocuğa dönmüş.

Iyilik de yapılmaz olmuş bu zamanda
tarafından
İlk aklıma gelen bu oldu o yüzden çoğu kadın sokak ortasında vuruluyor herkes de izliyor yazıklar olsun daha iyilik yapmam
0 oy
tarafından
Şikayet et senin numaranı kimseyle paylasamazlar herkesin isini yapsin ben olsam yarin mesai baslayinca ilk isim ne kadar ilgili birim,kurum,kisi varsa aradim sizi dava edicem derdim hatta ederdim bile.
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Valla canim kadina sinir oldumda itfaye ne diye numarani veriyor yasak bi kere ara sikayet et 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Anız yakmakta yasak değil miydi

Numaranı vermeleri çok saçma yaa
0 oy
tarafından
Canım itfaiye senin numaranı veremez ara tekrar itfaiyeyi numaramı hangi personel verdi isim verin onu şikayet edicem De vermezseniz savcılığa gidicem de verirler sonra ara gerekli yerleri şikayet et ben 155 i aramıştım kadın polis memuru ***** gibi artistlik yapıp bana ben nüfus memuru değilim polis memuruyum dedi bende dedim ki valilik bana 155i arayın durumu söyleyin onlar Bilecik emniyetini bağlarlar dedi dedim kadın bana sizle mi uğraşcaz bide ya dedi kapattı sonra Bi numara aradı bu sefer erkek polis memuru derdiniz ne diyo valilik biliyorsa kendi bağlasın dedi bendr dedim ki isminizi söyler misiniz dedim yunus dedi soyisminiz ne dedim söylemedi dedim ki şimdi cumhurbaşkanlığını arayıp şikayet edicem oraya bi artist koymuşlar açmış artistlik yapıyor sizde aramış onun kabadayılığını yapıyorsunuz dedim kapattım cumhurbaşkanlığı iletişim merkezini aradım şikayet ettim görüşme kayıtlarım numaramla çıkartılsın o kişilerden şikayetçiyim dedim sağolsunlar ilgilendiler sonra o bayan polis memuru 3 gün sonra arayıp özür diledi akılsız. Yani isim vermeye seni aratmaya hakları yok şikayet et
tarafından
Doğru söylüyorsun kuzum ama daha iyilikte yapmam asla asla
tarafından
Ya işte bi kötüye denk geldin diye iyi olmaktan vazgeçme belki bidahaki iyiliğinle bi insanın canını kurtaracaksın öyle değil mi.
Ama o itfaiyeyi şikayet et ne hakla numara verir hadi diyelim kadın değil adamdı aradı kapıya geldi fln mutlaka şikayet et
tarafından
Gelmeyeceği ne mağlup itfaiye den beni özel bir no aradı neden meşgul ediyorsunuz die bende ***** gibi o numarayı sildim işte ya keşke desilmeseydim gece gece iş açıldı başıma
tarafından
Hm kötü olmuş
0 oy
tarafından
Takılma boşver sen insanlık  görevini yerine getirmişsin ben görsem bende arardım mutlaka kimsede izlemez karşıdan mutlaka arar itfaiyeyi numaranı vermeseler iyiymiş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
28 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bedis20 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 522 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 796 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 501 göst.