0 oy
810 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar 15 haftalık hamileyim cinsel ilişkiye hiç hevesim olmuyo eşim ısrar ediyo ama biraz yaklaşınca midem bulanıyo..böyle diyildim aksi çok hevesliydim ama şimdi kendimden bile tiksinir hale geldim..Eşimede yazık...başına gelen varmı?ve ya çare bilen?:(

11 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Geçer canım hamilelik te olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef çözümü yok doğumdan sonra da uzun bi sure oyle oluyo tek cozum eğer bu konuda iradesizseniz çocuk yapmamak
(22 puan) tarafından
Yalnızım sanıyodum :(
tarafından
Maalesef :D
(22 puan) tarafından
Bide kendimi suçluyorum..Böyle diyildim aniden bi deyişdm yanına bile uzanamaz oldum :((
0 oy
tarafından
İlk başlarda normal canım sonra geçiyor 
(22 puan) tarafından
İnŞAllah çabuk geçer canım:(
0 oy
tarafından
İlk dönemleri oluyo sona düzelir eşine bu durumu güzelce anlay ben seni istiyorum ama hormonlar böle yapiyonuz bütün kadınları etkiliyo falan
(22 puan) tarafından
Anlatiyorum canm zaten anlatınca sakince kenara çekiliyo kıyamıyorum bide üzülüyorum.inşAllah çabuk geçer bu durum :(
tarafından
Biraz zorla ozaman kendini canim biliyorum seni anlıyorum bende durumu yaşadım ama eşim farkındaydı üzülmesin diye çabalıyorum oda o halimingoruo istemiyo vazgeciyodu
(22 puan) tarafından
Aynen canım benim eşimde halimi görünce vaz geçiyo..yapılan yorumlardan anladıgım kadarıyla her kes ayni durumda ve bir çaresi yok napalım geçmesini beklicez artık:(((
tarafından
Evet zorlada olmuyo hakaten eşinde azıcık sabredeck
(22 puan) tarafından
Evet canım teşekkür ederim  cavabın için♡
0 oy
(14 puan) tarafından
Bnde öyleydim 4 ay bitince geçer cnm
(22 puan) tarafından
İnşAllah canım eşim için 1 an önce bitsin istiyorum bu istemsizlik
0 oy
tarafından
Bende de öyleydi canım bazen afedersin ama uzun süre öpüşünce onu bırakıp kusmaya gittiğini bilirim 
(22 puan) tarafından
Aynen canım ya bi midem bulanıyo geçmiyo bide:(
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Istemiyosan açıkça soyle canim ben korkuyodum mesela hamile kaldigimdan beri bir iliski yasamiyoruz doguma kadarda yapmycaz anlayisli olmasi lazim
(22 puan) tarafından
Söyledim canım zaten oda anlayışla karşılıyo ama istediyuni hiss ediyorum üzülüyorum idare edicek artık
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ayyy bende ayniydim sonradan geciyo ama cok sukur esim anlayislidir o konuda cok
(22 puan) tarafından
Benim eşimde anlayışlı canm istiyo olmaz diyorum bebegimiz için diyorum kenara çekiliyo üzülüyorum bazen adama ya yazık:(
(7,094 puan) tarafından
Napcan kuzum evlat icin cekecek azcik canina
0 oy
(74 puan) tarafından
Bende oyle olmaya basladim canim.ben 14 haftalik hamileyim b.israr etmiyor cunki bebeye bir sey olur deye korkariz 
(22 puan) tarafından
Aynen canım benimkide öyle zaten söyleyince anlatınca ısrar etmez
(74 puan) tarafından
:))) guzel esas bebeklerimizin sagligidir.İnsaAllah sapsaglam alarik kucagimiza
0 oy
(274 puan) tarafından
Ben hamileliğim boyunca hiç yapmadım içim almadı doktorum da yapın dedi ona da söyledim yapamıyorum dedim 
(22 puan) tarafından
Benimde doktor yapın bişey olmaz dedi ama ben bi türlü yakınıma bırakamıyorum ya inşAllah biter bu istemsizlik
0 oy
(226 puan) tarafından
Biraz öyle olucak canım eşine şöyle anlaşıla karşılasin bende öyleydim eşime söyledim tamam dedi ben ne zaman iyi hissedersem o zaman oluyordu sonradan geçti zaten 
(22 puan) tarafından
Aynen canım zaten söyleyince anlatınca bişey demiyo saolsun ama birden üzülüyorum haline :)napacan bebegi için katlanmalı

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,453 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Melisadogan (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 497 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Turalxan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,323 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde AliBatınımm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,328 soru

24,097,520 cevap

332,182 kullanıcı

...