0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

image

kkızlar bugun aldım asagı kata bir tane.. Yukarıda bbir tane var zaten.. Bide odaya bir tane aldım bugun.. Nasıl sizce? Merhaba ben cok begnedım cnku ıcı derin ve genıs.. Yani oglumhn boyunda en fazla 1 yıl kullanır sonrada inşallah abilerinin yanına yatak alacam hep beraber uyurlar ınsalhh :) ❤️❤️❤️❤️

3 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Hayirli ugurlu olsun 
(100 puan) tarafından
Cok tesekkuler teyzesi ❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Çok güzel bende önce çok istiyordum ama dönmeye başlağı andan itibaren 5. 6.ayında kaldıracaksınız çok dar oluyor bunlar
(100 puan) tarafından
Yok cnm benım benimki suan 11 aylık cnm.. Ben bunu özel yaptırdım cnm merhaba ıcı genıs ve cok derin bir cok sukur boyuna yetosemıtır.. Ancak ayaklarını biraz kaldırınca kafasının boyunda oluyor cnm :) evim dubkex cnm yukarı katta bir tane besıgı var zaten Bi tane de asagı ya alalım dedik oyuzzdn aldım cnm:) ❤️
(65 puan) tarafından
Hayırlı olsun  heves etmiş almışsın ne bileyim çevremde kullananlar memnun değildi o yüzden yoksa çok estetik iyi günlerde kullansın :)
(12,763 puan) tarafından
Kız cnm cnm cnm yazmışsın anca  oku oku Bi hal oldum sjsjsj
(100 puan) tarafından
Tesekur ederım cnm benım ❤️❤️❤️❤️
(100 puan) tarafından
Kız azımella allh senide guldursun emı:DDDDDD❤️❤️❤️
(12,763 puan) tarafından
Ahah ah valla saydım 6 kez demişsin
(100 puan) tarafından
Ahahahhahahhahhaha❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Benim var sepet beşiğim görünüş olarak güzel görünüyor fakat kızım suan 5 buçuk aylik beşiğin içinde dönüyor falan artık dar geliyor tabi siz beğenip almışsınız gerçekten çok güzel görünüyor hayirli ugurlu olsun canım
(100 puan) tarafından
Yok cnm benım benimki suan 11 aylık cnm.. Ben bunu özel yaptırdım cnm merhaba ıcı genıs ve cok derin bir cok sukur boyuna yetosemıtır.. Ancak ayaklarını biraz kaldırınca kafasının boyunda oluyor cnm :) evim dubkex cnm yukarı katta bir tane besıgı var zaten Bi tane de asagı ya alalım dedik oyuzzdn aldım cnm:) ❤️
(2,263 puan) tarafından
Hmm anladım canım bende de var da artik küçüldü yeni beşik alcam bu arada minikte çok tatlı Allah nazarlardan saklasın hayırli olsun ❤
(100 puan) tarafından
En iyisini alırsın ınslalh cnm benım.. ;) amınnn teyzesi ınslalh ❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 848 göst.
26 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 397 göst.
0 oy
7 cevap 472 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu

Kategoriler