0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
En sonunda cıldırttı beni. Kardesim 7 aydır bir kişiyle görüşüyor annem vs tanıstı cocukla. Bu gün annemler geldim diye cocuk yemege gidelim demiş bende kırmamak için bir kahve içelim dedim. Eşime haber verdim yalan dolan olmasın gizli olmasın diye. Basladı bagırmaya vurıs var da ben oraya gittiğinde kapı dısarı adım atmayacaksın dedim de diye yuzume kapattı. Ama beni her hafta ablasıyla olunca dısarı yemege götüreyim diyor, ablası carsı pazar komsu gezip gelip benim ve cocugumu opup bizde kalıyor, kendisi taksici bir günde yuzlerce ınsanla aynı yerde. Ona bir laf yok. Bıktırdı beni bıktırdı. 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende bgn kocamı öldüresm geliyo gıcık oluyorm.kendi ailesine gelince laf yok beyfendilerin. Hep bu yüzü biz veriyoruz bızım sucumuz bu dunya kötülük dünyası herşeyi sinege ceket ceke ömrümüzün en güzel zamanları üzüntü ve aglamakla geçiyo
(1,096 puan) tarafından
Sanki kendi ailesinin virus kapmama tasımama garantisi var
tarafından
Cok bacım onlar zemzem suyuyla yıkanmıs onlarda virüs olmaz
(1,096 puan) tarafından
Beni cocugunu biraz dusunse kendi ailesine der gelmeyin diye
tarafından
Ben hamılelıgım boyunca bi tarafımı yırttım virüs var ailen her yeri geziyo hergün gelmesinler biz gitmeyelim  belli bi süre diye ama zorla gittim yinede anlayış yokkı
(1,096 puan) tarafından
Bıktım vallaha bıktım
-Reklam-
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Belki kıskanmıştır 
(1,096 puan) tarafından
Ya ne kıskanacak canım. Kıskanan adam karısını elalem in adamının evine temizliğe yollamaz
(1,860 puan) tarafından
Hmmm öyleyse doğru kıskanmamış ozaman haklısın senin ailene gıcıklık yapmış
(1,096 puan) tarafından
Şeytan diyor ara sıc agzına
0 oy
tarafından
Iste kiz ailesine gelince boyle oluyor hep 
(1,096 puan) tarafından
Bıktım bundan.
0 oy
tarafından
Sonuc sacma lafini dinleyip gitmedin mi
(1,096 puan) tarafından
Gitmedim. Ama cocuk ayakkabıcı beleş terlik istemeyi biliyor cocuktan
tarafından
Ayyyy esinde yani ben olsam.giderdim
(1,096 puan) tarafından
Sınirden var ya catladım
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Ben de de ole biliyon mu komşunun yanına bile inenmem bıktım iyice
(1,096 puan) tarafından
Tabi ki dikkat ediyoruz. Acaba onun ailesinden benım kadar dıkkat eden var mı.
(1,691 puan) tarafından
Aynen öyle canm ona bakarsan kaynanam hergün Bi yerde evde durduğu yokki Bi alt kat komşuma gidemiyorum ben düşün kapnn önüne çıkamıyorum daha
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ay bunalttilar artik valla yaa kendimize es mi aldik yoksa birine köle diye mi gittik belli degil
(1,096 puan) tarafından
Aynen oyle valaha
0 oy
tarafından
Helsi aynı benim esim böyle inan bende bazen herşeyi kir dok diyorum sonra sakin ol 
(1,096 puan) tarafından
Boyle insanlar olmaz olsun. Aileme geldim ya ondan yapıyor.
tarafından
Valla benim kocam iyi has huyu yutunca kuduruyor benide annelere göndermek istemiyor
(1,096 puan) tarafından
Parmak atıyor ya bizim ailemiz onlara. O zamn diyecek ki sende gitme bende gitmiyorum aileme hoydiri meydan
tarafından
Onun ailesi amasya da benim ailem yakın inan bende biktim ama eşimle iyi olmak zorundayım
(1,096 puan) tarafından
Vallaha hicte iyi olmak zorunda degilim. Cünkü bıktım. Sürekli geçinmek için bir iş bulmaya evden de olsa yapmaya calısıyorum ne boncuk işi kaldı ne ev temizliğine gitmediğim kaldı. İşsiz senelerce oturdu demedim birsey hıncını benden cıkardı
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Aman nedense erkek tarafının b.okunu yesin isterler nerdeyse kız tarafı da hep böyle yapılır biye bilmiyorum ama hep aynı demk ki
(1,096 puan) tarafından
Rabbim sorsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 973 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 514 göst.
0 oy
8 cevap 419 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy