0 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde (15,102 puan) tarafından
Şimdi mutfakta yemek yapıyorum birden tavandan simler dökülmeye başladı  şok oldum elim ayağım boşaldı nasıl olabilir böyle bişey 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Durduk yere mi oldu :/ 

Eşinin herhangi bir sürprizi olabilir mi ?

tarafından
Herşey gönlünce olsun inşallah
(15,102 puan) tarafından
Allah razı olsun canım Rabb'im senin de gönlüne göre versin inşallah bu kötü günlerinde tez zamanda atlatacaksın kızınla mutlu olacaksın Rabb'im büyüktür sen elinden geldiği kadar dua et bu arada eşin nasıl oldu haberin var mı gerçek miymiş bu intihar olayı
tarafından
Meleklerle alaksi yok banda oldu bikere  dokdora sordum bir hastaligin baslangici dedi  ay i oldu parlkparlk ucustu  gozle ilgili bir problmdi esimede soyledm gidelm hastneye dedi ama kaldi oyle
(15,102 puan) tarafından
Bak ben labavonun önünde biberleri doğarken bı oğlumun sesi geldi sim yagiyo diye bı arkana baktım simler dokuluyo tavandan yerede düşüyordu  sonra elimi yıkadım uzandım elim ayağım boşaldım çocuklarda çocuk odasında oynuyodu sakinlestigimde çocuklara sordum siz simleri gördünüz deme yok anne görmedik dediler peki hangimiz beni çağırdı sim yagiyo diye sordum biz cagirmadikki dediler bende biliyorum melek olmadığını ama çok değişik bişey yaşadım gerçekten ve halen düşünüyorum bı açıklaması olmalı ama yok
tarafından
Canim ben dogum yaptm bebgimin 40 bile cikmamsti evde tv izliyordum ayni boyle beyaz parlk renkli sim gibi biseyler ucustu tutmya casltm oyle diym  :D sonra basim dondu otrdum dedm Allahm bu neydi internettem de baktm  goz de oaln bir prblem diye cikti  olmadi demiyorm  yani
-Reklam-
+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Tavanin simlimiydi:blink:

(15,102 puan) tarafından
Yok bildiğin düz tavan hicbisey yok
(1,241 puan) tarafından
Allah Allah mutlaka açıklaması vardır ya
(15,102 puan) tarafından
Bilmiyorum çocuklar kendi odalarında oynuyodu evde simde yok bide bildiğin yağmur gibi yağdı ana yerde hicbisey yok rengarenk simler
(1,241 puan) tarafından
Yağdı yerede dökülmedi yani.cok ilginç
(15,102 puan) tarafından
Yere düştüler ama yerlerde aradım yer tertemiz
0 oy
tarafından
Ne simi kız bişey vardır elbet tavanda yoksa nasıl dokuluyo
(15,102 puan) tarafından
Çok kötü oldum eklerim halen titriyo
tarafından
Canim senin basın dönmüş tansiyon düşmüş öle oluyo bendede renk renk ydizlar goruyom
(15,102 puan) tarafından
Kız yokk brn iyiyim hatta tencereyi kapattım içine girmesini diye pencerede açıktı belki pencereden geldi diye baktım yok tavandan dökülüyordu
(52 puan) tarafından
Yansima olmasin cnm
(15,102 puan) tarafından
Neyin yansıması olucakki

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 776 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Melektrn (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 165 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy