0 oy
945 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kizlar instagram sayfasi buldum hali furya diye (ordan alisveris yapan varsa memnunsa yorum yazabilir) mutfagima yikanabilir hali alacagimda rengi modeli nasil sizce 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Güzelmiş ben çok beğendim..  
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Herkesin zevki farklı canım. Ama begendim brn güzelmiş 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çok güzel sade ve şık 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Hayat home ye bide bak canim burdan 2 aekadas evinin heryerine almis cok tavsiye ettiler bende yatak odama alicam senin attiginin ayni modelin siyah beyazi orda ama annemler yatak odasina olmaz diyolar bakiyorum surekli bi karar veremedim:(

0 oy
(45,023 puan) tarafından

image

bende bunu dusunuyorum yatak odam siyah beyaz bole bisey gidermi emin olamadim ama halilar sade güzel
(253 puan) tarafından
Canim bence bu yatak odasina gitmez daha koridor havası var mutfaga konmuş ama bence olmamia hem renk itibariyle .ince halilardan bakiyoraan daha desenli vintage temalı halilarin küçük ebatlarida  oluyor onlara bakabilirsin
(45,023 puan) tarafından
Yaa benim alcagim site belli ordada bi modele karar veremedim.yatak odam mobilyalar hareketli sade bisey ariyorum
0 oy
(476 puan) tarafından
Rengi de modeli de cok gzl
0 oy
(253 puan) tarafından
Halı güzel ama sana tavsiyem mutfağa acik renk alma inan batıyor hele çocuk doğduktan sonra.ben 3.mutfak halıma gectim ikiside kremliydi artik lekeleri çıkmayınca kendimi yoramam dedim boyle ince halilardan fuşya renk aldım daha 2 3 hafta önce kafam rahatladi yeminle 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Çok uzunsa yikanabilir olsa bile makinaya sığmıyor ona dikkat et .. öyle alıp temizlemeye gönderen çok arkadaşım var.. belli boyutta olanları yıkar makina ama daha fazlası sığmıyor yada temiz çıkmıyor sıkışık olduğu için.. bu halılar sadece hafif olması yazlık gibi olması ve ucuz olması avantaj
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Güzel ve sade 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,784 soru

24,115,954 cevap

333,223 kullanıcı

...