0 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Allah'ım ben ne kadar güçlüyüm kızlar 

Oğlum eşim uyuyor tüm hayatım bir film şeridi gibi geçti önümden şu an 

Doğduğumdan beri yaşadığım zorluklar anlatsam yarıda bırakır okumaya cesaret edemezsiniz :'(19 yaşına kadar ne yaşadın diceksiniz kızlar ben ne zor şeyler yaşamışım ya

Beni şaşırtan nasil bu kadar güçlü olabiliyorum şu an hala gülebiliyorum mutlu olabiliyorum kim benim yerimde olsa kanser olmuş ölmüştü yada intihar etmişti çok şaşkınım çok ben bunların hepsine nasil dayandım resmen hayata meydan okuyorum :(

10 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından
Merak ettim hikayeni :) 
tarafından
Annemle telde konuşuyorum 2 buçuk yıldır ailemden 1 kişinin yüzünü bile görmedim fotolarida yok anneme dedim gelelim gizli görüşelim diye ama orası köy annem pek yol yordam bilmez tek başına biryerlere gitsin :(((
(1,714 puan) tarafından
Vatsapatan falan görüntülü konusan olmaz mı. Kuzen yegen Bi akraban aracılıgıyla sana yardım etsinler en azından görerek hasret giderirsin
tarafından
Oğlum 2 aylikken konuştuk annem teli tuşlu olduğu için başkasından arada bile ileride annemle kötü olunca babama söyler ler diye korkuyor babam öğrenirse anneme bisey yapmaz ama bana dünyayı dar eder
(1,714 puan) tarafından
Halan teyzen deden falan akrabalarına da mı görüşmüyorum.
tarafından
Hayır canım hickimseyle :(( beni istemiyor kimse
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yüklemez . 
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(18,704 puan) tarafından
Hepimiz birer savaşçıyız. Hayatın zorluklarıyla savaşıyoruz.
tarafından
Aynen valla
0 oy
tarafından
Allah kimseye laldiramayacagi yükü vermez ondandır güçlüsün canm bende cok cektim allah biliyor ama ayaktayım sukur.
tarafından
Cookk sukur cok
0 oy
(237 puan) tarafından
Hikayeni uzunca dinlemek isterim 
tarafından
Yazsam kimse okumaz ki yani anlatılmayacak şeylerde var malesef var:((
0 oy
(680 puan) tarafından
Allah sabır veriyor başka acıklaması yok
0 oy
tarafından
Yaşadığımız her acı bizi daha da güçlü kılıyor kuzum. Canımız yandıkça daha gucleniyoruz daha fazla tutunuyoruz hayata. 
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Gizemli kullanici gizemini koruyor:D . Simdi boyle yazinca eminim herkes merak etti canim☺

0 oy
tarafından
Aynen  bende. O kadar çok sey yaşadım kii... Mutluyum ama iç burukluklarım kırgınlıklarım sırtımda yük..
0 oy
(651 puan) tarafından
Dinlemek isterim okurum yaz bi ara çok merak ettim
tarafından
Yazarım bi ara canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 443 göst.
14 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
0 oy
6 cevap 114 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 979 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Pembepandaa (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,745 soru

24,159,216 cevap

335,284 kullanıcı