0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar dua edin nolur pazartesi yatmışım yapılacak çarşambaya kadar Suni sancı verilecek olmazsa çarşamba sezeryan çok korkuyorum nstde sancı çıkmıyor yarım santim açılma var napxam ben Suni sancı çokmu kötü kendisancımın gelmesi için neler yapabilirim:(
Gebelik haftası 39+4

5 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Bnde suni sancı aldım cnm korkulacak bişey değil 
-Reklam-
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Bende 39+3um sanci falan yok Korkma canim Allah kolaylik verir yolunu acar Amin)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım bı sn ama bebekte bı sıkıntı yoksa neden bu haftada sunı sancı vereceklerkı? Yerınde olsam bebekte sıkıntı olmasa ben bunu kesınlıkle kabul etmezdım.42.haftada bebek gelmezse sunı sancı ıle dogum baslatılır.Sancının baslaması ıcın bolca egzersız çömelme kalkma yapıcan hurma yıcen sıfa olmasını dıleyerek 5 7 arası ve kendını rahat bırakıcan en önemlısı sen kendını rahat hıssetmezsen dogumun baslamaz.Kasların semsertken dogum nasıl olsun? Relax ol bebegınle konus annecım gelmen lazım dıye.Bunlar delı sacması gelır ama cogu zaman işe yarar.dogumda korkunun yerı yok cunku adrenalın salgılatır ve o dogum bu korku gıdene kadar baslamaz.Ha su var gun asırı korunmadan ılıskı öneriyolsr.Olduktan sonra bıraz yatın hatta denılıyo sperm de bulunan bi hormon rahım yumusamasına yol acıyomus.Dıyeceklerım bu hersey kontrol altındaysa doktoruna söyle ben beklemek istiyorum bıraz daha de.
(81 puan) tarafından
Suyım fazla canım o yüzden erken yapılıyor beklemek riskli oluyor
(9,920 puan) tarafından
Bunları da belırtın kız yazarken su sebebten verılecek dıye :) sen yine de sakin kal bakalım elbet bı sekıldr doğacak dua edelim ki en hızlı sekılde dogsun zahmetsız :)
0 oy
tarafından
Ama neden erken suni şancı veriliyor ki .. ben 42 haftada doğurdum suniyle
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Hurma ye çömel kalk inşallah faydası olur bende korkuyorum ondan rabbim korktuklarimizi başımıza vermesin hemen doğsun sağlıcakla bebekler inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 302 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (597 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 382 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Merveyakupsidar (602 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 73 göst.