0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (1,325 puan) tarafından
Merhaba kizlar ; hamile kalmadan once hep eslerine surprizle hamileligini soyleyenlere ozenirdim. Bende ypmak isterdim. Hamileliigm planliydi. :) hemde karantinaya denk geldiig icin esimin her asamadan bilgisi vardi surprizli soyleyemedim. Cinsiyet partisi isterdim bursada yasiyorul cok fazla taniiddigim yok burda zaten uc bes yakin arkadas var eltim ve gorumcem var da onlar da zaten kiskanclar gelselerde yuzleri gulmez yani. Bnde diyorum acaba  ufacik bi cinsiyet partisi yapsam. Esim ben ve  bikac arkadas yine cagririm eltimi vs. Acik havada olsa bi agaca  pembe bi agaca mavi balon assam , ufak capli bisey sirf hatira kalsin diye cok istiyorum ama kararsiizm da . ;) bu virus elimizi kolimuzu da bagladi . siz olsaniz napardiniz. Kararsiz kaldim anilara cok deger vrriirm ve icimde kalack gibi :(

3 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından

Eltiye görümceye kıskanç diyip gösteriş yapmak için laf olsun diye partiye çağıran  da ne biliyim :D

(1,325 puan) tarafından
Ay yok cagirmiycam zaten ayrica amac gosteris yapmak degil. Bikac arkadas cagrinca beni niye cahirmadi olur o yuzden mecburiyetten cagirirdim yani ama vazgectim sadece cekim iciin bi arkadasimi cagricam yeterli diye dusnuyorum
(8,061 puan) tarafından
Kiskancsiniz o yüzden çağırmadım dersin :D ev yerine sosyal mesafe nedeniyle kimsenin olmadığı bir sahil veya koy tercih edebilirsin. Sahilde yapılan cinsiyet partilerini izle bak çok güzel görünüyor fotoğrafta falan
(1,325 puan) tarafından
Evde dusunmedigimi de belirttim guzel bi piknik alani var orda dusunuuorum sahil cok uzak
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben öyle şeylere saçma buluyorum. Milleti toplayıp cinsiyet için parti yapmak ilginç geliyor. Tabiki tercih meselesi. Herkes istediğini yapabilir. 
0 oy
tarafından

image

ben böyle yapmistim kuzum videom dan ekran resmi aldım fikir olur belki oğlum şu an 1 yaşında gerçi :) çift taraflı bant ile tavana balonları yapıştırdım siyah olanların içine ince mavi kağıt lar var tüy ile beraber onlardan koydum bir cinsiyet balonuna 120 TL istemişlerdi ben o parayla hem istediğim jadar malzeme aldım hem de üstüne kendime yemek ısmarladım :)
(1,325 puan) tarafından
Cook hos olmus kuzum. Masallah ogluna da adam olmus artik :)
tarafından
Teşekkür ederim kuzum :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 342 göst.
0 oy
18 cevap 833 göst.
0 oy
7 cevap 660 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.