0 oy
539 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (597 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam kizlar. Ya 18+1 haftalik hamileyim. Ilk hamileligim beni taniyanlar karnin cikmaya baslamis dio. Be yavas yavas bebegimi hiss ediyorum. Ama vucudum odem topluyo ve bazen cok yorulunca ozel bolgemin tam girisine agri girio igne batar gibi. Kizenim var uzun zandir cocugu olmuyo. Onun yaninda hamilelik konusunu acmiom uzulmesin diye  ama iyice sinir etmeye basladi ztn obezim. 

Iyice kilo almissin, yuzun ellerin bile sismis dedi. Ya odem topluyo vucudum dedim bacaklarimi gosterdim aboo bu ney sen simdiden boyleysen ilerleyen zamanda dusunemiom seni dio.  Veya ben erken hiss etmeye basladim bebegimi yok  daha hiss edilmez sana oyle geliodur. Ya hiss ediom 1haftadir kipirdio diom yok delimiisn sana oyle gelio, manyakmisin vs vs

Esim kaenin cikmis hanim artik beli dio ve evet obez olmama ragmen belli oluyo artik. Kuzemim dire ne bellisi, alakasi yok o kendi karnin dio. Ve esim bazi sorunlardan dolayi ve plansiz gebelikden dolayi aldirma konusu acmosti bi taetismada. Simdi naisl olduysa iki ci cocukdan bahseder oldu. Kuzenim hele bir durun napcan kafayimi yedin dio veya evim 50m² 1+1. cocuk bu evde durdugumuz surece yanimizda yatacak. 2+1 bie ev konusu acildi cocuk dogunca cikalim fln diye kiz dieek sacmalamayin kafayimi yediniz dursun cocuk 4 5 yasina kadar sizle bi odada vs vs. Artik rahataiz olmaya basladim. Ya insan hepmi negativ konusur.  Iyice sismisimde, bebegi hiss edemezmisim simdiden,simdiden odem topluyomus ilerde nolurmusum, agrilar normal degilmis, ikinciyi  ne konu ediomusuz simdiden, tasinmaya ne gerekmis. Hayor guzel solese amenna ama istemio gibi soyluypr buda beni sinir etti artik

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evlat için beklemek her ay adet olunca yıkılmak dua edip edip ağlamak bir umutla her ay başını beklemek duygularını hiç tatınmı sen bir başkasının çocuğunu görünce oturup ağladın mı hamilelik nasıl bir duygu diye merak edip ya olmazsam diyip ağlama krizlerine giridn mi???? O kadın kıskanç değil o kadının beyni yorgun sabrı yorgun bu kadına Allah rızası için kıskanç deme kıskanacak bir şey de yok ortada o kadının psikolojisi bozuk değil yorgun lütfen terse çekme emin ol o psikoloji onu o hale getiriyor ödem hepimizde var şişlik hepsi normal lütfen kalbini kırma onun hem dua et ona 
(597 puan) tarafından
Vallaha cok uzuldum suan. Kalbimi durdu dusukmu oldu ve kacinsi haftadaydin... Bende nedenae kaybetmekden korkuyom. Annem her konustugumsa korkutuyo :(
(1,096 puan) tarafından
Kalbi durdu 12 haftalık
(597 puan) tarafından
Belirtilerin varmiydi cnm. Bwnim anneminde zamaninda6aylik bebeginin kalbi durmus ve ondan dolayi beni hep korkutuyo...
(1,096 puan) tarafından
Hiç olmadı canım.
(597 puan) tarafından
Allah kimsenin basina vermesin cnm. Melek olmus ucmus insaAllah cennetr sefaatcin olur
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Muhatap olma hiç konuşmayın o zaman yanında öyle konular açmayın ister istemez oda üzülür kıskanır ona da yazık onun açısından düşünüyorum ha asla kıskanç değilim dır ama yapısı öyle ise mesafe koy 
(597 puan) tarafından
Hayir ben hic konuyu acmamaya calisiom kendisi aciyor cnm. Bemi hatta teste bu kuzenik zorladi test yap belki hamilesimdir diye ben hayir diye iarar ediodum olanda cocuk yok stressdendir adrt gecikmesi vs diye. Kuzemim telefondayken yaptim teste nasik olsa negativ diye. Positiv gorunce. Sok oldum ama sevinemedim bile kiz uzulmesin diye
0 oy
(30,405 puan) tarafından

Sende deseydin her ise burnunu sokma. Seni ilgilendirmez..

Esin harbi cok sacma düşünmüş cocuk konusunda plansız bir gebelik olsa dahi aldır cumlesini kullanmasi düşünmesi cok ilginc

(597 puan) tarafından
Evet esimle cik zor bi donem gecirdik ve gecirioz basta daha buyuk olaylar oldu ve esim oyle demisti...
0 oy
tarafından
Yanında havadan sudan konuşun davet etmeyin gitmeyinde zaten virüs var onu bahane edin durduk yere üzdürmeyin kendinizi kıskanma konusunda bir şey diyemiyorum bebeği yokmuş Allah yardımccısı olsun onun için dua edin onunda kucağı dolsun 
(597 puan) tarafından
Ztn gelio gitmioz. Disarda rast gelince yada telefonda gorusunce konu acilio ve kendi acio daha cok.. Ya tabiki rabbim kimsenin kucahini bis birakmasin. Benim 2 ablam va lr biri 10yillio digeri 15 16 yillik evli ve cocuklari yok.. Yasladi her ikisininde 40larda
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Belkide sen hamile oldugun icin aliniyosundur yada onun kiskancagi fikri aklinda oldugu icin kiskaniyo saniyosundur benimde 7 sene sonra oldu hic kimseyi kiskanmadim neden yok benim diye aklima bile gelmedi sanmiyorum kıskandığını gider tedavi olur daha da olmadi evlat edinir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,590 soru

24,417,034 cevap

351,318 kullanıcı

...