0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün 34 haftalik olduk ama kızım dün hiç tek.e atmadı şimdi de hiç hissetmedim bisey olabilirmi korkuyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Tatlı bişeyler ye kuzum bak yine hissetmyorsan doktora gt
tarafından
Tmm cnm
-Reklam-
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Çikolata ye sol tarafa yat bakalim kımıldamazsa sağlık ocagina git kalp atışlarını dinlesinler haber ver merak ederim ben insallah bisey yoktur 
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(13,475 puan) tarafından
34de hissetmemen normal degil canım. Benimkide tekme atmiyor ama donuyor surekli. Karnini dürtsene az. Ben öyle yapiyorum hep hemen kipirdiyo
tarafından
Yapıyorum cnm da kipirdamiyo korkuyorum
(13,475 puan) tarafından
Yana falan yatsana ben hep sağa yatinca çok hareket eder mesela. Sen daha iyi bilirsin nasil hareket eder. Hiç hissetmiyorsan doktora gorun bence
tarafından
Cnm kıpırdadı cikolata ile meyve suyunu icince
(13,475 puan) tarafından
Ohh iyi canım şükür :)
(1,721 puan) tarafından
Şükürler olsun canm ❤️
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Korkma canım benim, tatlı bir şeyler ye soluna yat. Parmaklarınla göbişine dokun ritim halinde yavaşça. 
tarafından
Tmm cnm
0 oy
tarafından
Canm 30 haftadan sonra 2 saat tekmesını hossetmesen doktoru arayıp soracaksın.1gun hıc tekme atmamak ciddi bır sorun. Sız nasıl rahat ediyorsunuz ben 3 saat tekmesını hısetmesem doktor yolunu tutuyordum. Eşim doktora dedı hocam esıme bır sey dıyın ıcı rahatlasn 2 saat hıssetmese gıdelm dıye tutturuyor demıstı. Doktorda eşin gıbı herkesın dıkkat etmesını ıstıyoruz 30haftadan sonra bebek hareketlerı bızr cıddı bulgular verır. Hıssetmedıgı an getıreceksın tabı demıstı. 
tarafından
Cnm kıpırdadı cikolata ile meyve suyunu icince
tarafından
Çok şükür allahm saglıcakla kycagna almayo nasıo etsın
tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Cnm ilaç fln kullanıomusun yani yeni bir ilaç içmeye fln başladın mı eğer başladıysan tatlı bsyler ye bekle müzik aç brz baktın yne etmıo acile git nstye bağlasınlar. Belkide uyuyordr yeri raht gelmştr korkma cnm sen stres yaparsan bebek dha çok etkilenr sakin sakin takip et bklm brz
tarafından
Cnm kıpırdadı cikolata ile meyve suyu ivince
tarafından
Ohh iyi bari bak uyuyomş işte kuzu snde korktun annesi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ❤️❤️❤️bak bnmkisi hala uyuyo mesela uykucu olacak galiba :) :)
tarafından
Amin cnn allah hepimizsinkini sagliklica kucağınıza almamızı nasip etsin
tarafından
Aminn inşallahhh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Cnm doktora git dünden beri hisetmemen normal degil. Bence zaman kaybetme. Ben dogum yapacağım zaman yanımda biri vardı bebegi sabah kıpırdama az daha sonra hiç kıpırdamamıs yalan olmasın öglenden sonra saat 3 4 gibiydi hastaneye gelmiş. Kadını acil sezeryana aldılar. Siz dünden beri kıpırdamadı diyorsunız
tarafından
Cnm allah şükür meyve suyu ile cikolata yiyince kibirdadi
(1,714 puan) tarafından
İyi bari sevindim. Öyle seyler ihmale gelmez
tarafından
Aynn cnm
0 oy
(1,330 puan) tarafından
 hazır meyve suları ve çikolata ye Eğer yine oynamazsa Hemen acile git bir şey yoktur belki uyuyodur 
tarafından
Aynisi  yaptım cnm kıpırdadı
(1,330 puan) tarafından
Ohh cok sukur
tarafından
Şimdi kıpır kıpır cnm
(1,330 puan) tarafından
Dogunca o minnos totosuna iki kez vur kiz sunun anneyi korkuttun de
tarafından
Allahın izni ile doğsun da cnm <3
0 oy
(12,188 puan) tarafından
Hareket etmedi mi hala cnm? Etmiyorsa acile git mutlaka
tarafından
Etti cnm çikolata yiyince
(12,188 puan) tarafından
Çok şukur cnm
0 oy
tarafından
Doktora git canim
tarafından
Kıpırdadı kiz
0 oy
(54,204 puan) tarafından
sen yoruldn mu is falan yaptıysan yorulur uyur oda biseyler ye soluna yat gobisini hafif salla eger hala yoksa doktora git canim
tarafından
Kıpırdadı cnm
(54,204 puan) tarafından
hadi gözün aydin canim
tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,008 puan) tarafından
gozunaydin hadi canim bende 35 haftaligim bu ara çok yoruluyorum bir kac gun yok diyecek kadar azalmıştı hareketleri tasinma arasında doktora gittim yok tu allaha sukur bu donem tekme olmuyor sadece kıpırdama hissediyorum ben karnim oynuyo yer değiştiriyor sanirim seninde oylemi
tarafından
Ewet cnm benim de öyle oluyor arasira tekme atıyor cnm acıtıyor o derece cnm kızlarımı yıkarken dun belim çok ağrıdı ondan yoruldu herhalde bicirik korkutu beni cnm
(1,008 puan) tarafından
Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin ins
tarafından
Sağol cnm tüm annelerin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,378 soru

24,182,477 cevap

336,396 kullanıcı

...