0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

İmren 10 adım attı kızlar Allah'ıma şükürler olsun iki adım atip kendini dengeleyip devam ediyor gitmeye  3 gün sonra 1 yaşına girecek Allahın izniyle:) Ama işin tuhaf tarafı kendi tutunup kalkmıyor bizim kaldirmamızı istiyor o zaman yürüyor kendi kalksa tam anlamıyla yürüyecek :angel:

15 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gözünüz aydın canım ❤️

Rabbim ömrü boyunca her adımına sevap yazılan kullardan, evlatlardan, insanlardan eylesin ❤️
(1,848 puan) tarafından
Aamiiinnnnn GÜzel yürekli güzel arkadaşım gene ağzından bal damlıyor☺⚘
(12,521 puan) tarafından
O senin güzel yüreğin.. ❤️
(8,270 puan) tarafından
Ne hoş bir dua ...
(12,521 puan) tarafından
Allah kabul edilen dualardan eylesin ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Oy maşallah ne güzel ☺
(1,848 puan) tarafından
Sağol cAnım benim çok güzel bi duygu ördek gibi paytak paytak yürüyor☺
0 oy
tarafından
Benim oğlumda aynı sekilde yurumeye basladı kalmıyor kendi. Sadece koltuktan tutarak kalkıyor diğer koltuga yürüyor kapıya falan yuruyor
(1,848 puan) tarafından
Canım benim kız hicbir yerden tutunup kalkmıyor ben kaldırırsam gidiyor bide hiç emeklemeyi bilmiyor o yüzden cekyata falan gidemez emeklemeden yürüyecek inşallah☺
0 oy
(909 puan) tarafından
Benimkisi dokuz aylıkken tutunup yürümeye başladı şimdi de on on beş gündür hiçbir yere tutunmadan yürüyordu ama bugün dikkat ettim hiç düşmeden yürümeye de başlamış sağolsun :)) 11.5 aylık şuan canım hayırlı olsun senin bebise de :)
(1,848 puan) tarafından
Yaa maalalh size canım benim kızım emeklemedigi icin tutunup kalkmayida yapmıyor ben kaldırırsam hemen heyecanlanıyor yürümeye çalışıyor ama nasıl biyerden tutunup kaldırmayı öğretecemm ki bilmiyorum kalmayi bir ogrense yurüyecek zaten napsam ki
(909 puan) tarafından
Sen ne olursa olsun tutunmasina yardımcı olma bırak kendi haline
0 oy
(887 puan) tarafından
Gözün aydın cnm o kaldırmanız istemesi gayet normal benim oğlan da kendi başına yurumezdi ilk günler kaldırmanız beklerdi sonra koltuktan tutunurken bırakıp yüreğe başladı 
(1,848 puan) tarafından
maalalh size canım benim kızım emeklemedigi icin tutunup kalkmayida yapmıyor ben kaldırırsam hemen heyecanlanıyor yürümeye çalışıyor ama nasıl biyerden tutunup kaldırmayı öğretecemm ki bilmiyorum kalmayi bir ogrense yurüyecek zaten napsam ki
(887 puan) tarafından
Koltuğun yanına köy koltuğun ucuna ilgisini çeken bsy köy alması için teşvik et cnm yada böyle yatarken oturttur koltuk tutturmaya çalış ellerinden öyle öyle alışır ama yürümeyi ogrendiyse bı iki güne zaten kendi akıl eder onu
0 oy
tarafından
Benimki de perşembe yaşına gircek kendi kendine kalkıp yürüyor ama emeklemeyi tam bırakamadı daha
(1,848 puan) tarafından
Benimki hicc emeklemedi daha canım ☺
0 oy
tarafından
Mdallah nice adımlara insallah.bir haftaya tutunmadan kalkar. Benim oglunda 2 gun sonra 1 yasinda tam yuruyor cok şükür. Bir yere tutunmadan kalkıyor.
(1,848 puan) tarafından
maalalh size canım benim kızım emeklemedigi icin tutunup kalkmayida yapmıyor ben kaldırırsam hemen heyecanlanıyor yürümeye çalışıyor ama nasıl biyerden tutunup kaldırmayı öğretecemm ki bilmiyorum kalmayi bir ogrense yurüyecek zaten napsam
tarafından
Koltuklari sıralamiyor mu. Genelde ilk olarak koltuk vs gibi seylere tutunup kalkiyorlar
tarafından
Kiz ben ne bicim masallah yazmışım :) yeniden yaziyorum MASALLAH :)
(1,848 puan) tarafından
KiZ bu tutunup yurmeek istemiyor direk yürümek istiyor bide tutunup kalkmayi bilmiyor kaldırınca hemen yürümeyee çalışıyor ☺
tarafından
Sürekli kaldır o zaman direk yürüsün hanimefendi :)
0 oy
tarafından
Maşallah gözün aydin
(1,848 puan) tarafından
Sağol cAnım benim teskkur ederim☺
0 oy
tarafından
Benimki de 10aylik olcak  27sinde.emekleme bilmez sürünür. Koltuk kenarına koyarsak gider ufak ufak .sanırım bizde emeklemcz 
(1,848 puan) tarafından
Olabilir canım benim kızım surunmeyi bile yapmıyordu karnının üstü ne dönmeyi bile sevmez düşün direk yürümeye çabalıyor çok hevesli ama keşke emekleseydi şöyle bir sorun var emekleme bilse gidip cekyattan tutunupkalkabilirdi şimdi gidemedigi için benim kaldirmami istiyor bende kendi tutunup kalksın istiyorum nasil olacak bilmiyorum tuntunp kalksa yürümeyi zaten yapacak
tarafından
Bnmkide aynı olacak canm.herkes nasıl çocuk emeklemeyn çocuk mu olur dio. Totosunu kaldrmiyor beyefendi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıkla büyüsün yavrularımız❤❤
(1,848 puan) tarafından
Amiiinnn canım cümlemizin yavrusu inşallah☺⚘
0 oy
(7,455 puan) tarafından

Kız valla 1 yaşını 2 hafta geçmişti kendi tutunup kalkıyordu benim ki  canım :D Sabret annesi sendee..

(1,848 puan) tarafından
O zamana kadar tutunup kalkmadi mi senin bebis de canım☺
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Maşallah canım

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Benkm kzimda  kendisi kalkip  koltuğa  tutunup   bugün ilk defa siraladi  yan yan  yurud  adım atti  valla çok mutlu oldum  yaa 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Bizde bir hafta kalasıya yürüdük doğum gününde yürüyordu :) şimdide tutamıyoruz :) :) 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Ayy çok sevindim canım hadi gözün aydın . İnsaAllah benim oğlumda yurur adımları fazlalaştı ama net bir şekilde yurumuyor 1 yaşında ☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 489 göst.
17 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 584 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 379 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 669 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,786 soru

24,103,254 cevap

332,546 kullanıcı

...