0 oy
389 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (909 puan) tarafından
Kizlar ben korona oldum ilk Türkiye'de korona çıktı ya ondan on gün sonra falan :) Mart 31 de şiddetli sikayetler yüzünden hastaneye gittim o zamandan on- on bes gün once mide bulantısı ve ishal vardı sonra şiddetli baş ve diz agrilari vb çok şiddetli 6 günlük sıkıntı çektim 31 Mart sabahı oğluma bir biberon 150 CC süt sagdim zaten ondan sonra sutum tamamen kesildi  

Sorum şu bebeğe koronaliyken 15 -20 gün süt verdim anne ya da bebekte bir rahatsızlık varsa sütte onun şifası da üretiliyor diye biliyorum 

Bebeğim korona olmadı ama ben koronayken eşim ve bebeğim olmadı esimde de ishal ve bulantı coook hafif öksürük oldu 

Sizce bebeğime antikor geçmiş midir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu bilmeyz ki
(909 puan) tarafından
Belki bir sağlıkçı vardır :)
-Reklam-
0 oy
(99 puan) tarafından
Sanmıyorum canım. Allah korumuş diyelim. Zaten artık antikorda fayda etmiyor bir yakalanan tekrar olabilir teşhisi konuldu. Çünkü mutasyon değiştiriyor grip gibi 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kimse bilemez emin ol.. bilim adamları daha araştırıyor bu durumu :)))) 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kız niye ben korona oldum diyip gülmüşsün 
(909 puan) tarafından
Türkiye'ye korona gelmişti çok iyi hatırlıyorum koronali bir adam İstanbul'a gelmişti ve malesef ertesi günlerinde onu bırakan taksicinin arkadaşı beni hastaneye bıraktı yolda da anlatıyordu bizim arkadaş o adamı götürmüş diye ama tek kişi bile ölmemisti :) ondan yani ayda bir hastane için dışarıya çıkan biriydim
(2,586 puan) tarafından
Kıyamam sana ben ya♥️ dikkatli ol canım benim
(909 puan) tarafından
Sağol canım Cook teşekkür ederim :) <3
0 oy
(274 puan) tarafından
Emzirmeyle bulaşmıyor bebeğin hasta olmadığı için şifacı olmaz çünkü süt bebek hasta olunca antikor üretir ama sen atlattıysan ve elinde şu an corona olmuş işe senin kanın antikor olarak kullanılır
(909 puan) tarafından
Hayır canım kan çocuk dogurmayan düşük kürtaj vb yapmayandan alınıyor sadece
(274 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde beynus4444 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,033 soru

24,106,142 cevap

332,702 kullanıcı

...