0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
tarafından kapalı
Dilim baldir kaynana

Soyledim oldu kaynana

Guzelliyim oglunu

Senden aldi kaynana

Cildiriyorsun kaynana

Catla patla kaynana

Yaptiklarin tutmadi

Cok mutluyuz kaynana!!
notu ile kapatıldı: Hatalı soru başlığı

12 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Kafayı yiyenlerde bugün:Ddd
(90 puan) tarafından
Cok saygi duydum hic kendi anneme oyle ilgi hurmet sevgi gostermemisimdir. Ama o neler yapti bana neler. Artik karwiligin goruyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanan burda mi? 
(90 puan) tarafından
Yok canm icimdekini dokdum sozcuklere
tarafından
Allah seni şaka yapiyorum :D git ona de bakımmmmm dermisin?
(90 puan) tarafından
Valla artik oglu benim yanmda zaten yazdiklarimi gozleriyle goruyor ))))
0 oy
tarafından

Buneydi simdi :ermm:

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Sakin ol şampiyon :)
(90 puan) tarafından
Guya belime merhem cekecekti. Ama 1kiloluk kavanoz koydu ve nefesim kesildi. O gunden adet bozuldu bende. Ne bileyim ya. Yordu yaptiklari.
(90 puan) tarafından
Doktora gitti 3aya kalicaksin dedi. 3ay gecdi kalmadim. Buda beni bel cektirmeye goturdu. Orda belime 1kiloluk kavanoz koydurdu. Ve artik adetim duzensiz sebebpsiz hamile kalamiyorum artik
(2,631 puan) tarafından
Kupa vurma işlemi yaptılar galiba. Onun bebekle ne alakası var bide hahha bizde beli ağrıyan insana merhem sürüp kupa vururlar bence sen dikkatli değilsin
(90 puan) tarafından
Yok ben anlamam o weylerden zaten. Kandirdi beni. Bende inandm iy.niyyetli diye. Sonuc bu
(2,631 puan) tarafından
Bebek Allah ne zaman isterse o zaman olur. 5 / 10yıl bekleyen insanları biliyorum ben.  Ki her yöntemi deneyen kisiler bunlar... biraz sabir.... adetin düzensiz olması havadan bile olabilir. Ben genç kızken aşırı düzenli adetim vardi. Evlenince adetimin düzeni gitti. 8 ay sonra da hamile kaldım. Yani bunda esim mi suçlu simdi? :D neyse dikkatli ol. Doktora girmeyi ihmal etme. Duanı da etmeyi eksik etme
0 oy
tarafından

Hahahahhahahahahaa :woot: bayıldım ama kaynanam yok

0 oy
(7,094 puan) tarafından

Heyyy heyyyy teyyy teyyyy tiley tileyyyy :D

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bu ne şiddet bu ne celal bacım =)) sanki zafer çığlıkları gibi geldi
(90 puan) tarafından
Ya o kadar icimde nefret yaratdi.ki kendine karsi. Onun.yuzunden 1yildan.cok olucak gebe kalamiyorum. Iftiralari felan. Ne bileyim weytanin.ta.kendisi
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Yaşa gelin yaşa 

Kına yakmış başa

Arkamdan konusursan

Dilin karnına kaca :D

Hahaha :D

0 oy
tarafından

Kaynana kazan karası 

görümce Allah belası 

damat beyi sorarsan yaş pastanın ortası :D

(90 puan) tarafından
cok guzelmiw)))
0 oy
(164,072 puan) tarafından

Ne diyon bacim hayirdir noliii :D kiz bunlari wp kaynanana yazip gondersene :D

(90 puan) tarafından
Zaten bi bahane ariyor bulamiyor bende)))) hic koz verirmiyim.eline onun
0 oy
tarafından
Gözümun içine bakarak aaahhhh ahhh senin istediğin mi oluyor Allah'ın istediği oluyor deyişi geldi aklıma :D
0 oy
tarafından

Nedir bu kaynanalardan cektigimiz. Gunlerdir bana kafayi yedirtti.o kadar saygi gosterdim ama asla sevmedi beni. Gecende aradi agzina geleni saydi kapatti bende ***** gibi sustumda simdi kendimi yiyorum :angry:

(90 puan) tarafından
Bowuna susmuwsun. Cunki 1yildir ne soyler soylesin susdugum icin.cok piwmanim. Onun.icin hep ne.soylersem.soyleyim sesi ckmiyacak duwuncesindeler. Ama ben.artik cevabini.yapiwtirdim ve rahatladm. Yerini bildi
tarafından
Ben cevabi yapistiramadigim icin gunlerdir kendi kendimo yiyorum. Iyi etmissin vallahi.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,407 soru

24,400,632 cevap

350,111 kullanıcı

...