0 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizim imam nikahi kıyilirken hoca sürekli isimleri karıştırdı. Beni kayinbabamla esimi ablasının eşiyle nikahliyirdu. Hocanin eline yazip verdik yine ayni şekilde oldu. 3 4 defa nikah tekrari yaptik. Rabbim nikahimizi kabul etsin ama cok gülmüştüm ben.

27 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Bende kına gecemde odaya girerken merdivenden küt diye dusmutum allahtan davetliler görmedi düşerken esimide düşüyordum üstelik kına sidisine de çekmişler ne zaman izlesem çok utanıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlar da değil ama nisanda düşünmüştüm .d düşürdüler 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Dugunume 15 gun kala gelin cikisi icin davul zurna tutulmadigini ogrendigimde cilgina donmustum

Kayinpedere davulla zurnayla gelmezsen alamazsin beni rezil olursun diye rest cekmistim. Dugunum kurban bayraminaydi. Haliyle tum davulzurnalar dolu . bulduklari adam hem cok oara aldi hemde calmayi bile bilmiyordu. Davulcu tokmagini unutmustu. Comaktan kendine tokmak yapmisti :D aklima geldikce cildiriryorum.  Zurnaci desen 15 yasinda bi cocuk getirmisler calmayi bilmiyo horoz gibi öttu durdu.. :)
0 oy
(2,241 puan) tarafından
biz balayina balayina gitmeyi cok istiyoduk ama dugun masrafından vazgectik esim bu sene gidemiycez demisti bende umudu kesmistim nikahimiz kiyildi o an elime kagit tutusturdu artik benimsin balayina hazirlan yaziyodu bende o mutlulukla herkesin icinde ohaaa harbimi laaa aslansin diye bagirmistim.bide kina gecesi kadinlar bizde kaldi hep beraber girgir samata ben uyuyakalmisim sayiklamisim haydi sabahlar olmasin diye her gordukce hala gulerler taklidimi yapip
0 oy
tarafından

Nikâh kıyıldıktan sonra otele geçtik eşim bekle geliyorum su alıyım dedi araba da bekliyorum bende geldi elinde poşetle :D otel odasına çıktık poşette su arıyorum bende dedim ki su yok aldım orda dedi 

O heyecanla maden suyu  almış 1.5 litrelik bide soğanlı cips falan ne alakaysa hiç unutmam :D
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Gelin çıkacak milletin elini öpüyorum millet ağlıyor ben ağlıyorum sandalye katlanabilir sandalye vardı altında oturup kalkarken sandalye katlanmış bir oturdum kendimi yerde buldum amma güldüm halime millette güldü tabi
0 oy
(76 puan) tarafından

Daha ne olsun ben saldeye otururken düştüm tutmadilar hepsi damadin oynamaaina daldi beni unuttular bende saf gibi tutuyolar diye oturdum güm yere neyseki tam yere oturmadan eşim gördü tuttu beni.:D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 569 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
+4 oy
52 cevap 3,330 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 360 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler