0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Ya bilen bilir bizim iki aile küs Allah nasip ederse çok yakın zamanda doğum yapacağım beni kayınbabamgilin arabası olduğu için  onlar çıkaracak ve eve gelincede kulağına ismi kayinbabam okucak neyse annem bende gelirim öğlen onların yüzlerine bakmam balkonda otururum dio birde Kaynanam yüzsüz biri anneme selam verir annemde kindar biri cevap vermezse kaynanam eşime ben annesine yanaştım da konuşmadı der eşim de bana yuklenir annem inad ediyo gelicem diye bende onlar akşama kadar durursa annem kalacak desem onlara giderler zaten ama benim amacım annemin onlar gidince gelmesini sağlamak

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence annene gelme dıyecegıne kaynanaın yuzune bakma bıda sana oh olsun dıyo bıde sen annene gelme nasıl dıycem dıyorsun. Kapıdan koymazdm o kaynanayı
(3,740 puan) tarafından
Ben ne yapiyosam kaynanamdan eşimden korktuğum için değil Allah rızası için yaptım hep eğer ki bana tek yaptıkları bu değil sadece bunla kalsalardi kapımı açtım hizmetimde kusur etmedim ama soğuk davranıyorum işte Allah'a havale ettiğim Allah gördüğü için yaptıklarıni icim rahat
tarafından
Haklısın canım Rabbım goruyor ama annen gelecek elbette konusmazsada esın sana yuklenırse dıyecegın bellı bunları yapan kadına ne dıye konuscakmıs ben konustgma dua etsın. Annenı ezdırmezsn annen tabıkı gelecek sana yardmcı olcak muhatap olmak zorundada degıl onlarla.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annene söylesen de tatsızlık çıkmasa konuşsalar olmaz mı
(3,740 puan) tarafından
Annem konuşmaz ki :( ben kriz geçirirken kaynanam başıma gelip oh olsun dedi annemde çok sinirlendi bu duruma o saatten sonra konuşmam dio ve 3 sene boyunca hiçbir şekilde yüz yuze gelmediler
tarafından
Annen hakli o zaman o kaynanayi eve koyman hata
(3,740 puan) tarafından
Haklı annem zaten o yüzden anneme kaynanamla konuşun barışın diyemiyorum :(
(460 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Benim annem de öyle bir şeye şahit olsa daha yüzlerine bakmaz. Ben de kayınvalideyi siler atarım. İşiniz zor.
tarafından
Ay kusura bakma bilmiyodum canım böyle bişey olduğunu. Benim annem olsa kesin döverdi kaynanayı öyle bi durumda. Annen yine iyi sabretmiş.
0 oy
tarafından
Annenle konuş canım açık açık söyle yada konuştuklarına usulen cevap versin seni arada bırakıyor. 
(3,740 puan) tarafından
Evet şimdiden çocuğumu nasıl kucağıma alicam düşüncesi değilde bu stres bastı ister istemez :(
tarafından
Kendini strese sokma canım otur konuş annenle. Ya anlayış göstersin yada geç gelsin olan sana olur arada
(3,740 puan) tarafından
Evet işte olan bana olacak ister istemez :(
0 oy
(54,206 puan) tarafından
srn kendi annenle esin kendi annesiyle konussun koer bir tatsizlik sorun olursa sizinle konusmayiz deyin. gozdagi verin.
(3,740 puan) tarafından
Kaynanam yüzsüzdur konuşur hiçbir şey olmamış gibi annemde ben cevap vermem ne derse desin dio ama aynı ortamda bulunacak ister istemez yemek yenecek herkes oturuken annemin oturmamasi da olmaz heran bir şey çıkacak diye de stese girmek istemiyorum
(54,206 puan) tarafından
o zaman sen kendi annenle konuscan.
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bence annene rica et selam veryosa Allahın selamını alsın. Senin en güzel gününde tatsızlık çıkmasın. 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Annen bu kadar kinlendiyse vardir bı bildiği. Sende eşine söyle annem gelecek konuşmasın annen de. Her zaman siz alttan almayın birazda karsi taraf alsın mesela kocalarimiz. Hep biz ortalığı sakinleştirmeye çalışıyoruz onlar en ufak biseyse dırdır etmeye başlıyorlar. 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
En iyisii kaynanın özür dileyip barışmaları yoksa iş çıkmaza girer bebek olmuş artık barıssınlar 
0 oy
tarafından
Ye in ederim bunları düşünmekten kafayı yiceksin ya bırak ne yaparlarsa yapsınlar senden önemli mi hiç biri gelmesin ya girdiğin strese bak günlerdir 
(3,740 puan) tarafından
Yedim kafayı sonunda :( ister istemez düşünüyo insan canım :(  kavga çıkarsa bu sefer kaldırılamaz :( aileler çok önemli evlilikte geçte olsa çok iyi anladim
0 oy
tarafından
Belki barışmaya vesile olur bebegin bence olacağına varsın kendini kasma bu kadar 
(3,740 puan) tarafından
Elimde değil canım ister istemez düşünüyo insan:(
tarafından
Yanı haklısın onlar anne baba degilde siz anne baba olmuş gibi olmuşsunuz barışırlar belkide Akışına bırak ya tam kopacak yada güçlenecek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
22 cevap 1,502 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,691 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 587 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu