0 oy
590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bebeğim 9 bucuk aylık her gece 6-7 defa uyanıyor artık tükendim. Acaba bir gün akşamdan sabaha kesintisiz uyuyacak mı diye hep hayal ediyorum :'(. Aranızda var mı bebeği kesintisiz uyuyan ya da 1 defa kalkan kaç aya kadar böyle devam edecek hala. 

17 Cevaplar

0 oy
(383 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canim 3 aylik benim bebegim gunduz 2 saat uyur 3 ile 5 arasi , aksamlarida 1 de yatip 11 e kadar kesintisiz ben kaldırmadan kalkmaz ben geceleri 4 saatte bir kaldirip emziririm. Benimkisi uykucu biraz :) 
tarafından
Maşallah canım hep böyle devam etsin inşallah mışıl mışıl uyusun melek
(383 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun canim. Umarim senin bebiste uyur sen uyandirdiginda bir tek uyanir bundan sonra :)
tarafından
Hayy ağzından bal damlıyor gülüm inşallah inşallah bize de nasip etsin Rabbim ❤️
(383 puan) tarafından
Aminnnn, saglikla büyüsün tum bebisler bol bol uyusunlar insallah :) iyi geceler canim benim :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Masallah kizim 4 aylik gunduz uyumaz gece birde uyur sabah yedide uyanip tekrar uyur saat ona kadar
tarafından
Oyy maşallah barekallah ❤️ Allahım bize de nasip etsin inşallah öyle zor ki uykusuz kalmak :'(
tarafından
Insallah canim gercrkten cok zor ama bendr istiyom gundux uyusun inanki ne is ne yemek yapabiliyorum surekli kucak istiyo agliyo kulagida agiriyo sanirim cok huysuzlandi
tarafından
Olsun canım çocuklu evde kimin işi tam ki zaten dert etme onları uyku çok önemli gerçekten hem bebeğe hem anneye. Gündüz uyutmak istemiyorum bende 2 defa uyuyor emeklerken kalıyo bi yerde uyuyor. Bi doktora git bakalım canım kulak ağrısı da aşırı huysuz yapıyor bebeği cidden
0 oy
tarafından
Simdi uyudu sabah 8 gibi uyanir cnm
tarafından
Cnm benimki tek aciktiginda kalkardi simdi sabaha kadar dayaniyo heralde hic uyanmaz
tarafından
Maşallah canım maşallah kaç aylık bebeğin acaba
tarafından
15 oldu cnm
tarafından
İnşallah hep böyle devam edersiniz canım ya. Çok zormuş uykusuzluk.
tarafından
Bilmezmiyim
0 oy
tarafından
Uyutana kadar canım çıktı koyuyorum yatağa kalkıyor arkamdan 4 defa oldu cinnet geçirdm neredeyse bir de tek bakıyorum gece gündüz başka kimsem yok kafayı yemiş durumdayim
tarafından
Şiödi sanırım aynı durumdayız canım :'( Allah bize de nasip etsin güzel uykular. Bende yalnızım şuan eşimde işte o yardım ediyordu o da yok 2 hafta çok kötüyüm Allah yardımcımız olsun
tarafından
Senin yine geçici oğlum 1 yaşında bu yaşına kadar ben getirdim eşim görevde hep ben yani sıyırdım galiba
tarafından
Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor.
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Canım emen bebek tok bile olsa uyanır. 9 buçuk da gece uykusuna yatırıyorum kızımı bu saate kadar 3 kere emzirdim. Emip hemen uyuyor geri. Açtıktan değil uyanması yani. Memeden kesene kadar bu uyumama durumu devam eder malesef. Genel olarak böyledir ama istisna bebekler vardir. 5-6 aydan sonra değişiyor uyku durumu bu arada .
tarafından
Ahh keşke doya doya emse ya canım valla bir defa cekip bırakıyor uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor her defasında böyle. Akşam 9 bucukta uyuttum şuana kadar 6 defa uyandı daha sabaha kadar da kaç kez uyanır bilinmez.
(7,117 puan) tarafından
Bu günlerde geçici canım . Rabbim yavrularımıza sağlik sihhat versin. Benimki de uyku da yokluyor işte beni:))) Bu aylarda normalmiş ama böyle yapmalari , kaygı yasarlarmis.
tarafından
Aminn canım Amiin yeter ki sağlıkları yerinde olsun çok haklısın
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Son 1 haftaya kadar sabaha kadar 1 defa uyanırdı  ama şimdi sabaha kadar 10 defa uyanıyor sinirim geliyor ya bunaltıyor insani
tarafından
Allah yardımcın olsun canım neden öyle oldu ki
(7,134 puan) tarafından
Bi bilsem tam uyutuyorum eşim ordan içeri serinleri iyi oldu
Oğlan uyudu mu diye konusuyo yine uyanıyor en son eşime cimdik attım sustura uyudu şimdi yine oğlumu uyutmaya calisiyom
0 oy
(25,178 puan) tarafından
3 aylık olcak 3 defa kalkıyo emmeye. Akşam 9 bucukta uyur az önce emmeye kalktı şimdi yine yatırdım sabaha kadar 3 kere kalkar inşallah böyle devam eder bakalım
tarafından
İnşallah canım inşallah bebeğim benim 4 bucuk ay kolik olarak geçirdi tüm gece toplasan 2 saat uyurdu şimdi 15 defa değil en az 6 7 defa uyanıyor
0 oy
tarafından
Hala ayağımda sallıyorum ayaklarımın şuan kırıldığını hissediyorum 1.5 yaşında ha geçecek ha geçecek geçemedi gitti :) 
tarafından
Allah bol sabır versin bize canım inşallah geçer bu günlerde biz de görürüz uykulu günleri
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Hala ugrasiyorum uyumuyor gunduz de sadece 4 saat uyudu benimki kucuk gerci 
tarafından
Kaç aylık oldunuz canım
(1,676 puan) tarafından
2 aylik olacak canim haftaya gece yine uykusuz gecti nasil dayanicam boyle bilmiyorum
0 oy
(163,332 puan) tarafından

Şuan uyanik ve guluyo :angel:

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Gece uyumadan önce irmik veya yulaflı mama yap yedir, acıktığı için uyanıyor olabilir bir de uyanınca su içirmeyi dene susadığı için de uyanıyor olabilir 
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Benimde bebegim 35 günlük aynı  bende siz gibiyim. Gece uykusu denen birsey yok. Hani uyulmaması birsey degil birde mmız mız aglama sı olmasa neyse. 40 İn cıkınca düzelir diyorlar ama benimki bir umut. İnsallah sizinki de düzelir. 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
1bucuk yas olsun uyur :) 
0 oy
tarafından
Bebegim 24 7 aylik olck gece ben kaldiriym mama yediriym icim rahat etmiyor kndi uynmiyor 9 da yatiyor sabah 7 
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Benim  bebe uyanmaz canım geceleri. 3 4 saatte bir mamasını içiririm uyku arasında sadece. Ama biz uyku eğitimi verdik o yüzden uyanmaz.
0 oy
tarafından
Klasik anne sözümü soylıyım :) meme emen bebek uyanır. Ne zaman memeden kesersen uyumaya başlar bizde de öyle oldu 18 aylıkken kestim kesintisiz uyuyor 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
13 aylık ve akşam 9-¹0 gibi yatıp sabah 7-8 gibi kalkıyor ama en az 5 kere uyanıyor. Bende çok bunalıyorum bazen. Ama şu son duyduğum olaylar beni çok etkiledi ve şuan diyorumki gece uyansın yeteri ama sağlıklı olsun.

ALLAH korusun başına bişey gelse keşke yanımda olsaydıda gece hiç uyumasaydı demek istemiyorum. Her halimize şükürler oşsun

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,143 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne28 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
26 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,662 soru

24,061,939 cevap