Kizlar oglum 10 bucuk aylik 8 ayliktan beri emmiyor sutum kesildi. Bn surekli ruyamda hamile oldgmu dogum yaptgmi ve bebegm oldgnu goruyorum 2. Bebegi cok istiyorum cnku oglumla yaslari yakin olsun istiyorum biz 2 kardestik. Kardesimle aramizda 17 ay vardi ayni okul ayni lise gezme tozma birlikte tatil cok guzeldi hersey bu hayalim hep var. Cnku 20 ay once evlendim ev aldik esya borcu derken1 ay sonra supriz sekilde gebe kaldim esim cok korkuyordu bnde rahattim cnku Nasibiyle gelir cok sukur besiginden tut esyalarina kadar eltim gorumcem komsularim verdi hep yepis yeni kiyafetleri bezler hediye geldi besigi babam aldi bebege takilan altinlar derken herseyi karsilandi sukur. Neyse 2.ci cocugu esim istemiyor borcum var karsilayamam diye bende cok istiyorum kendime guveniyorum herseyimiz duzende annem kaynanam ablam gorumcem eltim ayni mahallede istedgm zaman oglumu birakip pazara hastaneye gidebiliyorum. Sorum şu esim korkuyor ya Bn smdi onu kandirabilirim habersiz ama bunu yapmam dogru olur mu anlasamiyoruz bir turlu ben yeni bebegimin olmasni cok istiyorum oglumun abi olmasini istiyorum hayallerim var hemde cokk (
Tabi verecek olan Rabbim o daha iyi bilir
İstemiyorsa üstleme bence çocuk düşünürken iki tarafında rızası olmalı bence
Bence de borcunuz bitsin öyle eşiniz haklı.
Tam tersi olduğunu düşğn bide sen istemezken eşin seni kandırsa ve allahda nasip etse...
Sen mutlu olur muydun istemediğin halde
Bence eşininde rızası olmalı cnm
1,489,173 soru
24,340,719 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın