0 oy
749 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Seni istemiyorum git diyor bosanalim diyor sebebi çevresine dört dörtlük bna gelince gelince ölüyor o yuzden tartıştık ne ypicam bilmiyorum 7.5 aylık bebegım var

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annenler yakinsa 1 2 gun git pisman et agzina sakiz yapmasin bosanalim lafini
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Rabim yar ve yardımcın olsun insAllah kuzum yaa niye böyle oldu ki 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Küçük aşılabilir şeyleri büyütmeyin güzellikle konusmayi deneyin cnm allah yardimcin olsun 
0 oy
tarafından
Neden tartisyiginizi anlamadım ama bi kere boşanalım diyince bırakılmaz hemen oyle konuşma bir kaç gün tavrını belli et kendi yanaşır sonra zaten
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Sebebi sdce bumuymus ala alah bu erkekler bu sene temelli kudurdular ya Allah yardmcin olsun canim bnm
0 oy
(661 puan) tarafından
Canim benim bir sinirle soyleniyor sonra pisman oluyor , nereye gondercek bebegi ve senden ayrlmak kolay dgil sen moralini bozma yavrun etkilenir yavrunla ilgilen   esine de suan muhattap olma hersey duzelicek insallah
0 oy
tarafından
Canım Eşini tanırsın keşke bu duruma getirecek tartışmaya girmeseydin zor bir durum tartışarak kendinden uzaklaştırırsın konuşarak halletmeyi denesen belki daha iyi olur tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış

İlgili sorular

+4 oy
20 cevap 1,109 göst.
+1 oy
10 cevap 554 göst.
21 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 744 göst.
1 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kulpisipisisi (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,137 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,932 soru

24,037,155 cevap

328,988 kullanıcı

...