0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Ya adam bana gelince ölüyor uykusuz yorgun ama ailesine gelince adamın yorgunluğu bitiyor 1.5 yıllık evliyiz 7 aylık bebeğimiz var dışarı çıkalım sokakta dolanalim yok sahile gidelim yok ama annenlere gidelim ya da arkadaşlarına oturmaya gidelim tüm  arkadaşlari evli onlara gidelim denemek amaçlı tamam diyor kafayı yıyıcem adamla tek bi yere gitmedim beş parmağı saysan dayanamıyorum annemler uzakta ne ypicam bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Eşinle konuş canm be kadar üzüldügünü baş başa vakit gecirmek istedigini belirt gerekirse küs trip at anlar umarim
tarafından
Emin ol her yolu denedim yok midem bulanıyor artık şuan bile bunu yazarken ona söylüyorum ama anlwmiyo
(7,934 puan) tarafından
O zaman sende o bi yere gidelim annesigile arkadaslarina vs. Gitme
tarafından
Şimdi diyorum niye anlamıyosun bnı bıktım sen bu kafayla olduğun sürece anlamiyicam diyor
(7,934 puan) tarafından
Gözyaşlarini kullan bide oda olmadi bi günde romantik bi dille yaklaş sadece sen yanimdayken bas basayken cok huzurlu oliyorum fln ne biliyim öyle dene bide ha baktin yine olmuyo bosver kafaya takma
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Ayy canım yaa neden öyle ki? Acaba senle tek gidince sıkılıyor mu ne olabilir
0 oy
tarafından
Küsüp trip atmakla olmuyor öyle işler 

Kuzum sen onunla ilgilen vakit geçirecek şeyler bul mesela film izleyin evde de güzel vakit gecirin

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,237 göst.
21 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 197 göst.
+1 oy
25 cevap 976 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 460 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu