Oan pozisyonu uygum degildir canim. Hemen hastaneyi nie kotuluyosunki. Bende sehir hastanesine gittim. Doktorum ben sormadan kendi soyledi. Gayettw ilgiliydi. Yani genelleme yapma derim. Ilk cocugumda ozele gidip azar işittiğim icin ikincide direk devletee gittim iyikide gitmişim. Rabbim iyi insanlar la karşılaştırsin. Hem ozel babamiz8n hayrina iyi davranmıyor. Parasini odemeden iceri girebilirmisin.? Mecbur iyi davranıyorlar hemde içlerinden gelmeye gelmeye
Bende devlete gittim bi kere pişman oldum hepsi aynı değil tabikide aramızda durumu müsait olmayanlarda var onlar napsın keşke su devletteki doktorların bazıları kendilerine çeki düzen verseler
ben hamile kaldigimi bilmiyordum asiri karin agrisiyla gittim benim bogazima baktilar ya sonra antibiyotik verdi igne serum yaptilar iki gun sonra hamile oldugumu öğrendim allahdan bebegime bisey olmadi .gebeligimde de bir kere sehir hastanesine gittim bu bebek saglikli dogmaz dedi ozele gittim hicbirseyi yok dediler cok sukur suan 15 aylik kizim
1,493,456 soru
24,401,110 cevap
350,136 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın