0 oy
1,037 göst.
Diğer kategorisinde (5,370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçen haberler de izledim Türkmenistan da yokmuş çünkü hemen giriş çıkışları kapatmışlar biz göz göre göre gel dedik o küçücük meleğin ölümünü duyunca daha bi kafam attı ne yasak var ne bşy deli olcam baştan kapatcaktık işte şimdi o yavrunun ne günahı vardı tmm Allah o kadar ömür nasip etmiş ama offfffff :'(

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ticari çıkarlar için hemen kapatılmadı kapılar maalesef 5 şu anda resmen bir üst tamamen ülkemizden temizlenmiş gibi davranılıyor plajlara insanlar Akın Akın gidiyorlar insanlar maskelerini ya çenelerinin altında ya da kollarında taşıyorlar resmen insanlar mecbur kaldıkları için maske takıyorlar onu da polisten cezadan korktukları için kimse hastalıktan korktuğu için maske takmıyor bulunduğum şehirde maskesiz dışarıya çıkmak yasak Ama sokaklarda neredeyse hiç kimsenin ağzında maske görmüyorum Sadece kapalı alanlara marketlere girildiği zaman insanlar kollarına taktıkları maskeyi çıkarıp ağızlarına takma zahmetinde bulunuyorlar oğlum yakında 8 aylık olacak doğumdan önceki son 2 ayda kendimi kötü hissettiğim için hiç dışarıya çıkmadım yani ortalama 10 aydır evde kapalı bir hayat sürüyorum çok nadir oğlumun aşısı ya da Hastane gibi ihtiyaçlarımız olduğu zaman dışarıya çıkıyoruz Mesela bugün evde ekmeğim yok markete gitmem gerekiyor ama akşama kadar bekleyeceğim ki annem gelirken alsın diye ben akşama kadar aç bekleyebilirim bebeğimi tehlikeye atmaktan sabunu tercih ediyorum ma bazı annelere diğer ebeveynlere bakıyorum çocuklarıyla sahillere parklara Akın ediyorlar Bu bana çok yanlış geliyor bugün ölen yavru ya o kadar İçim acıdı ki anlatamam Şu anda durup durup oğlumu öpüyorum bu hiçbir annenin yaşanmaması gereken bir acı Kim bilir o anne o çocuğu ne zorluklarla ne büyük zahmetlerle Gecelerce uykusuz kalarak ne kadar zorluklarla büyüktü Ben şimdi ne oldu bu pis illet Hastalık onu elinden aldı sorarım size bu hangi anne için kolay bir şey olabilir Tabii ki Hiçbirimiz için çok zor gerçekten çok zor ve burada Ne konuşursak konuşalım çok boş çünkü insanlar hiçbir şekilde önlem almadıkça ve Devletimiz bu şekilde virüs bitmiş gibi davrandıkça vatandaşlarımız da bu şekilde davranıyor bu şekilde ne virüsün biteceğine de bu şekilde ölüm haberlerini almamızın sonu geleceğe benziyor O kız çocuğu Hepimizin çocuğunu olabilirdi Lütfen bunu düşünerek evimiz ve kalalım çocuklarımızın ne olursa olsun dışarıya çıkarmayalım kalabalıktan uzak duralım parklara sahillere gitmekten Vazgeçelim hepimiz birkaç ay daha çocuklarımızın güvenliği için evde durabiliriz Hatta gerekirse Birkaç yıl daha durabiliriz evladımızı kaybetmekten daha mı değerli Allah aşkına sokak sokak Park park sahil sahil gezmek Lütfen en azından Biz anneler olarak yavrularımızı koruyalım yaşlılardan olabildiğince uzak tutalım özellikle Önümüz bayram bırakalım bayramlaşmayı bu bayramda bayramlaşma dan geç versin Lütfen anneler sizden tek ricam evinizde kalın çocuklarınız için evden dışarıya çıkmayın
tarafından
Kendileri luks luks yasiyabiliyor ama:( Cok uzucu degilmi halkın boyle telef olmasi...Hastaneye gidememek.Oglumu koronada kucagima aldim.Hemde en coştugu zaman.Hep ewdeydik cikmadik kimseyi kabul etmedik ama simdi ise baslamak zorunda kaldim.Herkes dikkat etse dahi bu virus gorunmuyor ki.Ayni wcyi kullaniorz mesela ofistekilerle; (
Neden ilk filizlendigi zaman 1 ay ya 1 ay
devlet herkesi ewe tikamadi.Nufus sayimi olurmus eskiden sokaga cikma yasagi.Neden oyle bisey olmadı.Kapi kapi gezip görevliler test yapip onlem alinmadi.Cok mu zordu?
tarafından
Çok haklısın canım Bunlar kesinlikle yapılması gereken şeyler de ama Takdir edersin ki bunlar maliyet gerektiren şeyler ve daha önceki cevabını da da belirttiğim gibi maalesef devletimizin kasasında para yok zaten devletin kasasında para olsaydı Kara gün için ayrılan Kara Gün akçesine bile göz dikmez de bu devlet maalesef devlet büyüklerimiz kendi keselerini doldurmaktan halka ancak bin lirayı reva gördüler onu alabilmek için de insanlarımızdan resmen kırk takla atmalarını beklediler Allah aşkına bana söyleyin Bu devirde bin lira ile hangi aile geçinebilir ya da hangi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz 1000 lira ile biz burada Ne konuşursak konuşalım Onlar kendilerini garantiye almışlar bir kere halkın ne yaptığı umurlarında bile değil ama Bizim halkımız akıllanmaz yine aynı devlet büyüklerine oy vermeye devam ederler
(12,521 puan) tarafından
Duygularıma tercüman olmuşsun Gökkuşağı.. +
:(((
tarafından
Tamam biz evde kalalım , eşim 4 ay işsiz kaldı. .
4 aylık kira krediler birikti .
Bebek mama ıciyor ve bez .
Durumu iyi olan ve ailesinden destek olanlar kalabiliyor .

Ya ac kalalım yada hastalıktan ölelim varmı başka çaresi devlet dediğin kasasinda para olmazmi ya 12 milyon suriyeli alırken vardı ama  . . .
tarafından
Malesef suriyeliler kendi vatandaşlarından daha kıymetli devlet büyüklerimizin
-Reklam-
+5 oy
tarafından
Acılara isyan ederken aslında Rabbimize isyan ettiğimizi unutmayalım kimse günahı olduğu için ölmez. Hepimizin sahibi Rabbimizdir. Korona olmasaydı o yavrumuz yaşardı demek kadere imansizliktir. Hastalık olmasaydı da o yavrumuz Allahın takdir ettiği saatte sahibine gidecekti. Rabbim ailesine şefaatçi kılsın. 
(6,920 puan) tarafından
Sen hep ne gzl konuşıyorsun++
(5,370 puan) tarafından
Canım ben zaten yazdım farkındaysan demekki ömrü bu kadarmış diye ama yani Allah da tedbirinzi alın diyo akıl fikir vermiş
+1 oy
tarafından
Ben suan cok kötüyüm o anneyi anlamk mumkun degil o suan ici alev almış eminim rabbim ona bolca sabirlar versin artik je diyecegimi bilemiyorum kelimeler kifayetsiz kalmış 
(5,370 puan) tarafından
Aynen canm aynen biz mahvolduk o kadın napsın :(
+1 oy
tarafından
Aynen canım millet poposunun üzerinde oturabilseyfi taa en baştan bu kadar çoğalmazdı bu ileet 
(5,370 puan) tarafından
Evet ne yazık ki ya :/
+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Yani devlet napsinki. Yasak olunca herkes oturuyormuydu evinde.oyuzden yasaklara falan degilde kendimize bakmamiz lazim. K.cimizi kirip oturmayi becerseydik hic bunlar olmazdi. Hâlâ tatil plani yapanlar var maskesiz dolasanlari demiyorum bile. Bu ilk degil ve maalesef sonda olmayacak. :(

(3,270 puan) tarafından
bu sene de denize gitmeyiverin biyeriniz eksilmez ömründe deniz görmeyen okadar insan var ki ama plajlar dolup taşıyor maskeyle denize girilemicegine göre en büyük ihmal plajlarin açılması bence diğerleri maskeli bir şekilde halledilir cok afedersin ayrıca denize işeyenler oldugunu da varsayarsak viruslu biriyse dibinde yuzenlere geçmiş olsun
(3,270 puan) tarafından
Cnm bu arada sana söylemedim tatil planı yapanlar var deyince içimden geçeni yazdım moralim sıfır çünkü bugün çocuklarla ilgili okadar çok haber aldım ki
(5,370 puan) tarafından
Ya işte insanlar uymadığı için devlet bari yasak yapsın hem baştan bizde kapatsaydk keşke
(7,483 puan) tarafından
Yok canim anladim zaten yani mesele okadar derinki canim. Hadi tatil yerleri kapatılsın bizim millet ozaman baraja goletlere kosuyorlar. Piknil alani kapaliydi herkes daga bayira kostu yani bunu birey olarak idrak edemezsek isterse tüm turkiye kapansin.hic bise olmaz. Sokaga cikma yasagi olan gunlerde kendi akrabalaeimdan biliyorum. Cumadan bi evde toplandilar 2 gun dipdibe keyif yaptilar. Hani devlet napsin.sen istedigin kadr evinde otur ama dikkat etmeyen 1kisi kac insana bulastiriyor.
(3,270 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
+1 oy
(1,068 puan) tarafından
Kuzum bende çok üzüldüm :( ve insanlar halen daha elini kolunu sallayip geziyor bu bana çok dokunuyor. Ülkenin halı o kadar kötüye gidiyor ki Allah yardımcımız olsun . O anneye de Allah bolca sabır versin çok zor çok ...
+1 oy
tarafından
Kesinliklee yazdiklarina harfi harfine katiliyorum turkiyede cikmadan once yasak olacakti
+1 oy
tarafından
Her ölüme mutlaka bir sebebiyet vardır canım kimse ecel geldi demez ama evet bu ıhmarkarlık hersey gayet normale donmus vaziyette hatta vırus martta gelmedi turkıyeye kuzenim astsubay benım 1 ay once dedı sonra yalanlandı ilk basta yapılması gereken yasak yapılamadı cunku zenginler cok gzuel ıyılestı gariban da Rabbıne sıgındı ama emınım en guzel karsılıgu Rabbım verecektir.. Ne yazıkkı hepimiz bu vurusu tatmadan dızelmıcek bagusıklık kazanmamız lazım ama kimse giden canları gormuyor gozyasları ahları evet biz hakettık cocuk tecavuzu zina hayvanlara bile ıgrwnc sapıklıkşar eziyetler kendımı izı yuksek gorup Rabbım ızı unutmalar tek uzuldugum Rabbım bizden cıkarsın hakettık ama evlatlarımızın asla sucu yok canımı yakan bu ıcımı kavuran bu... 
(5,370 puan) tarafından
Aynen busem evlatlarımıza bşy olmasın onlar günahsız olcaksa bize olsun ayy bugün sürekli ağlıyom inan psikolojim bozuldu :(
tarafından
Aynı durumdayım tubam onaşrın ne sucu var ne de bırsey den haberleri haketmedıler..
+1 oy
(18,459 puan) tarafından
Öncelikle postuna cevap verim. Kendi kazdigimiz kuyuya düşecez. Allah yardımcımız olsun. O minik kızımızın da başı sağ olsun ailesine sabır versin.

Ikıncı olarak da bi başlığa bakıyorum bir posta bakıyorum admin başlığı duzeltim derken başlıkla post çok alakasız durdu gözümde. Kendin sorup kendin cevaplamışsın gibi duruyor 
(5,370 puan) tarafından
Aynen kuzu soru sormadmki ben tuhaf :/
+1 oy
(3,615 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bizim ülkemiz yol geçen hani her ülkeden mülteci var 
+1 oy
(14,987 puan) tarafından
Test yapmıyorlar ölümler sıradan kabul edılıyor prof Mehmet Ceyhan ın açıklaması virüs her yerde 
+1 oy
(3,033 puan) tarafından
Insanlarımız okadar vurdumduymaz ki başına gelmeyince anlamicaklar bugün sağlık ocağına gittim adam maskesini çenesinin altına koymuş geldi hemşirece ağzını açıp bisey demiyor geldi 2 koltuk yanına oturdu söylesem bi türlü söylemesem.bi türlü nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorlar anlamiyorum
0 oy
tarafından
Aaa olurmu ordaki Turkleri getirirken bile burdakiler alkış tuttu.Alın size vatan millet sakarya...Almıcaktık abi.Kalacaklardı orada tedavi olup geleceklerdi.Devlet tum ihtiyaclarini karsilacakti.Seferleri bile cok cok sonra iptal ettiler.Simdi o bebegin ölümünden kim sorumlu olacak?Ah vah dicez unutacaz...anaciginin yuregi hep yanacak.Allah yavrularimizi korusun zaten ben bitek ona siginiyorum...
(7,483 puan) tarafından
Ben kendi cevremde kini diyorum. Kimin tatil niyeti yada baska niyetli gittigini bilemem oturup onlarimi arastiriyim kim nasil geldi diye..  siz aratirdiysaniz helal olsun. Herkesin kendi fırsatçılığı suistimali. Gelmeyen gelmedi yani illa suclu aranmasi gerekirse bunu sadece devlete bağlamaya gerek yok. Benim tanıdığım kimse gelmedi. Devket cagirdi diye gelmeselerdi onlarda. Neyse.oyle iste uzadikca uzar.iyi aksamlar size
tarafından
İşte böyle umursamazsınız ama hastalığı kapıp evde atlatmak için kıvranan insanlar var malesef birşey yaşamadan anlayabilmek gerekir bi hastanın videosunu izledim adam evde acı içinde 1 hafta öleceğim diye düşündüm zor atlattım diyordu keşke yaşamadan anlayabilsek ama yaşamadan anlayabilen insanlar olamıyoruz..
(7,483 puan) tarafından
Umursamazsiniz pardon? Ne biliyosunuz umursamadigimi. Ben aylardır evden çıkmıyorum. Anneme bile gitmiyorum. Kizim disari yuzu gormedi. Bilip bilmeden ahkam kesmeyin. Bi siz dusunuyorsunuz ülkeyi hastaligi degilmi. Konustukca saçmalamaya basladiniz. Boyle burda yazarsiniz kolay tabi. Ama eminim o yurtdisindakilerden olsaniz yalvarirdiniz bizi kurtarin diye. Neyse siz laf anlamak istemeyen kişilerdesiniz belli.bi taraflara cekip farkli yere getiriyorsunuz.
tarafından
Hı hı evet tamam sizde ordan gelenlerden siniz sanırım bu kadar savundunuz gelenleri bence anlamayan sizsiniz diyorum bu ülkede de hastalık var adamlar orda olsa ne burda olsa ne o imkanlar onlara harcanmasa hastalar daha iyi tedavi olurdu okey siz bunu anlamıyorsunuz illa aileden birinin hastalanıp boşverilmesi mi lazım kalkıp nerde bu imkanlar neden sahip çıkmıyorlar demek için? Yazık gerçekten!! İyi akşamlar
(7,483 puan) tarafından
Le havle.... iyi aksamlar
0 oy
tarafından

Calisan anneler ewde kalamıyor.Eslerimiz ewde kalamiyor.Muhasebeciyim heryerden fatura geliyor.Ofistekiler vergi dairesine gidior sgkya gidior.Esim muhasebeci bir suru nakliyeciyle muhatap oluyor...Islerimizi mi birakalim illaki...Hani sosyal devlet???Bizi 2 ay ewe tıķıp alın bunlar maasiniz bunlarda yeme icme masrafiniz.Kredileriniz ertelendi diyemedi...Cunku halk önemli deil.Anca bellediler haftasonu yasagi.Hafta ici calisanlara virus gelmiomu???

tarafından
Bulasiyor belkide sen ben geçirdik haberimiz yok .
Belkide gecirecegiz allah korusun dışarda eşim bin tane insanla muhattap oluyor .

Evde kal türkiye diyor tamam evde kalalım da ? ?

Kirayı,yemegi ,bebeği kim karşılayacak? Ses yok .
tarafından
Hah agzina saglik.Benim oglan haftada 1 mama bitiriyor...Ev krediyle araba krediyle.Ben calismazsam batar biteriz.Kocam calismazsada oyle.Ewde kal Turkiye demesi kolay.Ulan bu Turkiye bukadarmi culsuz vergiler kral gibi aliniyor milleti 15 gun 1 ay tikamadilar ewe.Kredileri erteleyemediler.Bu devlet nasil sosyal devlet?Suriyelilere hergun para verdiler harclik.Biz bukadarmi degersisiz?
tarafından
Degersisiz benim tek amacım dua etmek ne desem bos rabbim evlatlarimizi korusun inşallah
tarafından
Zaten bitek Rabbimiz var...Allahim bu musibeti sebep olanlara versin.Evlatlarimizi ailemizi sevdiklerimizi korusun Rabbim.
tarafından
Amin inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,164 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 264 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 844 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,878 cevap

329,855 kullanıcı

...