0 oy
1,013 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Daha once post açmıştım esim aldatyi die bi yanlış anlaşılma olmis aramızda hallettik. Benim sevgiliyken dogum gününde polodan kapsom aldim . Eltim de memleketten gelmişti sen git onu kardesine yolla sinirim den oldjm. Oma bir suru rsort almistim sevgiliyken hepsini kardeşime verecekmiş yok neymis giymiyormus gerizekali *****

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Zerre bir şey anlamadım :D

(3,455 puan) tarafından
Al bendende o kadar:))
tarafından
Anladigim  kadarını anlatıyorum .. bu tuba su  geçen post aşmıştı eşim aldatıyor diye o konuyu yanlış anlamış düzelmiş araları.  Bunun eltisi  memleketten gelmiş tuba eşine aldığı hediyeleri eşi eltisine vermiş alıp kardeşin e gotursun diye.   Kızda buna sinirleniyor .  Arz ederim .. eger anlamamissam tüh  bana .
tarafından
Hahahha yerim ya tişikkir canımsın :D ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Rica  ederimmmmmmmm
(186 puan) tarafından
Bulutcumun açıklamasına göre :) bende eşime gömlek almıştım kazak fln almıştım gömlegi 1kere bile giydigini görmedim  gardıropta bunları kardeşime götüreyinde giysin bana dar oluyor dedi bende sana aldıgım hediyeleri kardeşinin üzerinde mi görecem dedim veremezsin çöpe atarım gine vermem dedim  bende böyle düşündüm açıkcası
tarafından
Yani alırsın normal zamanda özel olarak değil  ama özel günde aldığım şeyin verilmesine bnde kızarım ama normal aldıysam ve küçüldüyse artık giymiyorsa versin Bn takılmam ama hediye almışım diğer gün gidip veriyorsa sorundur küçüldü olmuyorsa versin nolcak kardeşi
(186 puan) tarafından
Birini dogum gününde digerinide  sevgililer gününde almıştım
tarafından
Tam ben diycektim hiç bişey anlamadım ya
tarafından
Kızlar çok hoşsunuz ya iyi güldüm:))
(903 puan) tarafından
Vallah.bende
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok fevri geliyorsunuz bana. Adam aldatmiyormus aldattı diye post actiniz.  Simdi de geri zekali diyorsunuz. Hos degil. Belki küçüldü tişörtler . 
+1 oy
tarafından
Tuğba cim lohusalık dan dolayı eşine sarmış olabilir misin acaba  giymediği giyemediği bir şeyi neden evde tutsun ki Bende eşimin aldığı gidemediğim şeyleri akraba olsun yabancı olsun veriyorum benim eşime aldığım şeyler vardı kilo aldı olmaz oldu kardeşine verdi gömlek vs olabilir yani böyle şeyler dert etmeye değmez  
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ben sorun etmiyorum böyle şeyleri yeni alsan direk verse belki bozulurum ama geçen gün ben kendim dedim şu giymediğin gömlekleri kuzenine ver çoğunu ben aldım nişanlılık döneminde hatta Bi gömleğini kardeşime verdim 
0 oy
tarafından
Valla hiç bişey anlamadım cnm 4 kez okudum yok anlamadım :))
tarafından
hahahhaha :))) aynen
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Bi daha anlatirmisin canim vallah hicbisiy anlamadim
(7,140 puan) tarafından
All bendende o kadar bende bisey anlamadim
0 oy
tarafından

Bsy anladıysam Varya :D

0 oy
(1,231 puan) tarafından
Ne dediğini anlamadım ki
0 oy
tarafından
Esime aldigim kıyafetleri kardeşine vermis sinir oldum
(2,557 puan) tarafından
Ben bi dha bisey almazdim deger vermeyip veriyosa ama küçük gelir bisey olur o zamn ayrı
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Anladigim kadarlık  yorum yapayım ben. Esin tisortleri kardesine vermis ne sebeple verdi küçüldü filan mı da verdi o bilinmez en iyi sen bilirsin ama bu yuzden de sinirinden ölme  bence ben kendim verdim kaynıma esime kendim aldigim tisortlerden.. ne olacak yani..
0 oy
(10,885 puan) tarafından

Kaç kere okudum ama hiç bişeyy anlamadım:blush:

0 oy
(5,935 puan) tarafından
Anladıysam zenci olayım:))))
0 oy
(130 puan) tarafından
Sende hep post atıp cvp bile vermiyosun :D Anlamadık yahu bişey bari anlaşır yazda cevap vermesende olur :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 632 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 947 göst.
20 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eminedoganyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 397 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cansutaskin4 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
17 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,721 cevap

333,218 kullanıcı

...