0 oy
1,926 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (50 puan) tarafından

image

image

image

image

image

bunlar arasında kaldım memnun kalanda var kısa sürede boyası atıp çiziliyor diyende kullandığınız memnun kaldiginiz başka marka varsa onlarada  açığım:-D

9 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından

Hepsi cok guze ama bek pahali yav aluminyum tencere al yemegi cok.lezzetli oluyo :D

(50 puan) tarafından
:)  yanı düşünmedim değil bu kadar para verip kısa sürede soyulmasindan korkuyorum
(45,023 puan) tarafından
Bende tacinkini aldim 7 sene oldu baya kotude oldu ben en orta boy kullaniyom  sadece tek bi tane alicam itisin 75 liraydi galiba baktigimda granit guzeldi agirdida tek.onu alirsam bana yeter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elmas serisinin aynısı bende var ama benim ki düz kabartmalı değil aşırı memnunum telliyorum da demir kaşık da kullanıyorum cizilmiyor
(50 puan) tarafından
Ya öylemi şikayet var baktim boyası falan atıyor diyen olmuş sanirim birazda şans meselesi yorum icin teşekkürler:)
tarafından
Yok granit görünümlü olanların boyası atıyor bunlar asla atmiyor makinaya da atıyorum
0 oy
tarafından
Hem parça sayısına göre hemde çok amaçli olarak en üsteki daha uygun 
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Kesinlikle karaca diamond 
(50 puan) tarafından
Benim o hoşuma gidiyor soyulma ve çizilme oluyor diye şikayetler olmuş kararsız kaldım sanirim biraz şans işi
0 oy
(2,024 puan) tarafından
3. Güzel bi ara onunla ilgileniyordum ama ihtiyac olmadığı için almamıştım
0 oy
(383 puan) tarafından
Benimkisi bernardo canim. Ama niyeyse bi iki kullandiktan sonra alt taraftaki yerin rengi atesten dolayimi bilmem rengi degisti hemen rengi sanki yanik gibi oldu. Simdi olsam bilsem almazdim. 1 yillik evliyim tencerem sanki 10 yillik
(50 puan) tarafından
Ya öylemi garanti gonderdinizmi
(383 puan) tarafından
Ugrasmadim hic canim ama garantisi var , sadece birimde degil maalesef hepsinde oyle oldu kalitesi dusuk gibi. Gerci bilemiycem belkide bana gelen oyleydi ama hepsi 1 ' 2 kullanim sonra altlari kararmaya basladi. Maalesef set halinde almistim 2 yil once celik tencere setleriminde hepsi karardi. Ama yemek takimi be catal bicak takimindan memnunun diger tencere setleri berbat ....
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Karaca Bio Diamond serisini kullaniyorum memnunum ben
(50 puan) tarafından
Ne zamandır kullanıyorsunuz    şikayet varda  boyalari falan soyuldu  çizildi deniyor kararsız kaldım
(738 puan) tarafından
Kesinlikle bio diamond ben alirken cok pahalıydı baska takim aldim ama ilk fırsatta onlardan alicam
0 oy
tarafından
Karaca canım mor granıtını kullanıyorum sıfır yag ile 
(50 puan) tarafından
Mor olanı bilmiyorum canım onada bakayım
tarafından
Bak canım cok memnunum ben
0 oy
tarafından

image

bende bu takım var alırken çok düşündüm ama iyikide almışım çok kaliteli ben bde bu takımın yanına fırın kabı ve kek kalıbı aldım takımının aynısı 1 senedr kullanıyorum 

Hepsini 600liraya almıştım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 338 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
4 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,597 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
20 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Mimoza_ (2,802 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,691 soru

23,887,561 cevap

321,649 kullanıcı

...