Lütfen yanlış anlamayın kendimi acindirmak için veya yardım istemek için yazmıyorum sadece çok zoruma gitti ve paylaşıcak kimsem yok o yüzden de burda sizinle paylaşmak istedim bebeğim 2 ay sonra 10 aylık olucak sütüm kesiliyor zaten stres üzüntü yapa yapa doğru düzgün kalmamıştı ben de kızımı sütten kesiyorum bugün 3. Gün evde şehriye ve nohut kalmış yani yağ bile yok zaten çorba yapsam da yemiyor sürekli yiye yiye uyutamadım çok ağladı ben de belki açtır dedim eline tandır ekmeği verdim açlıktan öyle bir koparıp yiyişi vardı kii biraz çay ekmek yaptım istemedi geçen de komşuya götürdüm kahvaltı yapıyorlardı sofraya uzandı domates salata aldı yedi ben de utandım ama biraz somun ekmek istedim açlıktan yedi uyuya kaldı orda o kadar zoruma gidiyor kii kendimi annelik yapamıyor gibi hissediyorum bazen
Icimi yaktin ama işte elimden yapacağım bisey gelmiyor ALLAH yardımcın olsun bol rizk versin üzülme demek isterdim ama elinden gelmez ister istemez üzülürsün çünkü annelik çok farklı bisey sen aç olursun ama onun açlığına katlanamazsın inşallah RABBİM o yavrunun rızkını gönderir...
Şuan yüreğim parça parça ya
Allah yardim etsin bacim
1,472,839 soru
24,116,869 cevap
333,275 kullanıcı