0 oy
1,004 göst.
Diğer kategorisinde (4,650 puan) tarafından

Lütfen yanlış anlamayın kendimi acindirmak için veya yardım istemek için yazmıyorum sadece çok zoruma gitti ve paylaşıcak kimsem yok o yüzden de burda sizinle paylaşmak istedim bebeğim 2 ay sonra 10 aylık olucak sütüm kesiliyor zaten stres üzüntü yapa yapa doğru düzgün kalmamıştı ben de kızımı sütten kesiyorum bugün 3. Gün evde şehriye ve nohut kalmış yani yağ bile yok zaten çorba yapsam da yemiyor sürekli yiye yiye uyutamadım çok ağladı ben de belki açtır dedim eline tandır ekmeği verdim açlıktan öyle bir koparıp yiyişi vardı kii :'( biraz çay ekmek yaptım istemedi geçen de komşuya götürdüm kahvaltı yapıyorlardı sofraya uzandı domates salata aldı yedi ben de utandım ama biraz somun ekmek istedim açlıktan yedi uyuya kaldı orda o kadar zoruma gidiyor kii kendimi annelik yapamıyor gibi hissediyorum bazen 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin reddi miras mı ne ondan yapabılır olen babasınım borclarını odemek zornda degıl. Tabı ımsa atmasıysa. Okurken ıcım burkuldu cok uzuldum. Allahım bir kapı acsın tez zamanda ama sutten kesme bence hıc yoksa sutunle doyar rahatlar. Sen kendını doyur onuda sutle besle.. Allahım hıc bı masumu aç koymasın. 
tarafından
İyi hoş ama sızın evınızın rızkını kesemezki. Evde yıyecek ekmek yokken borc odenmezki haciz bıle gelse bellı kısmına gelir. Bır bebegın ac yatması hangı vıcdana sıgar. Gerekırse sadece ona yetımlık yıyecek alın 1 er 2 şer ama aç yatmasın yavrum. Yagı olsun komsundan ıste bsey yap. Bıde tekrar m7 hamılesin
(4,650 puan) tarafından
Burda komşuluk yok gerçekten dün misafir gelicekti komşudan tavuk istedik borc alınca veririz dedik o konuda da gerçekten çok hassasımdır asla kimseye borcum kalmaz olduğu halde yok dediler evet çocuk dusunmuyorduk ama oldu işte kıyıp aldıramadım da  zaten çalıştığı parayı şimdi alamıyor iş bitince yani Ekim'de yada Kasım'da alıyor
tarafından
Kuzum yanlıs anlama ama bebegın ac yatarken sen mıssfır mı agırlıyorsun bu bana cok uzucu geldi. Borcla mısafır agırlayacagına bebegın ıcın bir kap bşr sey ıstesen ya
(4,650 puan) tarafından
Ben istemedim kaynanam istedi şuan beraber kalıyoruz bir süreliğine işler bitene kadar
tarafından
Bellıkı kaynananda durumu yok kusura bakmada mahalle yanarken sacını taramasın. Torunu ac yatyo borcla tavuk ıstedk dıyosun. Borcla tuz kalmamıs dersın tuz ısterrsın ekmek kalmamıs ekmek ıstersınde tavuk ıstemek de komsuluktan degıl genıslıkten canm. Evladm ıcın ıstedm desen ben burdan yollym ama cocuk ac dıye post acıyosun mısafr gelcek tavuk ıstedk vermedı dıyorsun. Elin karnını doyurmayı dusunene kadsr cocugunu aç yatrma.
-Reklam-
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Icim ciz etti suan ya Allah yardimciniz olsun calismiyomu eşin
(4,650 puan) tarafından
Başkalarının hayvanlarına bakıyor yada tüm gün dağda oluyor yani çalışıyor ama parayı işin sonunda toplu alıcak o da tamamen babasının borcuna gidicek babası vefat etti üstlerine baya borç kaldı
(2,583 puan) tarafından
:(( sosyal yardim falan alamiyomusunuz
(4,650 puan) tarafından
Birkaç yere başvurdum ama sonuç olumsuz mesala burdan bir çok yardım görüyorum arıyorum sosyal yardımlaşmayı öyle birşey yok diyor
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah hayırlı bol kazançlar nasip etsin allah
(4,650 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin oyle kapilar acsin ki nasil nldu bu  diyesin insallah . canim esin calismiyomu en azindan gunluk islere baksa 
(4,650 puan) tarafından
Çalışıyor başkalarının hayvanlarına bakıyor kaç ay sonra toplu olarak parayı alıcak ama kayınbabam vefat etti baya borcu kaldı tüm para oraya gidicek
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Canim benim sen niye annelik yapamiyo olasinki imkanin yoktur elden bisey gelmiyorsa sen ne yapcaksin eşin calismiyomu yardimci olcak ailen yokmu kaymakamliktan falan yardim istesen 
(4,650 puan) tarafından
Ailem bildiği kadarına yardımcı oluyor babamın verdiği harclikla kızıma bez falan alıyorum kıyafetlerini de hep ailem alıyor geçen 2 takım elbise yine almış çok sevindim bu bayram yeni bayramlık giydiricem diye
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hangi sehirde yasiyorsun kuzum
(4,650 puan) tarafından
Ağrı'da
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :/ keşke elimden bisi gelse
(4,650 puan) tarafından
Gerçekten biri yardımcı olsun diye demedim sadece içime çok dert oldu paylaşıcak kimsem yok o yüzden yazdım Allah razı olsun
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Nerde oturuyosun canım
(4,650 puan) tarafından
Ağrı'da
0 oy
(12,095 puan) tarafından
Çok kotu oldum okuyunca.. kahvaltı yapcaktm oturup yapasm gelmedi inan ki :( Rabbim yardımcınz olsun inşallah :(
(4,650 puan) tarafından
Sen kahvaltını yap kusura bakma iştahını kapattım galiba Allah razı olsun elbet onunda rızkıni verir Rabbim
(12,095 puan) tarafından
Estağfirullah cnm ne kusuru, orda minicik ve benim kızımla aynı ayda olan bi bebek aç uyumuşken oturup kahvaltı yapasm glmedi boğazmdan geçmez yani :( keşke elimden bişey gelse, çok uzuliyorum boyle durumlarda :(
(4,650 puan) tarafından
Eminim ki şuan durumu benden kötü olan yardıma ihtiyacı olan o kadar insan vardır kii keşke hepimizin elinden birşey gelse düşünmen yeterli Rabb'im yavrunu sana bağışlasın
(12,095 puan) tarafından
Amin cnm bnm..  Rabbim size de hayırlı kapılar açsın, eviniz bereketlensn dolup taşsın inşallah.. ❤
0 oy
tarafından
:((((((((( 

Sanırım bu hayata ki en büyük özrü evlatlarimiza borcluyuz :( 
(4,650 puan) tarafından
Haklısın :((
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Icimi yaktin ama işte elimden yapacağım bisey gelmiyor ALLAH yardımcın olsun bol rizk versin üzülme demek isterdim ama elinden gelmez ister istemez üzülürsün çünkü annelik çok farklı bisey sen aç olursun ama onun açlığına katlanamazsın inşallah RABBİM o yavrunun rızkını gönderir...

Şuan yüreğim parça parça ya :'(

(4,650 puan) tarafından
Allah razı olsun dediğim gibi biri çıksın yardımcı olsun diye demedim anlaticak kimsem yok sizinle paylaşmak istedim ettiğiniz dua benim için çok değerli zaten
0 oy
tarafından
Cok kotu oldum canim bi anne icin cok zor bi durum RABBIM yardimciniz olsun keşke elimden bi sey gelse
(4,650 puan) tarafından
Ettiğin dua benim için yapabileceğin en güzel şey Allah razı olsun
tarafından
Cumlemizden canim benim
0 oy
tarafından
Rabbim bizim rizkimizdan alsin sizin gibi gercekten ihyaci olanlara versin insallah rabbim yardimciniz olsun
(4,650 puan) tarafından
Öyle deme herkesin rızkı kendine olsun Rabbim size de bolluk bereket versin elbet kızımın da rızkını verir
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Canm cimere yazsan ordan cevp geliyo biz babam icin basvurmustuk pttye para gelecek diye cvp geldi sende oraya yaz ilgileniyolar kesinlikle
(4,650 puan) tarafından
Yazdım maalesef sonuç çıkmadı
0 oy
tarafından
Oyyyyy kuzucugum allah'ın bize vereceğinin 10000 katını o yavruya versin insallah sabret canim sabrın sonu selamet kaymakamlığa git inanki ihtiyacı olmayan bir çok insan alıyor 
(4,650 puan) tarafından
Çok başvuru da bulundum onaylanmadı burda bir sürü yardım var sizde başvurun diye post açılıyor soruyorum ama öyle yardım yok diyorlar
tarafından
Canım başvuru yapma direk git gelir bakarlar evine onaylarlar
(4,650 puan) tarafından
Onun için de başvurduk geldi baktılar resim de çektiler ama daha sonra sonuç yok çok sorumsuzlar burdakiler
tarafından
Allah yardımcın olsun canim
0 oy
tarafından
Canım ne olursa olsun yavrunu aç bırakma Ailen yok mu etrafında ya da en kötüsü o kahvaltıya gittim komşundan bile bebeğim için birazcık yiyecek istesen bebeğin karnını doyur San olmaz mı eşin sonra eline geçince sende komşuna bir şeyler alırsın komşun da insan evladı bebeğinin aç uyumasına gönlü el vermez ailenden yardım edenin yoksa bir komşundan yardım iste bebeğini aç bırakma ne olursun
(4,650 puan) tarafından
Ailem bildiği kadarına yardım ediyor bayramlık kıyafetini bile annem aldı gidiyorum sürekli kızımı markete götürüyor bir sürü masraf yapiyorlar
tarafından
Bak ne güzel.yardım ediyorlarmış işte kendin için değil.kuzum bebeğin için ara anneni hiç değilse 50 lira bile gönderseler bebeğe yiyecek bir şeyler alır yedirirsin
0 oy
tarafından

Allah yardim etsin bacim :'(

(4,650 puan) tarafından
Allah razı olsun Rabbim tüm kullarına yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 402 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 609 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,139 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 348 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sultan80 (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,869 cevap

333,275 kullanıcı

...