0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nazar için ne yapıyosunu hangi duaları okuyorsunuz bugün dışarı çıktım biraz bebeğimle hava alsın diye nazar mı değdi noldu bilmiyorum normal de çok sakin olan bebek 9dan beri agliyo katila katıla dikkat çeken Bi bebek gri mavi gözleri var her gören ay gözlere bak diye konuşuyo 8 aylik ayda yılda bir çıkıyoruz dışarı onda da böyle oluyo hep 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Biri çocuğu sevmek için yaklaştığında MaşaAllah diyin diyordum. Sevenlerin lafını ağzına tıkardım. Kem gözlü çok. Ağzımla söyler dedirtirdim..
tarafından
Ya benim bugün seven çok oldu ama yanima gelmeden tanımadığım insanlar eliyle gösterip veya uzaktan laf atarak sevdi yaklaşanlara müsaade etmiyorum zaten ama bugün çok laf atan oldu
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Ayetel Kürsi oku bilmiyorsan bir Fatiha üç İhlas oku İnşallah Allah Korur merak etme Cnm
tarafından
Tamam canım sağol
(948 puan) tarafından
Sende sağol canım ☺️
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Nas Felak Ayetel Kürsi okurum ama bize de çok değiyo sanki ya 
tarafından
Ya benimde öyle bugün de kaç kişi parmakla gösterdi gözlere bak faan diye laf atan oldu eve Bi geldik normalde sakın olan çocuk katila katıla ağlamaya başladı hala öyle yarın sabah 7de ise gidicem nasıl sabah yaparız bilmiyorum
(5,372 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım oku bol bol iyi olur inşallah minnoş :)
0 oy
tarafından
Canım ayetel kürsi oku bol bol ve Felak nas ihlas süreleri 3 kere ben öyle yapıyorum. 
tarafından
Tamam canım sağol okuyayım hemen
0 oy
tarafından
Her gün dua açıp dinletiyorum elemneşrahleke Ayetel kürsi Felak Nas bazen Yasin ve kısa sureleri 
tarafından
Ay bende açayım bali ya çok çabuk göze geliyo :(
tarafından
Oğlumda hemen nazar oluyor fotoğrafımı atmıyoruz bir yere yolda gelip giderken gören oluyor birde çok samimi olduğumuz insanlar istiyor resim sonrada ağlaması durmuyor kazalar geliyor başına üst üste okuyamıyorum ama tvden açıyorum yotubede girip odada okuyor oda uyuyor yada oynuyor oluyur
0 oy
(18,205 puan) tarafından
bende çok okurum nazar değiyor hep nazar duasıda var nette bak ezberle kim bakarsa çocuğuna onun yüzüne karşı içinden oku ben öyle yapıyorum
tarafından
Ay ezbere bilmiyorum ezberliyom bali hemen
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Nazari üstümüze cekmeden önlem aliyoruz canim nazar degmez neyine nazar degcek masallah diyoruz okadar yoksa üstüne cekersin takma kafana
tarafından
Tamam canım sağol öyle yapıyım bajalim bide
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Bol bol okuyorum canım sabah akşam ayetel Kürsi 
tarafından
Ya bende ezber yok ne yazıkki namaz duaları ve sureleri var ayetel kursu nazar duası bilmiyorum ezbere
0 oy
tarafından
Doğrudur nazar ne zaman geleceği belli olmaz 

Sen felak nas oku 3 defa eline üfle elinle kendini bebeğini eşini ovala 

Ayet-el kursı oku uyumdan önce bide 
0 oy
(195 puan) tarafından
Canim ben 7 kere nas felak okurum pesinden 3 kere ayetel kursi okurum cocugun badina elimi koyarak 50 kere Allahu ekber 50 kere salavat çekerim en sonda fatihe okur suya ufler az cocuga iciririz az yuzune ellerine ayaklarina ve gögüs kafesine surerim gittigim her evdeki bebege olurda nazarım deger diye bunu yaparim arkamdan telefon acarlar cocuk cok hafifledi deliksiz uyudu diye.
0 oy
(5,053 puan) tarafından
Ayetel Kürsi Felak Nas Fatiha oku canım bol bol
0 oy
(7,483 puan) tarafından

1- Fatiha, Âyet-el kürsi ve dört kul [Kâfirun, İhlas, Felak, Nas sureleri] 7şer defa okunup hastaya üflenirse, büyü, nazar ve her dert için iyi gelir. Tuza okunup, suda eritilerek içmek de olur. Bir hadis-i şerifte de, (Fatiha ile Âyet-el kürsiyi okuyana, o gün nazar değmez) buyuruldu. (Deylemi)

2- Bir hadis-i şerifte, (Sabah akşam, [Besmele ile] 3 defa “Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil Erdı ve lâ fissemâi ve hüvessemi’ul alim” okuyan, büyü ve nazardan korunur) buyuruldu. (İbni Mace)

3- Âyet-el-kürsi, Fatiha, iki kul euzü ve Kalem suresinin sonunu okumak çok iyi gelir. (Medaric)

4- 
Peygamber efendimiz, iki kul euzüyü okuyup buyurdu ki: (Bu iki sure ile [belalardan, nazardan] korunun! Hiç kimse, bu iki sure ile korunduğu gibi, başka şeyle korunamaz.) [Ebu Davud]

5- (Euzü bi-kelimâtillahittâmmeti min şerri külli şeytânin ve hâmmetin ve min şerri külli aynin lâmmetin) tavizini, sabah akşam 3 defa okunup kendine veya hastaya üflenirse, nazardan, cin, şeytan ve hayvanların zararından korur. (Mevahib)

6- 
Peygamber efendimiz nazar için (Allahümme barik fihi ve la tedarruhü) okurdu. (İbni Sünni)

7- Nazarı değen kimse veya herkes, beğendiği bir şeyi görünce Mâşâallah demeli, ondan sonra o şeyi söylemelidir. Önce Mâşâallah deyince, nazar değmez. Hadis-i şerifte, (Hoşa giden bir şeyi görünce, “Mâşâallah la kuvvete illa billah” denirse o şeye nazar değemez) buyurdu. (Beyheki)

8- Nazardan korunmak için âyât-i hırz denilen âyetleri okumalı ve üzerinde taşımalıdır.

(7,483 puan) tarafından
Canim ozellikle disari cikarken cogunu okuyorum. Hamdolsun hic skinti yasamadik.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 231 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 389 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,295 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.