0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben özele gittim. Özelde catın dar dedi acaba diyorm özeller sezeryan ücretleri daha yüksek diye sezeryana mı tesvik edıyolar insanları

12 Cevaplar

0 oy
(5,910 puan) tarafından
Onu bilmem ama devlete de git bakalım onlar ne diyor
tarafından
Yarında devlete sıra aldım oraya gidicem
(5,910 puan) tarafından
Git bakalım onlar ne diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sanmam hipograt yeminleri var

tarafından
Anam bunlar para için yemini gözleri görür mü:()
0 oy
tarafından
Yok kuzum bende özelde doğum yaptım. 

Adam normal doğuma öyle teşvik ettiki yani böyle bir yapacağını zannetmiyorum 
0 oy
tarafından
Off biliyor musun herkese aynısını söylüyorlar beni de korkuttu yok çocuk 4 kiloya yakın normal doguracagin belli değil falan filan dedi. O zamana kadar hep özele giderdim son dakika kararıyla şehir Hastanesi'ne gittim bana dedi ki senin suyun fazla kimse söylemedi mi bunu sana hayır dedim çocuk kiloluymus ne kilolusu dedi bu çocuk en fazla 3.100 gram dedi. Paşalar gibi normal doğurdum iyiki özele prim vermemisim. Aynı anda dogurdugumuz bı tanıdık vardı özele gidiyordu o da. Çatı dar demişler sezeryan oldu orda.
tarafından
Benim eşimde özeldekilere inanmıyo yarın devletede gidicem o ne dicek bklm aslında normal dogum olmaktanda korkuyorm ne yalan söyleym
tarafından
Hiç korkma. Herkesin çeşit çeşittir benim iyidi Rabbime bin şükür ama düşünsene bebek o rahim yolundan geçerken birçok etmenle karşılaşıyor ve yuttuğu sıvılar bağışıklığını çok güclendiriyor. Aranızdaki bag daha sağlıklı oluyor daha hızlı iyileşiyorsun. Daha az süt problemleriyle karşılaşıyorsun. Sağlık sorunların olmadan sezeryan düşünme. İnanki pişman olmayacaksın Allah güzel doğumlar nasip etsin ♥️
0 oy
tarafından
Yok canım bence oyle nıyetlerı yok kızkardesım ıkı özel bır devlete gıttı ucudd catın dar dıgurmazsın dedı devletteki bile söyledi bunu ve benıö oldugum yerde de doktorlar catı muayenesını dogum anında ya da sancın cok olunca bakıyor cunku bana ebe dedı şuan sancın yoksa bakarsam yanılma payım yuksek olur sana catın dar derım yanılmıs olurum ama sancıyla bakıldıgında acılmaya daha rahat bakılıyor kendını kasmazsın bende yanılmam demıstı
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben özele gittim kendi isteğimle sezaryen istememe rağmen doktor beni 3 muayene boyunca normale ikna etmeye çalıştı. Çatı zamanı baktı kendimi kastım, zaten normal yapamazmissin dedi. Kuzenimin eşi aynı doktora gitti. Normal doğum diye girdi açılması hiç olmadı diye mecburen sezaryene alındı.  Yani bence yalan söylemiyorlar
tarafından
Yarın devlete gidicem bakalm ne dicek.ben hiç güvenemedm doktora ndense Sanki zorla sezeryana teşviki vardı
(3,135 puan) tarafından
İçin rahat edecekse baska doktora da git tabi, emin olursun hiç olmazsa
(3,135 puan) tarafından
Bir de benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen aynı fiyat. Sadece epidural istersen 300 TL fazla ödüyorsun
tarafından
BiZim ayrı cnm fiyatlar
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Hic sanmiyorum benim gittigim ozelde normalde sezeryanda ayni fiyat bana da sezeryan dedi ozman ne cikari var 
tarafından
Ben normal doğum bekliyordum son ana kadar özele gidiyordum sezeryana alındım suni sancı tutmuyor diye benimle birlikte aynı gün 5 kişi sezeryana alındı
(1,112 puan) tarafından
Bilemiycem ozman hastaneye de bagli biseydir ben cok iyi bir hastaneye gidiyorum ondan icim rahat sanirim
tarafından
Bide mesela doktor bana son zamanda baktı ultrason da bir sorun yok dedi ama doğum esnasında diyorki kordon dolanmis diye soylemismiydim hayır soylemediniz dedim ve boş yere 8 saat suni sancı takili yattım sağ tarafım çürüdü 8 saat boyunca bide kordon dolandigi için bebeğimin kalp atışları sıkıntıya girdi alttan muayene de yapılınca yani önceden deseydi kordon dolanmış diye o kadar acı cekmeyecektim
(1,112 puan) tarafından
Tabi ki bastan söylemeliydi neden suni sanci cekesinki direk sezeryana girerdin olur biterdi
tarafından
Doktor sözde çok iyi diye gittik ama tirt çıktı aslında çok ilgili fakat biraz yaşı geçtiği için ne dediğini falan unutuyor bazen
0 oy
tarafından
Benimde özelde çatım dar dendi sezeryan oldum benim kız kanalada inememişti ve çok cankm yanmıştı senin acıdımı
0 oy
(92 puan) tarafından
Sanmıyorum çünkü artık çoğu özel hastanede normal dogum ücreti de sezaryan dogum ücreti de ayni
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Sanmıyorum canım ilk doğumunda sezeryan istedim normal yapamam diye doktorum resmen yalvardı vucudun normal doğurmaya musait diye. Bir saat ikna etmeye çalıştı 
0 oy
(738 puan) tarafından
Benim gittiğim özel hastane illa da normal yap diyodu ben sezeryan istedim 
0 oy
tarafından
Maalesef çoğu öyle yapıyor bende çok duydum fazla para almak için sezaryan yaptıklarını. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
+1 oy
6 cevap 152 göst.
+1 oy
5 cevap 219 göst.
+1 oy
5 cevap 131 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,023 soru