0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
Kızlar dün bizim mahalleden bi kızın cenazesi vardı kendisi çok gençti kanserden öldü genç olması beni çok etkiledi biliyorm çok saçma olacak ama böyle ölümler beni çok etkiliyo geçen sene de bi komşumuz canına kıymıştı yine mahhalleden onu bile hala unutamadım etkilenmemek için napmalıyım sizce sizede oluyo mu böyle :(

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Etkilenmemek için bise yapma aksine ölümü hatırladığın icn şükret. Efendimiz nasihat isteyene ölüm yeter buyurmuş 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça hatırlayın diyor efendimiz sallahu aleyhi vesellem :)

Ölümü unutmamak en iyisi hayatın her alanı için

0 oy
tarafından
Etkilenmek elinde olan birsey degil yani birsey yapamazsin
(131 puan) tarafından
Normal bişey mi yani
tarafından
Heralde normal birsey sen beni bilsen gunlerce aklimdan cikmaz benim evde haber acamiyorum buyyzfen
0 oy
tarafından
Bence  hiç birşey yapma canım bende etkileniyorum ölümü hatırladıkca 
(131 puan) tarafından
Genç ölümler özellikle beni yıkıyo :(
0 oy
tarafından
Bu insan olmaktan kaynaklı bi durum üzülmek yerine böyle şeylerden etkilenebildiğin için sevinmelisin hâlâ içimizde insanlık duygusu varmış diye. Ben de çok üzülürüm ağlayamam ama üzülürüm. Bi çok insanın artık saygısı yok ölüme. 
(131 puan) tarafından
Bende aşırı empati yapma var biraz da ondan sanırım:(
0 oy
tarafından
Cenaze aracı görmem bile yetiyor nefesim kesiliyor resmen
(131 puan) tarafından
Çok ürpertici değil mi
tarafından
Benim aklıma direk sevdiklerim geliyor annem babam eşim kardeşlerim ve gözlerin dolar hemen
0 oy
tarafından
Insaniz etkoleniyoruz cnm elbette  dusunmemeye calis 
0 oy
tarafından
Bende dün mezarligin yanindan gecerken bir bebek mezari gördüm basladim aglamaya...Biz insanız canm...İnsanlar duygulanir...İnsanlar merhametlidir karsi tarafin acisini düşünür üzülür.Sende genc olmasina uzulmussun cok insani bir hareket.
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ben de öyleyim çok çabuk etkileniyorum mesela haberlerden 
0 oy
tarafından

Rabbim mekanını cennet eylesin...

tarafından
Asla asla ben ona adım atar mıyım bana yaşattığıni nasıl unutayim ,ailem hiç bir zaman silah ile karşılık vermemişti kimseye , ama eşim artık herkesin sabrını zorladı iş silahlara geldi , polisler olmasa kan dökülecekti , polisler hem abilerjme moral veriyordu hem olaya müdahale ediyordu
tarafından
Yazıklar olsun O kocana ne diyim kuzum bunca zaman hiç mi bir lokma ekmek yememiş senin elinde elbet hakkın geçmiştir sana bu cektirdikleri hiç bir zaman yanına kalmaz merak etme
tarafından
Bana diyor ki sen ermenisin , yahudusin, gavursun :(

O yüzden ben sana hakkımı helal etmiyorum diyordu...

Çok şükür ben müslümanim Hz Muhammed sav efendimizin ummettiyim :(

Bana bir sürü iftira atıyor ...

İnan evimde dolabimi açsan bomboş birşey yok , sütüm kesildi kızım açlıktan ağlardı ben yine bişi demezdim, ailem kızımın mamasinj bezini alırdı ...

Ben çok katlandim ama.olmuyir ...
tarafından
Evet çok katlanmışsın sen gerçekten ben buradaki postlarını falan da görüyordum hep zaten ömür geçmez bu adamla belli ki ailen de arkanda sakın dönme bir daha ac davayı nafaka da işte bütün haklarıni al
tarafından
Elimde gekdikce asla onunla asla ama asla birlesmiyecem artık canıma tak etti , üniversite mezunuyum onun yüzünden işimi dahi bıraktım herşeyi ona feda ettim o beni yerle bir etti gitsin şimdi köpek gibi surunsjn

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,403 cevap

336,298 kullanıcı

...