0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kizlar ablm esiyle bosanmaya filan calisti ama bosamadi esi sonra olaylar oldu barsti ama eşi ne birakiyo ne seviyo surekli asagiliyo gecmis konulari aciyo rahat vermiyo bakara suresi ac evde dedim baska onerdiginiz dua adak filan var mi

4 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım kenzul arş duası. Devamlı okusun mukemmel ve cok kudretli bir dua ben burda komşuma onerdim esiyle ayrilma derecesindelerdi  adam eve gelmiyordu 1 ay boyunca hergun okudu adam eve geldi ve suan vol mutlular gercekten  cok tesirli bir duadir.
(1,304 puan) tarafından
Peki cnm rabbim dualarimizi kabul eder ins
(195 puan) tarafından
Aminn insaAllahh canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önere bildiğim şey sadeca boşanmak öyle adamala hayat geçmez be piskalojisi bozulur insani
(1,304 puan) tarafından
Oyle zatn cnm rabbim herkese mutluluk versin
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Neyin eski konularını aciyor ayrilmak istemiyosa neden huzursuzluk cikariyor canik o adamdan kurtulmadan huzur bulamazki onun derdi beni birakamazsin yani okadar sevdiginden olsa biyle yapmaz
(1,304 puan) tarafından
Oylede cnm birakmiyoda mutlulukta vermiyo adam cift karkter bi mutlu bi mutsuz mall
(1,112 puan) tarafından
Onun derdi o zaten kendi mutlu degil ya ablanda olmasin istiyo pislim boyleleri ölmeden kurtulamiyor zavalli kadinlar Allah görüyor layigini versin
(1,304 puan) tarafından
Ins amin canmm
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Anne babası arkasindaysa çekmesin o adamı... Benim kuzenim de elalem ne der diye diye pskolojisi alt üst oldu seneler sonra artık şiddet de olmaya baslayinca çocuklarda büyüdü aldatma vs Sahit oldu sonunda ailesine döndü geçen zamanına yazık oldu
(1,304 puan) tarafından
Arkasindada canm adam birakmiyo geliyo bn degstm ettim soyle boyle gidiyo bide oyle konusuyo ki milletin yaninda adam zannediyolar
(4,959 puan) tarafından
Önemli olan ablanın hisleeri sizin için elaleme rezil olmamak için o adam yılanlik yapsada ablan ne diyor o onmeli.. valla geçen zamana yazık oluyor ..kuzenime sonra dedik keşke önceden belli etseydin hep içine attın hiç yansitmadin dedik şimdi ise de girdi kendine geldi hayata döndü

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
5 cevap 284 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 675 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 474 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,898 soru

24,050,717 cevap

329,660 kullanıcı

...