0 oy
4,258 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu gece hayatımın mahfoldugu gece :( hic ummadigim igrenc bir olayla karsi karsiya kaldigim gece :(( 1 bucuk yildir yildir evliyim ve yeni hamileyim. Kocamin ilk cocugu benden olcak ilk kez baba olcak saniyordum fakat bu gece o aci olayla karsilastim. Esim 28 yasinda ama 16 yasindayken dini nikahli sevgilisinden çocuğu olmus ve kimsenin haberi yokmus. Kiz suanda yasıyor ve bendende kizinin olmasini cok istiyordu adinida kendi kizinin adindan olmasini cok istiyodu ben bunu yeni farkettim. Esimin dini nikahli sevgilisinin adi zeynepmis kiz ölmüş dogumda çocuğun adinida zeynep koymus ve benim kizim olursa onunda adini zeynep olmasini cok istiyordu megersem bu yuzdenmis :'( Allahim brn napicam :( kocamin cocugu cikti ve ben bunu hamileyken ogreniyorum :( kizi oldugunu bile aileden sadece annesi biliyormus. Ne yapayim Allah rizasi icin yardim edin :(( bosanmak istiyorum

22 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından
Böyle birşeyi nasıl saklamislar .Eşinle konuştun mu canım.Seni kaybetmekten korkup saklamış olabilir mi?Çok zor bir durum hem senin için hem ortada kalan o yavrucak için 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet kabullenmek çok zor bişey empati yapıyorum şuan benim başıma gelse gerçekten çok zor bi durum ama boşanma sebebi değil sonuçta senin karnında o adamın bebeği var bebeğin babasız mı büyüsün yani herkes bişeyleri affetmek zorunda bence ben senin yerinde olsam eşimle konuşur ağzıma geleni söyler içimi dökerim biraz burnunu sürterim ki bi daha yalan söylemesin benden bişey saklamsın diye ama o çocuğu da yanıma alır kendi evladım gibi bakarım annesiz babasız bi kız çocuğu onun bunun kapısında ne yapar TV de neler görüyoruz bilmiyorum yani şahsi fikrim bu benim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,237 göst.
14 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Yikikdokuk (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 708 göst.
0 oy
3 cevap 272 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,679 cevap