Kızlar ya biraz önce post açmıştım.herhslde hamile ablam . Eşine değişik şekilde hamile olduğunu söylemek istiyor. Nasıl bir süpriz yapsın. Akıl verir misiniz?
Evde test yapmıştım hamile olduğumu öğrendim sabahından hastane gittim esimede midemi bozmuşum dedim is çıkışı geldi doktor ilaç vermedimi ne yedin de mideni bozdun diye azarlamıştı bende çocuğunu yedim ondan midemi bozmuşum dedim yüzüme baktı baba oluyorsun dedim hamileyim oracıkta bayıldı
Benimki tuvalet kapısında bekliyordu beraber yaptık testikutu hazırlasın içine emzik çorap filan koysun versin güzel olur
biz aksam sohbet ederken tam esim konusuyoken karnima bakarak sstt yavrum susarmisin babani duyamiyorum dedim
Ben geçen böyle yaptım otur sana hediye aldım dedim
Ütü yaparken küçük bir zıbın aldim onuda utulenecek kıyafetlerin içine koydum şunu uzatirmisin dedim bakti aaaa zıbın... bebek zibini öyle öğrenmişti
Valla benimkini anlatayim aklina yatarsa yapsin ama once adetini beklesin emin olsun ondan sonra soylesin bence
Biz dusunuyorduk zaten bekliyorduk esimde cok heycanla benden iyi adet tarihimi bilir bekliyodu gunumu gectim askim hala olmadin falan dedi bende sabah emin oldum hamileligime dedim ki askim hasta oldum tabi yuzu falan dustu aksam eve geldiginde bi hediye paketi hazirladim icine de testi koydum dogum gunu de yakindi ona hediye aldim sanmis acti bakti sok oldu sen varsin ya sen diyo bana sarildik falan cok guzeldi
ben sabah uyanıp direk banyoya girdiginden banyoyu süsledim yüzünü yıkadı kafasını kaldırıp aynaya bakınca ögrendi halbuki girer girmek çamaşır makinası dikkatini çekmeliudi
Benim hamile olduğumu eşim bana söylemişti
Ben direkt dan dan söyledim ama telefonda eve gelmesini bekleyemedim 4 sene sonra olunca tabi
Supriz yapcktm yapmadam saglik ocagina kan verdm hastaym falan dedm hamike oldugumu soylememstm kan sonucu almaya gidecktm bnde grlecm hasta hasta seni gondermem tek diye tutrdu yok bn giderm gerk yok vs illa geldi domdorda aksi gbi ikimiz cagrdi odaya tebrikler hamilesniz dedi ama cok şasrmisti
Şimdiki eşler cok uyanık bizden önce anlıyorlar benimki öyle oldu sen hamilesin dedi test yaptık cıktı
1,507,998 soru
24,613,616 cevap
364,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın