0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (249 puan) tarafından
En son daha hamilr olmadan gelmistim ama yolda araba cok tuttu beni hamileyim diye perisan oldum zor annemlere attim kendimi kizimda babamgilelrin hepsini bir arada gorunce aglamaya basladi hickira hickira benden kopmuyordu bana sarilmis korkuyla etrafa bakiyordu Alalhtan bir iki saat sonra beni biraktida alisti anlara bu kiz kiz annemlere geldiginde hep oyle yapiyor ya bu huyunu sevmiyorum hic:(

5 Cevaplar

0 oy
(627 puan) tarafından
Rabbim  ne güzel kavuşturmuş bende annemi özledim :) napcan ben
(249 puan) tarafından
Seninkide mi izak bizimki bir saatlik yol Allah kavustursun insallah canim
(627 puan) tarafından
Kuzu benimkisi nerdeyse 1 günlük yol tahinciyiz eşimde bırakmıyor.gitmemi
(249 puan) tarafından
Bende zor izin aldim kaynanamgillerden jorona var diye gitmemi istemediler pek
(627 puan) tarafından
Ay herşeye karışmalarada nedense çok kızıyorum
(249 puan) tarafından
Ben dayimgil geliniyim o biraz kiskanc nr karisinin ne gelinin bir yere gitmesini istiyor kaynanam git dedi dayim gitme dedi biraz tartistilar arqlarinda  dedim anam bunlar kavga etmesin benim icin :)
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Alışana kadar kuzum annen gilleri az görüyordur yabancilik hissetmistir korkmustur yavrucak alışır artik kopamaz  onlardan
(800 puan) tarafından
Rabbim bagislasin    karnindaki yavrunuda saglikli al kucaguna bnde ilk gebeligim 38 haftadayiz Rabbim tum istiyenlere nasip etsin  ablamada insalah
(249 puan) tarafından
İnsallah canim ablann cocugu olmuyormu
(800 puan) tarafından
Iki senelik evli beraber gebe kaldik o 25 haftalarda cocugunu dusurdu cok cok uzulmustum ona bian bile aklimdan cikmiyordu hayirlisi boylemis demmeki ama insllah yuce Rabbim birdaha nasip eder
(249 puan) tarafından
Olue inslalh bayada buyumus bebegi Allahim insalalh tekrardan ablanada nasip eder
(800 puan) tarafından
Aminn tum istiyenlere insallah  Rabbim cocuk isyiyenlere cocuk biz gebelere hayırli kapilar bir sancida kurtulmayi cocugu olanlarıda hayirli omurler nasip etsin
0 oy
tarafından
Hadi gözün aydın canım anne evine gitmek kadar güzel bişey yoktur sanırım :)) benim oğlumda annemlere gittiğimizde hepsini görünce ağlıyor benden kopmıyor aynı seninki gibi ama 1 saate alışıyor artık seninde alışır merak etme :)
(249 puan) tarafından
Alisti simdi ama gitsek tekrar unutuyor tekrar ayni zar zor uyuttum
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Fazla gormuyosa ondandr alışsa oyle yapmaz cnm
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Benimki bana 1 saat uzaklıkta kaynanamda annem de her hafta sonu gideriz belki uzun zamandır gitmediysen kizin yabancılık çekmiş olabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 495 göst.
0 oy
12 cevap 477 göst.
0 oy
9 cevap 845 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,311 cevap