0 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Diyet listesi kullanıp zayıflayan varmi banada atarmisniz listeyi 

8 Cevaplar

+3 oy
(30 puan) tarafından
Diyet listesi kisiye ozel olmali bu sekilde saglikli zayiflayamazsiniz devlet ya da ozele gidip gerekli tahlilleri yaptirman ve diyetisyene basvurman en saglikli olani bence canim
-Reklam-
0 oy
(627 puan) tarafından
Kız sabah nereden aklına geldi :) kişiye özel oluyor genelde bilmiyorum hiç yapmadım:/
0 oy
(3,315 puan) tarafından
canim diyet listem yok ama kurallarim var pirin ve beyaz ekmegi hayatindan cikar yemek porsiyonlarini dusurup ayran yogurt veya salatayi bol tuket ara öğün yap ama kavrulmus cerezlerden uzak dur sabah ac karna ılik limonlu su ic ve degisik detokslar yap bu kadar yani bide 3lt au tüket en onemlisi bu eger ekmeksiz doymam dersen tam bugday unu ekmegi alabikirsin şok marketlerden 
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Hamile için var :D

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kendine göre ayarla kısıtla cnm ki senin listesi kimseye uygun olmuyo bn kendime göre ayarladım bünyeme göre sende öyle yap 
0 oy
(3,033 puan) tarafından

image

canım herhangi bir sağlık problemin yoksa diyabet veya troid gibi bu genel bi listedir bakabilirsin eşim 12 kilo vermişti bu ve benzer listelerle ama bırakınca 6 kilo geri aldı o ayrı konu listeye uyup hergun hareket ve spor lazım anca öyle sonuç alırsın 
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Baskasinin ki asla kullnma. Diyetisyene git. O sana ne verirse onu uygula
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bir diyet listesini herkes kullanabilir zayiflasaydi diyetisyenler olmazdı herkesin vücut yapısını kilo yağ oranı farklıdır 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2801 (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
0 oy
4 cevap 319 göst.

Kategoriler

1,496,483 soru