23 yaşındayımmm İnfaz koruma memuruyumm mesleğime aşığıımm. Herkes yadırgıyor amaa ben çok seviyorummm Henüz anniişş değilimmm , 1.5 yıllık evliyizz. Geçen sene düşük yaptım; kürtaj oldum. 3-4 aydır yine deniyoruz.. Dualarınızı eksik etmeyiiin.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Muğlada yaşıyoruumm..
Tanışalım bebek eski uyeydim hesabımı sildirip yeni hesap açtım . Yedi aylık anneyim minnak bir kızım var . Bekarken üç sene toptanci ve el sanatları atölyesinde çalıştım şu an ev hanımıyım kızımı ve kocamın gobegini büyütüyorum
İnşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip eder sana da kuzum çok amin
Allah hayırlısıyla kucağına bir evlat verir insallah
34 yaşında iki çocuk annesiyim,istanbul da yaşıyorum:)
Merhabalar bende 32 yaşında 6 yıllık evliyim bursada yaşıyorum bir düşük bir kürtaj sonrası 20 ay arayla iki kızım oldu çok şükür sizinde olur inşallah doğru zaman gelmemiştir demek ki Rabbim hayırlısıyla sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah
28 yaşındayım 11 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim:-)
Memnun oldum canım kendimi tanıtayım 21 yaşındayım kuran kursu hocasiyim ayni zamanda sairlik ve yazarlikla ilgileniyorum bunu hobi olarak yapıyorum.
11 aylik evliyim 1 bucuk aylik oğlum var ankarada yaşıyorum
Günaydın cnm 23 yaşındayım zabıta memuruyum 6 aylık hamileyim 8 aylik evliyim eşim asker Rabbim gönlüne göre versin bende ara verdim şua. Çalışmıyorum Hatay'da yaşıyoruz seneye tahinciyiz
1,487,603 soru
24,318,477 cevap
345,195 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın