0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

:) şırnaktan katılıyorum kadın doğuma da randevu bulsam çok iyi olacak sezaryen dikişlerimi kontrole gideceğim 11 gün oldu yataktan tam rahat kalkamıyorum bir de makattan sancı giriyor çok kötü onun dışında ben de bebeğim de iyiyiz çok şükür :)

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun kız sen yeni uyemisin 
(6 puan) tarafından
Evet yeni üye oldum canım sağ ol
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından

Allah iyilik versin:D

(6 puan) tarafından
Sağ ol canım:)
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Iyi Gecms olsn. Darisi bize.artkk
(6 puan) tarafından
İnşallah canım:)
0 oy
(71 puan) tarafından
Canım sezeeyan mi oldu spinal genel hangisi nasıl geçti anlatır mısın bende yarın olacam da Allah izin verirse
(6 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Canım ilk doğumum normal bir zor doğum olmuştu bu yüzden bunu ağrısız normal doğum yapmak üzere yola çıktım malesef rahmim açılmadı ve suyum hızlı bir şekilde tükeniyordu doktor suni sancı vereyim açılır belki dedi ama sonucu sezaryen de olabilir dedi. Serum takıldı 5 dk durdum dedimki beni sezaryene alın bedenim yorgun yalancı sancım da vardı çok ağrıyordu sedyeye çıkarken düştüm o kadar bitap bedenim  neyse ameliyathaneye aldılar beni doktor dedi seni tamamen uyutalım her yerin şiş belinden iğne girmez kilon da var 94 kg ben de tamam dedim 1 saat sonra odamdaydım çok mutluydum 3 gün ağrılıydı şimdi geçti çok şükür normal doğuma sezaryeni tercih ederim tabi benim bedenim için konuşuyorum herkes farklıdır siz de korkmayın zor bir şeyi yok
(71 puan) tarafından
AA bunu bilmiyordum benimde ödem var kiloda 96 bununda mi etkisi varmış
(6 puan) tarafından
Belki de ben pimpirikliyim diye dedi bunu uyutup kurtulayım tamamen benim her şey çok ani oldu

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 314 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 491 göst.
0 oy
4 cevap 342 göst.
4 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler