0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
12 karakter 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yerinde olsam mobilya almam battı  balik yan gider git koluna bilezik al esyalarida esine aldir almiyosada oldugu kadar diyip birak bence huzurun yoksa esya bahane yerinde olsam almam ha içindeki  hevesin bi an olsun geçicekse git al :ermm:ama napsan oyle  adama yaranamazsin 

tarafından
Adam.icin almıyorum ki.kuzum eşyayı önceden doğudaydık akrabalarim falan yoktu arkadaşlarım falan da durumumu bildikleri için çok gelmezlerdi beni çatışırlardı şimdi akrabalarim gelmek isticek rezil olmak istemiyorum
tarafından
Iste ister esya al ister ne alirsan al ama önce  mutlu  ol Rabbim sana evlat nasip etmis onun icin yaşa  git gez giyin neden bıkmış  hissediyosunki
tarafından
Malesef çocuğum dışarı çıksam da evde olsam da sürekli.mizmiz dışarda başetmek daha zor işkenceye donusuyor her şey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de öyle herşeyim yırtık ikinci el :(((
tarafından
Aslında mesele eşya meselesi de değil canım kendimi çok bitmiş hissediyroum biri çıksa bütün bunlar rüyaydı dese uyandırsa keşke beni
tarafından
Bende canım bende valla seninle aynı durumdayım yardim edenim yok tek başımayım 19 yaşında bakımsız bi koca karıya döndüm bu yaşta herşeye hevesleniyrum ama işte
tarafından
Bende aynıyım kendimi 80 yaşında ölümü bekleyen yaşlı bi teyze gibi hissediyorum
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benimde herseyim ikinci el gardirpbum yok
tarafından
Mesele eşya meselesi de değil canım kendimi çok bitmiş hissediyorum hiç bir şeyden zevk almıyorum hiç bir şeye hevesim kalmadı artık kendimi 70 80 yaşındaki ölümü bekleyen teyzeler gibi hissediyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Canım çocuktan sonra Bi süre herkes öyle oluyor kendine biraz baksan dışarı çıksam kendine gelirsin aslında eşyayı da al içinde kalmasın ama eşin inde katkısı olsun 
tarafından
Eşim kendi ailesine yedirmekten bizi görmüyor canim.malesef oğlumu ni iştahsızlığı yüzünden doktora götürelim diye yalvardım oyle götürdü bir kere ama ablasının iki yalandaki kızını sacları çıkmıyor diye alıp özel.hastameye götürdü
(672 puan) tarafından
Ablasının kocası yok mu o götryor
tarafından
Kocası var ama o da kendi çocuklarıyla ilgilenmiyor bizimki d3 kendininyle ilgilenmiyor oyle saçma bir döngü işte
(672 puan) tarafından
Döngü olduğu gibi devam ediyor çark gibi maalesef
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Allah sabir versin canım. Eski postlarini da okudum. Yerinde olsam ailemin verdiği parayı ev eşyalarına harcamazdım. Eşime söylemeden bankaya yatırırdım. Öyle bir adam için değmez. Babanın parası heba olur sadece. Yine de almak istiyorsan parayı tamamen bitirme bence uyguna bir iki mobilya alabilirsin. En azindan kenarda köşede bir güvencen olur. 
tarafından
Allaha şükür mesleğim.var canim devlet memuruyum maaşımı bu zamana kadar verdim ona ama son aylarda saklamitim bir kısmını biraz param var ondan sakladığım o bana tekrar ise başlayana kadar yeter ailemin verdiğini eşya al diye veriyorlar zaten onlar da biliyor durumumu almasam herkes lafımı eder yeni taşıdığımız yerde bir sürü akrabam.var ben cagirmasamda gelmek isterler
(3,104 puan) tarafından
O zaman başka tabi canım. En azından memurmuşsun. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah eşinde düzelir
tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından
Tüm sorumluluğu tek başına ustlenince insan yasayan ölüye dönüyor cok iyi anliyorum seni bende dun aynaya baktim ruh gibi olmusum ne giydigimin bile farkinda degilim sonra dedim kendine gel toparlan gencim guzelim seni uzerim moduna gecip bakimla odullendirdim bugun kendimi senden degerli bisey yok bu hayatta kendinin degerini bil
tarafından
Keşke kendime bakacak vaktim olsa malesef oğlum nerdeyse her dakika ağlıyor
tarafından
Su virus olmasa oglusunu da al git biraz kendine gel diyecektim de maalesef virüs var bakabilecek kimsen yok mu peki
tarafından
Yok malesef canim dışarı çıksam da oğlum çok mızmız işkence gibi oluyor gezmek hiç durmuyor sürekli ağlıyor

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,845 cevap

336,357 kullanıcı

...