0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

ben duduklu patlayacak diye kullanmaktan korkan biriyim bana kalsa almazdim ama tencere takımının icinde oldu icin aldim simdi kemikli et pisircem aksama kaynanamin evi alt katta ocaklik var ama cocukla aşağı yukarı ocak odun yak zor olcak nasil kullancam vede duduklude kac dakika pişircem eti

7 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
Foto yok canoo bende korkuyom dudukluden
(1,346 puan) tarafından
pardon koydum canım
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Resm yokkiii
0 oy
(88 puan) tarafından
Korkacak birşey yok canım düdüklü 3 aşamalı önce buhar kısmında pişireceksin kayanyaınca buhar dışarı çıkmaya başlayacak onun sesi var zaten duyarsın o çıkınca et koduna getireceksin. 3.sü oluyor et. 2si sebze zaten. Kemikli eti tekrsr kavurma gibi birşey mi yapacaksın yoksa onun suyunu mu yapacaksın ne olacak tam olarak?

Süresi dolduktan sonra ise altını kapat düdklünü ağzındaki ayar kısmını buhara getireceksin ama dikkat düdklünün o kısmını çevir koluna yüzüne tutma buharı sana gelmesin.  Tamamen havasını boşaltınca buharı artık atmayacak o aşamada açabilirsin açıp kontrol edersin pişmemmişse aynı yöntemle biraz daha pişirirsin 
(88 puan) tarafından
Kemikli etse önce hiçbirşey katmadan pişir et sert kalır piştikten sonra onları ekleyip pişir bence
(1,346 puan) tarafından
ya korkuyorum hic kullanmadım düdüklüde patlama haberleri gördüm yuzu yanan falan korktuma
(88 puan) tarafından
Yok canım korkma şunun için diyorum piştiği zaman hemen açmak istiyorsan buhar kısmına getirince içerideki havayı dışarı verir ordan da dışarı içerideki sıcak buhar gelir yani koluna gelmesin dikkat et diye ama hemen açmak istemiyorum diyorsan altına kapat 5 10 dakika beklesin sonra buhar kısmına getir muhtemelen içindeki havanın tamamı zaten çıkmış olur dışarı buhar fışkırmaz
(88 puan) tarafından
Küçük bir tüyo daha vereyim eti pişirirken başta tuz falan katma eti sertleştirir. Et yapacağın zaman sabahtan az bi çayın demini ayır ete kat yumuşak yapıyor
(1,346 puan) tarafından
kiz korktum komsum vardı eski düduklusu varmis ayniisi kaynanamda var ona koydurdum acarkende cagircam
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Benimkisi karaca 2 aşamali sebze ve et pişirmek için. Et pisiricegim zaman üzerinde et olan kısıma getiriyorum. Altı açık bir şekilde yüksek ateşte o fis sesini duyana kadar kalıyor.  Fis sesini duyduğum zaman altını kısıp 1 saat kadar pisiriyorum etler kemikten ayrılmış oluyor lokum gibi 
(1,346 puan) tarafından
bende koydum bakalim hayırlisi
0 oy
(106 puan) tarafından
Emsan  mi , çok  iyi bence
(1,346 puan) tarafından
düdüklü patlama haberleri gördüm ben korktum
0 oy
tarafından
Emsan iyi  bir marka
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Benimki de bu tarz bi düdüklü diğerlerine nazaran daha güvenilir bunlar ben eti çok pişmiş sevdiğim için 1 saat veya daha fazla pişiriyorum 
(1,346 puan) tarafından
peki eski tip duduklu var kaynanamin onda yapsam iyi pismis et kac dakika piser

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 170 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
22 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 376 göst.
5 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,095 soru

24,134,367 cevap

334,217 kullanıcı

...