0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (887 puan) tarafından
Kizlar ben iki yıllık evliyim eski postları görenler bilir eşimin bazı hatalarından dolayı boşanma kararı almıştım ama bebeğim için yapamadm babasına çok düşkün .bende şöyle bı karar aldım eşim çalışmama izin vermiyordu .iki senedir. Ama artık çalışıcam naparsan yap dedim kpssye gidicem memurluk olursa oldu olmadı özellerde başvuru yapicam .eşim kesinlikle istemiyor .ama yaptığı pislikten sonra ne düşündüğü çokta rumda değil .asıl konu bebeğim 15 aylık .Allah izin verirse kpss den bay çıkarsa o zaman bir buçuk yaşını gecicek. Ve bakacak kimsemiz yok. Eşim kimse bakmaz diyerek beni vazgeçirmeye çalışıyor sürekli bende bakıcı buluruz dedim .bütün maaşını bakıcı alır boşa çalışırsın en uç bin lira falan dedi .ben şimdiden arastirmaya başladım .devlet olmazsa özel bı şekilde kendi ayaklarımın üstünde Dirican ve bebeğimi bı bakıcı tutuak istesem fiyatlar ne kadar olur aşağı yukari

7 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Canım hangi şehirdesin her  yerde aynı değil ki durum 

Görevin ne birde

Bu bilgiler eksik :D

(887 puan) tarafından
Adanadayim canım yaşlı bakım mezunuyum alanında atama olursa inşallah olmazsa şartsız memuruyetlerden hangisi gelirse :)
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yok kuzum 3 bin degil uygun bulursun 3 yasinda da krese yollarsin 4 bucuk yasinda da devlete verirsin tamm esin bilerek yapiyodur
(887 puan) tarafından
Aynen cnm kreş yaşı gelene kadar bakılacak zaten inşallah Allah'ım nasip eder çünkü çalışan kendi ve ben bu yüzden bırakamam diye düşünüp kafasına göre yaşıyor.
(1,112 puan) tarafından
Oyle bsiey yok calismayan kadin bosanamiyomu esin bukadar rahat
(887 puan) tarafından
Islah olsun cnm ne diyim
0 oy
tarafından
En düşük memur maaşı 4 binin üzerinde ve bakıcılar o kadar pahalı değil 
(887 puan) tarafından
Ah keşke canım ya çalışan kadın candır :D
tarafından
Kesinlikle çalışan kadın özgürdür :)
(887 puan) tarafından
Aynen puanlara baktım şimdi bölümüm seninki gibi 85-90 arası ama normal memuriyet puanlarını bulamadm
tarafından
Onları takip etmen gerekiyo internette haberlere düşüyo sürekli belediyeler memur ilanı veriyo sözleşmeli oluyo bazen kadrolu oluyo mesela şimdi 45 kpss ile bazı belediyeler alım yapacakmış ama bölüm zorunluluğu var. Tercih yaparken de araştırıp bakarız yine o kısımları çok bilmiyorum açıkçası. Rabbim nasip etsin inşallah ikimize de :)
(887 puan) tarafından
amin cnm inşallah seni unutmiyimde inşallah o zaman da bilgi alışverişi yapalım. )
0 oy
(2,075 puan) tarafından
İstanbulda ortalama 2700 3000 arası canım 
(887 puan) tarafından
Ben adanadayim canım burda o kadar değildir ya
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bakıcı yerine kreşe de verebilirsin. Bakıcının maaşı sigortası filan pahalıya gelir. Kreşler daha uygun oluyor. Geçen yıl teyzem 8 aylık filandi bebeği aylık 600 liraya kreşe vermişti kısa süreliğine. Bence uygun bir fiyat. Tabi bölge bölge değişiklik gösterir. 
(887 puan) tarafından
Çok iyiymiste cnm bnm minnoş tuvalete filan aliis olmiycak daha ve bildiğim tivalete alismadan kreşe almiyolardi öyle biter bulurssm çok iyi olur
(3,103 puan) tarafından
Araştırman lazım canım bazi yerler alıyor. Teyzem bi de tam gün bırakmıştı. Sabah bırakıp akşam iş dönüşü alıyorlardı. Bakıcı bile ayarlarsan o kadar 3000 filan tutmaz. 45 yaş üstü ablalar oluyor uyguna bakıyor. Hem tecrübeli de oluyorlar
(887 puan) tarafından
Onlarida araştırmak cnm sagol
0 oy
tarafından
Ayakları üstünde duran kadın helal olsun çalışan kadın olmak insana her zaman güç verir daha dinç olursun evde oturmak sana sıkıcı gelir bir yerden sonra azmin ve gayretin için seni tebrik ederim. Devletin çalışan annelere sunduğu kreş gibi destekleri var araştırmanı tavsiye ederim bakıcı 3 bin lira almaz öyle durum olsa bakıcılar zengin çalışanlar karın tokluğuna yaşardı iyice araştır bakalım 
(887 puan) tarafından
Sağol canimbnm araştırmak bakalım kreslerin küçük yaşı aldığını bilmiyordum öyle bı imkanım olursa çok iyi olur .hemde daha güvenli bı seçenek bakalım Rabbim inşallah nasip eder
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Burası Antalya'nın küçük bir ilçesi bin ve 2 bin arasında bakıyor bakıcılar.Ben de çalışmayı düşünüyorum.Eşimin arkadaşının kızı kreşte çalışıyor 2 yaşında çocuk alıyorlarmış.Kreş ve gündüz bakım evi araştır.Benim de bakanım yok .2yaşını beklemeyi düşünüyorum
(887 puan) tarafından
Bakalım cnm bı arastirim iyice

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya_42 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 279 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hediye&HM (6,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,141 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,468,255 soru

24,055,779 cevap

329,905 kullanıcı

...