0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün hem kullanmaya kiyamadığım cam tepsimi hem cok sevdiğim ve her seye kullandığım tenceremin kapağını hemde takımı bozulmasin diye dikkatli dikkatli kullandığım yemek takımımın bir kasesini kırdım. Evliliğim boyunca 3 bardak dışında bir sey kırmadım bugün hepsini birden kırdım.

7 Cevaplar

+1 oy
(948 puan) tarafından
Nazar insanı mezara götürür Cnm ben nazara çok inanırım
(1,696 puan) tarafından
Nazar hak zaten nazrı inkar eden ayeti inkar etmiş olr
tarafından
Ay bilemedim her seyi nazarada vurmak istemiyorum ama anlamadim da
(948 puan) tarafından
Yaa Cnm yeni gelinken galiba nazar girmiş şimdi acısı çıkıyor demeki
(1,696 puan) tarafından
Evettt olabilir canm bişey kırlnca ole olr nazrı evinden atarsın ama nazar var hak yani
-Reklam-
+1 oy
(2,540 puan) tarafından
Sakınan göze çöp  batarmış.  Seninki o hesap 
tarafından
Aynen ya
+1 oy
(1,696 puan) tarafından
Bnde kıyamadm şeyleri kırdm anlıyorum seni canm
tarafından
Cok kotu oluyor bi 5 10 dk idrak edemiyorsun
(1,696 puan) tarafından
Evettt ya bnm de çok sevdiğim kıyamadğm fincan takmm bozuldu oluyo ya naparsan yap varsa bişey oluyo evde resmen çay bardağı kalmamıştı o kadar
+1 oy
tarafından
Valla yeni gelinken ve evimize gelen giden misafir çokken evde hergün birşey patladı saçma sapan kazalar oldu. Okuduk sirkeli su ile temizledik evi. Arada bir yine yaparız. 
tarafından
O patlama annemin basina geldi. Misafire kuruyemks ikram ederken durduk yere cerezlik elinde parcalandi parcasi gözünü çıkarıyordu nerdeyse
tarafından
Evet çok kötü sıçrıyor Allah korumuş. Ben gecenin Bi yarısı çk kötü düştüm göremedim hiç Bi yeri gardroba çarptım düşünce kör oldum sandım 3 gün kalkamadım yürüyemedim yatalak oldum resmen. Valla göz beter bişey
0 oy
tarafından
Toplu katliam yapmissin knk 
(54,055 puan) tarafından
aynısını yazacaktim ☺️
tarafından
:))) erken davrandim knk
tarafından
Biraz öyle oldu bugün
tarafından
Bosver cana gelecegine mala gelsin
0 oy
tarafından

Vallah yeni gelinken kirmadigim sey kalmamıştu galiba her sofra hazrlayisimda 1 tane bisey kırdım suan cok şükür masallah diyim bisey kirmiyorm ayda bi kere felan kiriyorm:D

tarafından
Bekarken bende öyleydim. Annemi aradım bunlari bunları kirdim diye. Oda bekarken kırdığım bozdugum malzemeleri beyaz eşyaları saymaya başladı:,)))))
tarafından
Aghahhahavdnkebsjsjsj ben bekarken mutfaga bile girmiyordum:D ondan beceriksizdm simdi cok hamaratim ahahasjj
tarafından
Mutfakta uğraşmayı cok severim bekarken yemekleri ben yapardım misafir gelirse ben ağırlardım. O yuzfen elim hep yatkındı
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Sakınan göze çöp batar bende yemek takımımdan kırılınca üzülüyorum eşim sinirlenip kırmıştı 3 tane icim gitti onlara :) 
tarafından
Evet sakınmayacaksın ya
(3,033 puan) tarafından
Ne kadar koruyup kollarsan illa oluyor biseyler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 113 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aslsmyr (803 puan) tarafından soruldu
0 oy