0 oy
820 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,306 puan) tarafından
Görümcem buradaydı 10 gündür. Şimdi geçirdik. Ben tabi yine salya sümük arkasından. Doğum yapınca gelecek yine ama görümcesinin arkasından ağlayan da var mıdır benim gibi. Tayinciler araya pandemi girdi 7 aydır görüşemedik. İki ay önce falan da gecenin köründe görümcemi özledim diye ağlamıştım. Eşim de millet uzak olsun diye bakar diye dalga geçmişti. Gelin geldiğimde uzak şehre yaşımız yakın iki arkadaşım iki görümcem oldu. Genelde iyi geçiniriz. Yani maddi konularda tersiz alıştık birbirimize ses çıkamıyoruz. Herkesin kendi parası. Ne bileyim moralim bozuk ya paylaşmak istedim şimdi. 

16 Cevaplar

+9 oy
(163,332 puan) tarafından

Gorumce icinde aglayanda ne bilim :D

(13,306 puan) tarafından
Aradığım cevap valla
-Reklam-
+1 oy
(4,959 puan) tarafından
Sifatlara takılma seviyosan o an duygulanman normal bunun gorumcesi eltisi meltisi olmaz
(13,306 puan) tarafından
Yok kız inan abla derim hep ikisine de. 5 yıl burda tayindelerdi çok alıştım sonra zor geldi
+1 oy
(704 puan) tarafından
Allah herkese yokluğuna üzülecek görümce nasip etsin diyelim o zaman
(13,306 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+1 oy
tarafından
Görümcelerimi bende kendi ablammış gibi çok severim ama arkalarından ağlayacak kadar değil tabiki. Allah bozmasın inşallah 
tarafından
Benim hiç arkadaşım yok burda sadece eşim var ;) oğlanı da tek büyüttüm şükür 6 ayı geçti. Allah kolaylığını veriyor
(13,306 puan) tarafından
İşte benim de kayınvalidem ve bir görümcem yanımda giden görümcem dediğin gibi yalnız büyütüyor bebeğini eşi ve kendisi var yalnız.
tarafından
Bence en güzeli yanlız büyütmek. Karışan yok istediğim gibi giyinip dolaşıyorum evde. Oğlumla oyunlar oynuyoruz. Aradaki bağ daha güçlü oluyor bebekle
(13,306 puan) tarafından
Ben de merak ediyorum kayınvalidem ne kadar karışacak diye. Ama görümcem burda doğum yaptı çok korktu bebekten. Şimdi de en fazla yemek yerken ablam oyalıyor aşırı zaptedemeyecek siz bilirsiniz diyecek muhtemelen diye ummak istiyorum en azından.
tarafından
Ben 2-3 ay omzumda uyuttum hep onla beraber öyle uyudum. Kucağa alışan bebek de olmadı yani. Anne kokusunu çok istiyor bebekler. Tek bildikleri tanıdıkları koku o olduğu için. Sakın ağlasın ciğeri açılsın laflarına kapılma ilerde. Bebek de depresyona giriyor gebe okulunda öğrendim ebe anlatıyordu
+1 oy
(3,749 puan) tarafından
Ağlayamam vallaha niye ağlım ki giderse, gitsin 
(13,306 puan) tarafından
Yani varsa ilişkiye bağlı aradaki.
(3,749 puan) tarafından
Kardeş gibi anlaşılırsa üzülürüm ağlarım ama yoksa hiççç
(13,306 puan) tarafından
Öyleyiz canım ondan
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Gorumcemi görmediğim zaman mutluluktan ağlıyorum ben :D
(13,306 puan) tarafından
Olsun o zaman o da gıcıksa hiç dolanmasın ortalıkta
(3,738 puan) tarafından
Keşke sadece gıcık olsa yuvamı yıkmaya calisan yılanın teki
(13,306 puan) tarafından
Eh işte millet kayınvalide görümce olacağız diye direniyor canım üzme kendini. Bazı gruplar var böyle illa görümce olcam kardeş olmayacağım diye gezen
tarafından
Ay buna çok güldüm :)
(13,306 puan) tarafından
Öyleler valla. Hatta bazıları ben çektim onlar da çeksin i
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Evet bende aglarim..oda benim arkamdan aglar..yilda sadece bir kez goruruz bir birimizi ayrilinca da arkadan aglariz)
(13,306 puan) tarafından
Bizde de enişte tayine giderken kayınvalideme söz verdi sık sık göndercem diye 3-4 ayda bir geliyorlar arada nasip olursa biz gidiyoruz. İnsan özlüyor cidden
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Demek ki seni hiç kırmamıslar görümcelik yapmamışlar ki sende onlara karsı öylesin. Benim ablamla görümce si de aynı siz gibi. Görümce si ançblamsız hiçbişi yapmaz gezmeye bile gitseler 1 saatlik yoldan gelir ablamda yegenler ide alır beraber giderler. Görümsenin kızı ankarada ögretmen onun yanına giderken bile ablamsız gitmez
(13,306 puan) tarafından
Yani kırgınlık olsa da öyle kol kırılır yen içinde kalır misali oluyor. Büyük olsa ezdirmem kendimi de. Ben de kırmamaya gayret ediyorum. İnşallah hep öyle olur
0 oy
(211 puan) tarafından
Benim büyük görumcemde gittiğinde bende çok aglmistim 
0 oy
tarafından
Maşallah sana demek ki anlaşanlar varmış da ağlama be 
(13,306 puan) tarafından
Şimdi geçti biraz.
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Görümcem eltim kaynım hiçbirşeyim yok keşke olsaydı 
(13,306 puan) tarafından
Geçinince güzel oluyor ya.
0 oy
(1,499 puan) tarafından

Görümce görmim onu ömrümce benimkiler görümce değil görümcek :angel:

Sizinde Allah muhabbetinizi artırsın

0 oy
tarafından

Çok severim ama niye aglıyayım ki onu düşünüyorum aglamam yani,

Bakarım millet aglıyor sa bende onlara katılırım :D ahsgahs
(13,306 puan) tarafından
Kız duygusalım ben arada ağlarım böyle
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Benim görümceler biraz şeytani oldukları için uzak olmak en iyisi şu an görüşmüyoruz zaten ailecek küsüz en iyisi bu mutluyum elhamdülillah 
(13,306 puan) tarafından
O zaman daha iyi canım. Bana 1 adım gelene 2 adım giderim. Yoksa uzak durmak en iyisi
0 oy
(214 puan) tarafından
Bende ağlarım ilk başlarda ters düşüyorduk sonra anlaşmış gibi birbirimize hiç müdahele etmedik halbuki bu konu hakkında hiç konuşmadık sadece her konuda üstümüze düşeni yaptık birbirimiz için 45 gün oluyor doğum yapalı hizmet etti bana hep hala da gelip gidip ev temizliyo sen uyu çocuğa bakarım ben diyo şükür aramız gayet iyi çok severim inş zamanı gelince bende ona yapcam 
(13,306 puan) tarafından
İnşallah canım burda olsa aynısını yapar ben hem çalıştım hem gelip yardım ettim ona. Önemli olan karşılıklı anlayış
0 oy
tarafından

Kızım sen manyakmısın insan sevgisi iyidir ama kalkıp gecenin yarısında görümce mi özlenir layn :D

(13,306 puan) tarafından
Kız pandemi ve hamilelik bir araya gelince olduydum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 486 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 456 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 855 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 906 göst.

Kategoriler

1,468,734 soru

24,063,032 cevap

330,246 kullanıcı

...