0 oy
1,398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar trabzonda kucuk odama l koltuk alıp digerlerı ı buyuk odaya koymak istiyoruz su tarz nasıl daha dıgrusu hangi tarz almalıyım taıncıyız aman aman bırsey istemiyorum 

image

image

25 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından
kız tayinciysen niye oda alıyon zaten :)
tarafından
Taıncıyım diye omur boyu yerde mi oturım yatım o zaman kız :))
(13,439 puan) tarafından
Ev kendi evinse okeyde niye yerde oturasin koltuklarim var diyosun ya
tarafından
Misafir odam bos canim cocuk var bebeler 2 tane olcak gurbetteyım kalmaya gelenim olucak nasıl yapcam peki tek odayla kayranın odası kendine yatak odası tek otıtme odası olunca zor oluyor canım ve ıkıncı bebısım de gelicek
-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Cok tasinanlar icin l koltuk cok uygun.olmuyir her ev L koltuk için yeterli genişlikte olmuyir ben olsam 3+1+1 alırdım  
tarafından
Misafir odama koyacam canim takımın var giderken goturrmıcem zaten uzak yere dıguya gıdıcez
0 oy
(25,180 puan) tarafından
İkinciye aşık oldum 
tarafından
Sagol kuzum kendi evimdeki buna benziyor moru burası farklı mı olsun dedim ama bende onu cok begendım
0 oy
(163,350 puan) tarafından
1. Foto guzel ama L koltuk benim evimdede var hiiiccc kullanisli degil birak bos dursun oda 
tarafından
Sevdam ama ıkıncı bebisım olcak biliyon uzaktayım annemeler geliyor ediyor tek oda kalıyor zor oluyor
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Hangi sitede bunlar alttaki yeşil güzelmiş :))

Bizde seneye tayinciyiz eşyaları satıp gidecez L koltuk bakıyorum bende. ☺️ 
tarafından
Al iste benim kafa gıttıgım yere ne tasım nakliyat parası koltuk parasını gecıyor asker eslerı anladı beni sonunda :) Google yazdım hatıce gorsel kısmına tıkla yesıl koltuk yaz bunlar cıkıyor canım
(4,875 puan) tarafından
Ya benim yatak odam büyük eşime dedim satalım gidelim o da gitmiş yeni gelen tayincilerin birine tüm esyayı satmış :)) bir yandan işime de gelmedi değil yani eşyalar biraz mecburi almıştım en azından istediğim eşyaları alırım birde bu kadar doldurmayı düşünmüyorum :) gittiğim yerde de  en az 5 sene orda olacam. Burdan bu eşyaları götürsem yolda ne gelir başlarına bilmiyorum yatak odası zaten bir defa sökülüp takılınca miladi dolar :) en güzeli yenilerini almak. Bende Sandıklı L koltuk bakıyorum 2. Resim de çok hoşuma gitti bakayım :) teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 675 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,719 göst.
0 oy
5 cevap 219 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu