Yargılayacak olan lütfen yorum yapmayın.
Selamın aleyküm Hanımlar Bugün halamlar bana geldi Eşimde evdeydi evlat edinme konusu açıldı bana başvuru yap evlat edin dediler yalan yok aklıma yatmadı değil
Bana en az 4. Sene hamile kalmak kesinlikle yasak 4 sene sonrada kurula gidicem onay verirse kesin değil benim sağlık problemleri oldugu icin
Bugün doktorlada konuştum çocuk yapmam tibben yasak olduguna dair rapor veririm dedi
YURTTAN EVLAT EDİNSEN NASIL OLUR SİZCE
YURTLARDA O KADAR ÇOK SAHİPSİZ EVLAT VARKİ BANADA COCUĞADA Bİ UMUT OLUR SANKİ
ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN
Canim Rabbim guzel gönlünün muradini versin. Dini yonunu az cok biliyosun dur. Eger eminseniz karar verdiyseniz tavsiyem cok beklemeyin. Sutun dogum yaptığın icin geliyor degilmi. Minik bir bebek alirsan emzirirsinde. Hem baginiz daha kuvvetli olur hemde esinle arasinda mahremiyet olmaz. Eger arada cok vakit olmayacaksa sutunun kesilmesini engelle devam etmesini sagla canim. InsaAllah en hayırlı sekilde Rabbim nasip eder canim benim. Dualarimiz hep seninle.
Aleykümselam öncelikle başınız sağolsun sizin acınızı burada birçoğumuz paylaştık Rabbim sabır versin.. Rahatsızlığınızı bilmiyorum umarım tez zamanda şifa bulursunuz. Size kendinizi iyi hissettirecek evlat özleminizi dindirip mutlu edecek evlat lazım, yurtta ise anne baba şefkatine muhtaç masumlar var. Kötü Bi fikir değil bence, sadece ailesini akrabalarını vs çok iyi araştırıp evlat edinin derim bizim akrabamızın bebeği olmadı yıllarda uğraştılar tedavi vs denendi ama olmadı onlarda annesi babası vefat etmiş bir bebeği evlat edindiler yurttan aldılar. Onlar anne baba oldular bebek ise anne baba sahibi oldu
Rabbim gönlünden geçeni sana versin inşallah
Ah cnm benm çok üzüldüm yeniden hamile kalamayacagin için ama çok güzel bir düşünce rabbim senin kaderinide böyle yazmış bebek olursa evlat edinecgn çocuk bu duruma daha kolay adapte olursun sen büyütursun rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzum o da evlat oluyor. Çok ta güzel oluyor. Ama sadece çok iyi düşünün. İyileşince de ona kardeş yaparsınız Kuzenim bi prensesi evlat edinince çeyreğimizi, hediyemizi alıp hayırlı olsuna da gittik. Cahilce davrananlar da oluyor ama kuzenimin umrunda bile olmadı.
Evet cok guzel düşünmüşsun
Fakat zaman sonra evlat sahibi olursan arada ayrım olursa evlatlik olan bebege yazik olur
Eger kendinize inanip güveniyorsanız evlatlik edinin
Mükafatı cok büyük çünkü. Hakkında hayırlısı olsun
1,488,369 soru
24,329,237 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın