0 oy
702 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (909 puan) tarafından
tarafından kapalı
Teknik sebepten ötürü şehriye koymadım içine ama yarım saat ilik suda beklettim sonra baya tavada kavurdum içine limon sıktım bu arada konserve mısır da koydum  bakalım nasıl olacak 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

5 Cevaplar

+3 oy
(909 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

image

image

image

image

image

kusura bakma canım sen pilav yapmayi bilmeyenden karı olmaz derken önce benim gibi mükemmel yemek yapmayı öğren de sonra gel tanımıyorsun beni aşağılama lüksünü nerden buluyorsun biri de utanmadan beğenmiş yazık herkes her şeyi mükemmel yapacak diye bir şey yok eminim sen kariligi pilav yapmaktan ibaret saniyorsundur :)))

(909 puan) tarafından
Kız bunlar şuan bizde de yok aserme düşün ki TV izliyorsun reklamda çıkmış ekmek zaten bunlar hep
tarafından
Çok açım yemekhaneye gidemem saatine daha var ve bu resimler görünce yutkunamadım yemin ederim
tarafından
Kiz eline saglik hamileyim hic asermem ama asersem bile kalkar yaparim. Alamayacak olan vardir cani ceker kaldir resimleri gunaha girme
(14,062 puan) tarafından
Ay kıyamam ya kız fotoları kaldır
tarafından
Ayy kuzum kıyamam  sana çok iyi anladım.seni şuan o yemek saatini beklemek olduruyor  insani
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Pilâv yapmayı bilmeyen karı mı olur. :D
tarafından
Kocamin sözu:)))) bı kadinn pilavdan belli olur pilavi iyyse o iyi avratte der çok bilmiş beyim:D
Birde derki

Yemeği aşk ile şehvet ile yapacaksınız al zikim yer der gibi yapmicaksn der :))
(909 puan) tarafından
Pilavı iyi yapacak adama yedi yirmidort pilav dayayacak  ha ha haa kız ben pidede bile çığır açtım size kariligi yanlış anlatmışlar :)
tarafından
Yooo ben cok guzel pilav yapiyorum ama yemek yapamiyorum :D yani boyle genelleme sozlere inaniyormusunuz annem pilavi guzel yapamaz ama guzel yemek yapar 5 dkda cikartir yemeklerini
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Nasıl teknik bir sebep acaba :)) 
tarafından
Ay bende cok güldüm hatceeeğğğg :D
(4,875 puan) tarafından
Ben daha çok Merk ettim :)
Hani evde olmaz anlarım ama bu da teknik bir sebep değildir herhalde :)
(909 puan) tarafından
Evde var canım hem de Cook kutulardaydi birine baktım güve düşmüş iki kişiyiz mutfak aşırı güneş alıyor boydan boya Pimapen sıcaktan gitmiş attım helsini pirinçler dün alınmıştı eşim sağolsun yine dört poşet almış seneye biter atmazsam
(4,875 puan) tarafından
Benimde mutfak salon bir. Ve camlarım boydan boya odanin tamami kaplıyor ev haliyle yanıyor akşama kadar güneş olunca bende de oluyor.
Bende hepsini çocuk odasına kaldırdım sende öyle yap arada havalandır tekrr koy güve olmaz hem atmamış olursun
(909 puan) tarafından
Ben de öyle yapacam ya ama annem buzdolabinin içinde az az al sakla dedi öyle yapıyorum simdilik
(53,958 puan) tarafından
benim hepsi buzdolabinda az öz aliyoruz yoksa sigmaz
(909 puan) tarafından
Esime anlattim adam gitmiş dört poşet pirinç almış :)))
(4,875 puan) tarafından
Benim buzdolabima sığmaz :)
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık canisi çok güzel hepsi resimlerin ve herşey bi pilav değil pilav dan öte cooook yemek çeşidi var 

'ki hamur işlerini herkes de beceremez el becerisi lazım 

Bsver sen öyle diyenleri:)

0 oy
(14,062 puan) tarafından

Aseren girme yaz canim yoksa linç yersin:D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,032 göst.
12 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 576 göst.
12 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 796 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 298 göst.
13 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,009 cevap

332,466 kullanıcı

...