0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

:'(:'(:'( Ya kızlar biraz önce doğum videoları özledim youtube dan. Çok güzel bir duygu yaa. :=( bebek ağlarken annesinin kokusu ile susuyor aglamiyor. Benim ikinci doğumum olacak allah nasıp ederse. Tüylerim diken diken oldu :=( allahim herkese nasip etsin. İki gözüm iki çeşme oldu :=( 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız senin hormonlar tavan yapmış.  :D :D
-Reklam-
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Evet çok farklı bir duygu RABBİM hakedene evlat versin isteyen dileyen kim varsa onlara da nasip etsin bende öyle şeylerden çok etkilenirim ☹
0 oy
tarafından
Rabbim herkese nasip etsin inşallah :) Çikolata ye canim üzme bebişi 
0 oy
(948 puan) tarafından

Ben de doğuma giderken oradaki kadınlar çığlık çığlığa olunca ağlardım:D

0 oy
tarafından
Benimde sezaryen olmuştu sağlık durumu riskliydi diye oğlumun ağlayacakmı diye bekledim çıkmasını. Bi çığlıkla ağladı yanıma getirdiler. Ağlama oğlum ben burdayım dedim. Korma sakın dedim hemen sustu. Hamileyken çok konuştum ben oğlumla :)
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Benim doğumda da oyle oldu :'( kizimi gogsume koydular sustu neden ağlamıyor dedim endise ettim ebe aldi aglamaya basladi bana verdiler sustu :'( canim kizim...❤❤❤❤

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Allahım o anı isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah çok güzel  bir duygu
0 oy
tarafından
Kıyamam sana beeeeen hormonlar kalbe ve beyne tekmeler atıyor anneeemmmm
0 oy
(4 puan) tarafından
Bende hamileligimde hep bebek videoları izleyip kucağıma alacağım günü hayal ederdim çok şükür Rabbime sağlıkla kucağıma aldım ama o kaynana denen vicdansız insafsız bırakmadı bi kere çocuğumu doya doya öpüp seveyim ağladı kucağımdan aldı emziriyorum gelip kucağımdan aliyor bana alismamasi için herşeyi yapiyo vicdansız 
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Hormonların oynuyor senin neye ağlıyorsun giz..

0 oy
(163,334 puan) tarafından
Abooo hormonlarin halay basi olmus kiz senin
0 oy
(7,933 puan) tarafından

Bende izledigimde agliyorum hem o sevincten hemde korkudan:D

0 oy
(22,057 puan) tarafından
:DD Anamm ne sulu gozsun kiz aç aski memnu izle :D
0 oy
(125 puan) tarafından
Ağlama kuzum yine senin evladın 2ci Allah sana bağışlasın benim hiç Yok 4 yıldır evliyim dua edin...

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 365 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,236 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 698 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,772 soru

24,063,657 cevap

330,263 kullanıcı

...