0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (247 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben 16 haftalık 3.hamileyim iki kizim var bunun cinsiyeti daha belli değil çok şükür sağlığı gelişimi gayet iyi iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çok çelişkili konuştu  aslında bi tahmini vardı eminim ama söylemek istemedi söyledikleri hassas bi donemdesin iki kızın var ve emin olmadan söylemek istemiyom ilk gebelik olsaydı tahminde bulunucaktim dedi bidaki gelişinde soyliyim dedi Bende kızdır dedim hani erkek bebekler erken kendini belli eder ya ozmn kızdır faln dedim oda yoo haftası 12 hafta 5 günlük daha tam oluşmamış dedi senin yanilman olur ama ben yanilirsam sıkıntı olur dedi bu çıkıntı bazen kilitoris de olabiliyo dedi Bende israr etmedim kontrolum bir ay sonra  ama çok takıldı kafama siz ne cikariyosunz bu konusmadan
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Böyle bir post daha önce görmüştüm sanırım yanlış hatırlamıyorsam
(247 puan) tarafından
Evet cnm iki haftadir kafama cok takiyom saglikli hayrlisi en basta ama merak da edyom yani
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Erkege benzetmis sanirim bebegi ama emin olmadan da umutlandirmak istememis
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Doktorun sacmalamis bence kiz olursa istemezsin üzülürsün diye beklemek istemis erkek gorse aninda soylerdi ama yanlis bir düşünce 
(247 puan) tarafından
Yok niye istemiyim kiz da olsa oda benm cnm bende anlmdm
0 oy
tarafından
Acaba kiz olursa istemiycgnizi mi dusnuyor dokdor  o yuzdenmi soylemedi 
(247 puan) tarafından
Isterim niye istemiyim oda benim cnm iki kizim var dunyalara değişmez aslında bata sordum kiz mi faln dye soylemedi
0 oy
tarafından
Bence erkek gördü kuzum ama yanilma olabilir diye kesin konusmadi sen uzulme hayal kirikligina ugrama diye 
(247 puan) tarafından
Inşallah kuzum ya tabi başta sağlıklı hayrlisi olsunda sonra da rabbim gonlume gore versin
tarafından
Amin insallh canım saglikli sıhhatli olsun
(247 puan) tarafından
Amin canm
tarafından
Insallah erkektit ama bana da kiz gibi  geldi çünkü erkekler kendini 11 dr 12 de belli ediyor senin ki nerdeyse 13 haftalık olmus
(247 puan) tarafından
14 tü cnm ama geç döllenme olmuş  dedi doktr ultrasonda 12 hafta 5 günlük çıktı baya sordum kiz mi faln dedim kesin kizdr dedim ama chp vermedi
tarafından
Peki senin içine ne doğuyor kuzum uktrasyondsn  banada kız gibi geldi bebeğin
(247 puan) tarafından
Içime oğlan doğuya bilmiyom belkide öyle olmasını istedim içindir sen nerden anladın kiz oldgnu cnm
tarafından
Benim.ultrasuon fotomla  çok benziyor canm başı sol tarafta kemik yapısı öyle hissettim
(247 puan) tarafından
Bi atarmısn cnm
tarafından
Post kapanmış kuzum  atamam ki
(247 puan) tarafından
Tm cnm

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 734 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 341 göst.
0 oy
11 cevap 670 göst.
0 oy
27 cevap 1,458 göst.
22 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,017 soru

24,133,269 cevap

334,173 kullanıcı

...