0 oy
946 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Kardesim bizde bende lohusayim  odada  yüzüne fondöten  süngeri degdryodu  . Genelde biraz fondöten hafif  maskara kullanırlar.

Nyse esimde  geldi oturdu.  Dediki eylül yanlış anlamada sizin evdeki kızlar cok makyaj yapıolar  makyaja düşkunler  dedi.

Bende yo ne alaka dedi hoc bsey  sürmemiş oda belli oluo dedi  abisisin  git kiz ona dedim yok ben öyle demem  dedi . Sora babam bile  kızmaz dedim

Oda ihtiyaçları yok ki makyaja dedi.

Namaz falan kilmiolar  dedi ne bilion  dedim benim tüm kardeşler namaz kılar belki kiz hastadır dedim

Namaz kur-an bizim evde hep vardır  dedim

O da dedi namaz zatem mecburî  dedi.

Ben senin kardeşlerin ne yediğine içtiğine ne dediğine konuştuğuna dedim.

Çünkü bana batmyolar  drdim oda  yani seninkiler bana batyo mu drdi Bnde öyle düşünmek istemem drdim.

Kizlar iyi demos miyim siz  olsaniz ne deersnz ne düşünürsünüz ?

15 Cevaplar

+1 oy
(11,244 puan) tarafından
Bisey anlamadım cnm anlayan özet geçer inşallah 
(2,788 puan) tarafından
Ahaha ben de aynı şekilde:Dd
(1,850 puan) tarafından
İnanın bende anlamadim :)
(11,244 puan) tarafından
Hahaha anlamadım ❤❤☺☺
(1,850 puan) tarafından
Hahahaha yeminle nickim olay olacak bu sayfada :)))
tarafından
Valla bende anlamadım yorumlarda anlayan vardır diye geldim
(12 puan) tarafından
bende anlamadım
(4,875 puan) tarafından
Bu karı lohusa :)) anladınız mı ☺️☺️
Kardeşleri gelmiş yanına odada makyaj yapıyorlarmis eşi de sizin kızlar çok makyaj yapıyor demiş
Bu hatun da sen abisisin git kız  deyince kocasına ben karışmam demiş namaz da kılmıyorlar demiş bu da sen nerden biliyorsun kilmadiklarini belki hastalar demiş.
Ben senin kardeşlerine karışıyor muyum vs demiş demiş demiş demiş :))
tarafından
Valla bende bişe anlamdım
-Reklam-
+1 oy
(2,689 puan) tarafından
O kadar uzun yazıp da anlaşılamamak, can sıkıcı bir durum :/
0 oy
(1,850 puan) tarafından

İnan dediklerinden hiçbirşey anlamadim:unsure:

(2,788 puan) tarafından
Adımla aramdaki uyum :Dr gibi oldu sizinki :)) bende anlamadım valla ☺
(1,850 puan) tarafından
Hahahaha :))) nickimdan utandım :)))
0 oy
tarafından
Ben olsam hiç bu tarz diyolağa girmezdim hasta belki ondan kılmıyordur zaten denmicek bir söz bence kardeşlerini katman iyi olmamış 
(106 puan) tarafından
Ama o neden makyaj yapıolar dedi onu ne alakadar eder lo
tarafından
Bence abi olarak uyarmak istemiş olabilir
(106 puan) tarafından
Ya da evde olması mi batyo
tarafından
Kardeşlerinizin mi
0 oy
tarafından
Eşin kötü niyetle söylememiş ama kız kardeşin genç sonuçta heveslenip yapar eşinin buna karışması saçma kız kötü bişi yspmoyorki
(106 puan) tarafından
Evet de yani neden  bunun lafını edioki
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Eşin ne kuzum kardeşlerimin makyajım dan ki hem herkesin ibadeti gizlidir milletin gözüne soka soka yapmak zorundalar mı bu ne saçma düşünce 
(106 puan) tarafından
Zaten dedim  oda namaz bir ibadet dedi konuyu cevrdi  .yani makyaja  düşkünler  ama ibadet değil demek istedi.
Onun ablalar makyaj ypmio
(2,589 puan) tarafından
Makyaj bir tercih meselesidir ister agır yapar ister hafif bunu kişi kendi belirler bende kapalıyım hemde 10 senedir kapalıyım ben eyeliner olmadan ekmek almaya inmezdm garip bi o kadar da saçma düşünce
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Eşini hic ilgilendirmez kardeslerinin ne yaptigi ozellikle kiz kardesin icin hic konusamaz benim akrdeslerimde cok makyaj yaparlar gobegi acikta ip askilida giyerler tatile gittik bikini de giydiler esim hic oyle bisey gormemis kardesi kapali ama asla laf etmez icinden ediyodur belki ama agzini acip bisey demez
(106 puan) tarafından
Peki  sem açık miisn?

Ha birde drdim cok normal genç . Oda dedi ki cevremde hiç  görmemişim .Dedim sen ablalarının ergenligine denk gelmemişsin dedim
(1,112 puan) tarafından
Evet acigim bende benimde esim cevresinde gormemis ama hic sıkıntı olmadi aramizda
(106 puan) tarafından
Iste  seninle evlenmiş ya hani zaten artok eşinden dolayı asina olmuş .
Benim kardeşler kapalı makyaj yapar  ama onunkiler kapalı makyaj yapmaz..
Çevremden görmedim  dediği de kendi ablaları  sanirim .
Cunku  esim öğretmen ve  etrafinda gayet  süslü bakımlı acik kapalı makyaj  yapan  kadınlar var
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Anlayan  bana da anlatsın
0 oy
(923 puan) tarafından
Aynen haklısın canım sürekli eleştirmeye hakkı yok ayrıca makyajında yapmalarına karışamaz  imanlarina.karisamaz hakkı yok usluplu bı şekilde uyarabilir ama.elestiremz sen doğrusunu demişsin sen onun ailesini elestirmiyosan oda seninkileri eleştiremez huzursuzluğa gerek yok tabiki kavga etmeden uyarman iyi olmuş yoksa bu şekilde devam ederdi
(106 puan) tarafından
Evet ya  sinirlendim ama sesimi yukseltmeden  söyledim. Cunku hakkı yok
0 oy
tarafından
Kardesinin makyajindan susunden pusunden ona ne?Bazen erkekler hadsizlesebilior.Onu bu konu hic ama hic ilgilendirmez.Yobaz galiba:/Cok gicik oldum suan ksra bakma ya.Namaz kilar kilmaz dini konularda vaaz vermek ona mı kalmış?Annen var baban var.Ben olsam cok pis terslerdim.
(106 puan) tarafından
Valla oyle  cevap  verdim.  

Ama esime bunu söylemesem  esim  kafasında kardeşlerime bu kurguyu hep uygulardı
tarafından
Iyi yapmissin.Karistirma sakın canm kardeslerine.Yoksa hep karisir.Ki hakki yok boyle biseye.Benim esim daha kiz kardeslerime öte git dememistir.Cok acik giyse bile annem babam mudahale eder esime laf düşmez.
(106 puan) tarafından
Evet laf  düşmez de niye knsyoo
0 oy
(113 puan) tarafından
Canım pardon da eşin ne karışıyo acaba ona ne yani hadi bi de bi ton makyaj yapsınlar yani nolcak annesi babası bişey demiyosa Allahım ya. HERKESİN HAYATINA KİMSE KARIŞAMAZ. 
(106 puan) tarafından
Aynen bende sinir  oldum
0 oy
tarafından

Anlamadı ben:ermm:

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hergün eşinizle ve kardeşlerinizle alakalı mutlaka sıkıntılı 1 post açıyorsunuz. Bu kadar sıkıntı varsa hala neden aynı evdesiniz anlamıyorum 
(106 puan) tarafından
Sanrm böyle seyler yaşasan ayrldn dimi gizem
(8,061 puan) tarafından
Ayrılmaktan bahsetmiyorum eşin ve kardeşin hala neden aynı evde onu diyorum
(106 puan) tarafından
Kardesim gitsinmi
E bana yardım edyo
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Esler zaten kendi ailesi tarafından olanları gözü görmez ama kadınına iesi tarafından gözüne birsey takılsa hemen yadırgamaya baslar. İyi demişin sende bosver laf söyletme ailene. 
(106 puan) tarafından
Oh iyi ettin
0 oy
tarafından
Hepsini geçtim de kız kardeşlerinin namaz kılmama sebebi olarak hasta olmalarını eşine nasıl diyosun onu anlamadım namahrem Bi konu bu. Aralarında nikah düşen insanlara mahremler açılmaz ki 
(106 puan) tarafından
Inan ağzımdan  öyle cıktı:(
(106 puan) tarafından
Soradan  toparlayamadım:(
Ama kardeşimin namaz kılmıyor olmasına  sadece aklıma bu cevabi vermek geldi.
Aslinda kardeşlerim dindar deyip  uste çıkmak  idi amacım:(
tarafından
Onlar kılacakları zamanı bilirler abisi boşver desen yeter. Niye durduk yere tartışıyorsunuz ki basit şeyler için. :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 839 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,214 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,333 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kibarhanim (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,218 soru

24,083,246 cevap

331,313 kullanıcı

...