0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar kaç gündür gebelik testi yapıyorum şüpheleniyordum çünkü. Hepsinde pozitif ama kahverengi lekekenmelerim var. Adet günüm de bugün. Var mı başına gelen böyle bir sey? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal değil bence bi doktora git 
-Reklam-
0 oy
(12,128 puan) tarafından
Yerleşme kanaması olabilir, ustune gorme olabilir,, duşuk olabilir,.. dr.a gtmeden bilemezsn cnm..
0 oy
tarafından
Test pozitif ve kanaman varsa Allah korusun düşük olabilir doktora bi git canım 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Benim.bole olmustu gecen sene kanda da testte de hamikeyim 1 hafta sonra det olur gibi kanamam oldu meger dis gebelikmis ve ben dusuk yapmiaim  4  hafatlikmis 2 ay sonra tekrar ogluma hamile kaldim bua benzer biseyde olabilir canim bekleme git
0 oy
(219 puan) tarafından
Yerleşme kanaması diye bi kanama oluyor kimi kadında Bn iki kere gebe kaldım hiç kanamam olmadı ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kanamam geldi ama benimki düşük kanmasıydı ikisininde birbirinden farkı olmuyor o yüzden doktora git derim belki bi klasik yerleşme kanamasıdır belkide Allah korusun düşük kanaması gidersen düşük olsa bile progestan vererek önleyebilir doktor
0 oy
(30,207 puan) tarafından

Gebelikte kanama iyi birsey degil dk gitmelisin 

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Düşük yapıyor olabilirsin doktora gitmelisin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Var canim sanirim kimyadsal gebelik geciriyorsun muhtemelen adetle atardin ben test yaptim pozitif 1 hafta sonra kan verdim deger 24 .20 yani pozitif dr folik asit yazdi haftaya gel dedi odadan ciktim lavobaya gottim baktim lekelenme var hemen dr gittim geri dediki kimyassal gebelik gwciriyosun ve zaten bebek dustu adetle gecen ayin 4 nde bu ayin 4 nde test yaptim tekrar hamilr kalmisim suan 5 haftaligiz hayirlisi bakalim umarim kimyassal degildir bu da seninkide kimyassalsa hic uzulme korunma da hemen gebe kaliyosun cunku MASALLAH sekil a ben 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
+4 oy
9 cevap 333 göst.
+1 oy
1 cevap 93 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde H. Merve (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler