0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,908 puan) tarafından

40imiz cikti bugun kizlar 40iniz ciksin duzelir dediler hani ne zmn duzelecek hem.kolik hem reflusu var ve uyumuor ve ben cok kotuyum o duzelir diyenler nerdeler  :'(

8 Cevaplar

0 oy
(18,200 puan) tarafından

3. aya kadar anca düzelir canm 

(5,908 puan) tarafından
Sanki hic duzelmicekmis gibi gelior :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne 40i ne 3 ayı canım valla 5-6 ayda biraz daha rahatladim
(5,908 puan) tarafından
Oyyy deme oyle deme :( bazen takatim kalmior
0 oy
(251 puan) tarafından
Canim her bebek farklidir degisir diyenlerin bebegi degismistir o yuzden oyle demislerdir kolik varsa zor zaten ben 3 bucuk ay çektim onu gece uyku bilmedim ama sonra duzeldi gitti bi arkadasim yasina girene kadar cekmisti nerdeyse koligi belki seninki daha kisa surecek biraz daha sabret biliyorum cok zorlaniyorsundur ama sabirdan baska care yok malesef. Kucucuk beden dunyaya adapte olmaya calisirken bu sıkıntıları yaşıyor o daha cok zorlaniyordur kiyamam minige. Kolik icin neler deniyorsun? Reflu icin mama tavsiye ediyorlar bi doktora danis istersen aptamilin reflu mamasi var
(5,908 puan) tarafından
Sabretmeye calisiorum canim inanki tum hucrelerim agrior kndimden gectim artik koligi ve reflusu icin aklina gelen herseyi yapiorum arti doktorun verdigi ilaclarida kullaniorum dua et bize canim tez zmnda duzelir insaAllah
(251 puan) tarafından
Rabbim sana sabir minige sifa versin canim insallah tez zamanda gecer sıkıntıların bebege bilmedigin seyler icirme rezene kimyon filan sakin verme kendin ic papatya da ic minigi rahatlatir ama bebege verme lütfen senden tek ricam bu
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Banada öyle dediler 40 çıksın rahatlarsın uykusuz düzene girer uyuma saatleri olur gazi vs olmaz hepsi hikaye 3. Ayda biraz daha rahatladım çok şükür az kalmış sabret
(5,908 puan) tarafından
Sabretmeye calisiorum tez zmnda duzelir insaAllah dua et bize canim
0 oy
(1,848 puan) tarafından

Benim bebek 8.ayda eh işte oldu 10.ayda tam düzeldi canım sen düşün

0 oy
(25,177 puan) tarafından
Hahaha kız Allah seni dur daha yeni çıkmış :D 
0 oy
tarafından

Yoklar onu diyenler gacdi gittiler :D hepsi  yalandi macera yeni basliyor:D

Allah yardimcin olsun 

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bana da böyle dediler bnmde 40ım 20 temmuzda çıktı.2 aylik olduk hala cekiyoruz :(
(8,130 puan) tarafından
Eski post bebegi 1 yaşıni gecmis su an :)
(3,895 puan) tarafından
Uykusuzluktan tarihi 13 temmuz 2021 diye okudum hey Allahim yaa :D :D
(3,895 puan) tarafından
İyi kurtulmuştur o zaman darisi bize inşallah:)
(8,130 puan) tarafından
Insallah insallah  :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hatice kavas ercan (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,319 cevap

328,233 kullanıcı

...